شهادت ۳ نفر در حادثه تروریستی زاهدان/ ۳۲ نفر مجروح شدند

Sepah Pasdaran854646

روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور اعلام کرد: در حادثه تروریستی روز گذشته زاهدان ۳ نفر به شهادت رسیدند و ۳۲ نفر مجروح شدند.

به گزارش هابیلیان، روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در حادثه تروریستی روز گذشته زاهدان، سرهنگ پاسدار سیدحمیدرضا هاشمی، پاسدار شهید محمد امین آذرشکر، و بسیجی شهید محمد امین عارفی به شهادت رسیده‌اند.

براساس این گزارش، در این حادثه همچنین 32 نفر مجروح شده‌اند.

سردار سید حمیدرضا هاشمی، معاون اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در دوران خدمت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمات ارزشمند و نقش‌آفرینی‌های فداکارانه‌ای در دفاع از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفظ و تأمین امنیت استان و خدمت به مردم منطقه ایفا کرده است و گروهک‌های ضد انقلاب و تروریستی از وی ضربات مهلکی متحمل شده بودند.

سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان اعلام می‌دارد، پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مقتدر و مصمم اطلاعاتی‌، امنیتی و انتطامی با قاطعیت به تفرقه‌افکنی‌ها و جنایات مزدوران پاسخ خواهد داد‌.

 اشرار مسلح از ظهر روز گذشته در زاهدان ‌با حمله به 3 کلانتری ‌‌‌و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، اقدام به تیراندازی به‌سمت کلانتری 16 زاهدان کردند‌.

براساس این گزارش، در برخی مناطق شهر نیز این آشوبگران چند لاستیک و سطل زباله را آتش زدند و یک نانوایی در منطقه‌ای دیگر ‌مورد هجوم اشرار مسلح قرار گرفت.

در ادامه اقدامات آشوبگرانه تروریست‌ها در شهر زاهدان، آنها یک ماشین آتش‌نشانی، یک پایگاه اورژانس و برخی اماکن دیگر را به آتش کشید‌ند که تلاش آنها برای ادامه اغتشاشات با حضور نیروهای امنیتی ناکام ماند و هم‌اکنون وضعیت شهر پایدار است.

منبع: تسنیم


مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

افشای اسناد ترور دانشمندان هسته ای

جاسوسی برای ترور

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

بررسی حقوقی دادگاه استکهلم با تمرکز بر پرونده حمید نوری

مشکلات اساسی در رسیدگی به اتهامات آقای نوری

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان نظام پزشکی:

در اسرائیل پزشکان هم تروریستند

عوامل بمب‌گذاری در زاهدان مجازات شدند

عاملان بمب‌گذاری در زاهدان به سزای اعمالشان رسیدند

بررسی ارتباط منافقین و اسرائیل

ملاقات‌ و ارتباطات موساد با منافقین

مطالب پربازدید بخش خبر

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان