دشمن تا در مقابل ایران به بن‌بست می‌رسد، سراغ ترور می‌رود

Pejmanfar4863153

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: دشمنان تا در مقابل جمهوری اسلامی ایران استیصال پیدا می‌کنند و به بن بست می‌رسند، در کشور ما دست به جنایت‌هایی چون ترور می‌زنند.

به گزارش هابیلیان، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در گفتگو با مهر، در واکنش به حادثه تروریستی شیراز، اظهار داشت: جریان استکبار از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در مواجهه با انقلاب اسلامی خشونت‌های مختلفی داشته است. آنان حوادث تلخی را به کشور ما تحمیل و در مقاطع مختلف ترور مسئولان و مردم بی‌گناه ما را در دستور کار قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران بیش از ۱۷ هزار شهید ترور دارد، گفت: هرگاه دشمنان در مقابل جمهوری اسلامی ایران استیصال پیدا می‌کنند و به بن بست می‌رسند، دست به این جنایت‌ها می‌زنند و به خیال باطل خود تصور می‌کنند که با ترور و ایجاد فضای رعب و وحشت می‌توانند به اهداف خود برسند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به تعبیر امام خمینی (ره) به دشمنان می‌گوئیم بکشید ما را، ملت ما بیدارتر می‌شود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دشمنان در حوادث اخیر ایران امید داشتند که مردم ما در مقابل نظام بایستند، اما قاطبه مردم ما در زبان و عمل نشان دادند که به انقلاب اسلامی پایبند هستند.

پژمانفر اظهار داشت: ممکن است مردم ما گاهی اوقات گلایه‌های به حقی در موضوعات مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشند که باید ریشه این گلایه‌ها برطرف شود و مسائل و حرف‌های منطقی مردم شنیده شود.

وی تاکید کرد: مردم و به ویژه جوانان ما بدانند که راه پیگیری و برطرف شدن مشکلات جامعه، آن مسیری نیست که دشمنان جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهند. دشمنان به دنبال آن هستند که نظام جمهوری اسلامی ایران به کل نابود شود و به دست جریان استکبار بیفتد.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

رصدی دقیق از بخش نفاق در اتاق عملیات آمریکایی و صهیونیستی

گزارشی از فعال شدن لابی گروهک تروریستی منافقین در آمریکا

با حضور فرماندهان و مسئولان لشکری و کشوری و مردم همیشه در صحنه

مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهدای حمله تروریستی به کنسولگری ایران در سوریه برگزار شد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان