ديدار احمدي نژاد از بغداد؛حمايت قاطع از دولت عراق

Doleimy

الدليمي: ديدار احمدي نژاد از بغداد بيانگر حمايت قاطع از دولت عراق است.

رهبر جبهه توافق عراق در ديدار سفير كشورمان با وي، ديدار رييس جمهوري اسلامي ايران از بغداد را نشانگر حمايت قاطع ايران از دولت قانوني و در جهت حمايت از مردم ستمديده عراق دانست.

به گزارش ايرنا از بغداد، "عدنان الدليمي" در اين ديدار خواستار گسترش روابط تهران - بغداد در تمامي زمينه‌ها شد.

وي افزود: جمهوري اسلامي ايران در ميان كشورهاي منطقه داراي اهميت ويژه‌اي است و نقش اثرگذار اين كشور در ميان ساير كشورها بر هيچكس پوشيده نيست.

الدليمي افزود: جهت‌گيري رفتار سياسي ايران در عراق همواره بر پايه برقراري ارتباط سازنده با تمامي گروه‌ها و طوايف استوار بوده است.

وي در اين گفت وگو از نقش سفارت جمهوري اسلامي ايران در برقراري ارتباط با گروه‌ها و نمايندگان احزاب سياسي عراق به دور از هرگونه تعصب و مساله اختلاف برانگيز تقدير كرد.

وي همچنين با ابراز علاقه‌مندي به اين نكته كه دو كشور بايد موانع موجود در راه گسترش ارتباط دو جانبه را از ميان بردارند گفت: عراق آماده است تا از تجربيات ارزنده ايران خصوصا در زمينه بازسازي بهره برداري نمايد.

در اين ديدار "حسن كاظمي قمي" سفير كشورمان در عراق نيز گزارشي از شرح مناسبات دو كشور در تمامي زمينه‌ها ارايه داد.

سفير كشورمان با اشاره به عزم جمهوري اسلامي ايران در حمايت از دولت مردمي عراق، سفر "احمدي نژاد" به بغداد و شركت ايران در گفت وگوهاي سه جانبه پيرامون عراق را در همين راستا ارزيابي كرد.

 

****

هابیلیان : منافقین بیچاره به هر کس که روی می آورند بعد از مدتی که برایش خرج می کنند می بینند که طرف هم به صف مخالفان آنها پیوسته و یا حداقل چیزی را می گوید که مطابق میلشان نیست . تجربه ی منافقین ثابت کرده طرفداران دو آتشه ی آنها نیز از آنها به عنوان مستمسک و ابزاری برای رسیدن به مطامعشان استفاده می کنند . برای باند رجوی اینگونه جا افتاده است که چون مخالف مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند وهر کس با آنها همرا ه شد – ولو برای اندک زمانی هم که بود – باید با آنها برای همیشه همراه باشد . البته نکته ای که منافقین همیشه از آن ترسیده اند و نخواسته اند کوچک ترین اشاره ای نیز به آن داشته باشند این است که می دانند برای جریانات ، نیروها و گروه های مخالف جمهوری اسلامی ایران نیز بازیچه و بهانه هستند . امثال الدلیمی ، صالح مطلک و ایاد علاوی هم می دانند از بیل سازمان تروریستی رجوی گلی برداشته نمی شود و چون افرادی هستند که قدرت راپشتوانه ی حیات خود می دانند و نیز می دانند که حکومت مرکزی و مردمی عراق و نیز مردم عراق مخالف منافقین هستند ، به بهانه ی دفاع از منافقین می خواهند برای خود سهم خواهی کنند . البته برای باند آدم کش رجوی این مساله هیچ وقت باز نشده یا اینکه نمی خواهند به آن توجه داشته باشند . قطعا اگر چهره های نام برده نیز به قدرت برسند می دانند که روزگار صدام به سر رسیده و نیز می دانند قدرت ، عظمت و صلابت مردم و دولت ایران را نباید به گروهکی تروریستی فروخت که قدرتش از قدرت یک پشه نیز کمتر است.

 


مطالب پربازدید سایت

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

جدیدترین مطالب

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان