شهید جعفر کلهری

Jafar Kalhori02

شهید جعفر کلهری سال ۱۳۴۲ در تهران متولد شد. به سبب علاقه فراوانی که به کارهای صنعتی داشت در رشته اتومکانیک هنرستان شهید بهشتی ثبت نام کرد. سال آخر هنرستان بود که در قسمت تعمیرگاه مرکزی جهادسازندگی استان، مشغول به کار شد. سرانجام ۱مهر۱۳۶۰ توسط عناصر گروهک تروریستی در میدان هفتم تیر ترور شد و به شهادت رسید.
🌹روحش شاد و یادش گرامی باد.

Jafar Kalhoriشغل: محصل

سن: ۱۸ سال

وضعیت تأهل: مجرد

محل شهادت: میدان ۷ تیر، خیابان تابنده

تاریخ شهادت: ۱مهر۱۳۶۰

زندگی‌نامه

شهید جعفر کلهری در نخستین روز فروردین ۱۳۴۲ همراه به دنیا آمد. پدر و مادرش از سفر کربلا باز می‌گشتند که او دیده به جهان گشود و به خانه‌شان رونقی تازه بخشید. سال تولد او، سال حماسه پر‌‌شور و خون‌بار ۱۵ خرداد بود و او نیز از‌‌ همان نسلی بود که امام امت با درایت و دور‌اندیشی پیامبرگونه‌شان فرموده بودند روزی بساط ظلم و جور ستم‌شاهی را برخواهند چید.

دوران کودکی را در مجالس مذهبی گذراند و با هوش سرشاری که داشت هر چه را می‌شنید برای اهل منزل تعریف می‌کرد. با فرا رسیدن دوران انقلاب، او نیز همچون دیگر جوانان شوریده و شیفته اسلام به راهپیمایی و تظاهرات پرداخت و در کنار امت شهید پرور اسلام دژهای فرتوت استبداد را یکی پس از دیگری فتح و سرنگون کرد و جشن پیروزی انقلاب اسلامی را با سایر هم‌وطنانش برگزار نمود.

پس از پیروزی انقلاب به سبب علاقه فراوانی که به کارهای صنعتی داشت در رشته اتومکانیک هنرستان شهید بهشتی ثبت نام کرد و با موفقیتی روز افزون به این حرفه پرداخت. سال آخر هنرستان را می‌گذراند که با توجه به تجربه‌ای که در رشته مورد علاقه‌اش اندوخته بود در جهادسازندگی استان، قسمت تعمیرگاه مرکزی مشغول خدمت شد.

قبل از آغاز جنگ تحمیلی برای حراست از ثمرات خون شهیدان به بسیج مستضعفین منطقه ۳ پیوست و هرجا نیاز به کمکی بود با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر آماده خدمت می‌شد و با خوش‌رویی انجام وظیفه می‌نمود.

جعفر از ماهیت دشمنان انقلاب به خصوص منافقین کوردل آگاهی کامل داشت و آنی از مبارزه با آن‌ها غافل نمی‌شد و به خصوص پس از فرار مفتضحانه رجوی و بنی‌صدر، این سردمداران جنایت و خیانت، به فرانسه و به آغوش اربابانشان، با هوشیاری بیشتری آماده مبارزه با ترفندهای گوناگون استکبار جهانی بود.

چه شب‌ها که پس از فاجعه ۷ تیر تا صبح به پاسداری از انقلاب می‌پرداخت و با دقت حرکات دشمنان انقلاب را دنبال می‌نمود تا مبادا ضربه‌ای دیگر بر نهال نوپای جمهوری‌اسلامی وارد سازند. او از نسل ۱۵ خرداد بود و سرنوتش با سرنوشت انقلاب‌اسلامی گره خورده بود.

شهادت‌نامه‌

صبح روز اول مهر ۱۳۶۰ جعفر غسل شهادت به جا می‌آورد و آن روز به خصوص سعی می‌کند تا همه را به ویژه مادرش را از خودش راضی کند. او می‌خواست در آن روز رسماً به عضویت سپاه در پادگان امام حسن(ع) در آید و خوشحالی‌اش زاید الوصف بود. ساعت 4و 30 دقیقه بعدازظهر بود و جعفر به اتفاق یکی دیگر از یاران بسیجی‌اش در خیابان تابنده به پاسداری از انقلاب مشغول بودند که ماشین حامل سه نفر تروریست کوردل از راه می‌رسد و چشم این کوردلان به این دو بسیجی می‌افتد و با کینه‌ای که از اسلام و انقلاب‌اسلامی به دل داشتند این دو را هدف رگبار مسلسل قرار می‌دهند. جعفر در اثر اصابت گلوله به شهادت می‌رسد و یار هم‌پیمانش به شدت زخمی می‌گردد.

بسیجی با نیت شهادت در این راه گام می‌گذارد و شهادت برای شهید کلهری نیز جز آرزو چیزی نبود، آنچه می‌ماند روسیاهی برای منافقین کوردل و افتخار برای شهید است. راهش مستدام باد.

مزار شهید: بهشت زهرا، قطعه ۲۴، ردیف ۹۶، شماره ۳۴


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان