حضور منافقین در عراق لکه ننگی برای این کشور است

Ghopanchi

خطیب جمعه نجف، حضور گروهک تروریستی منافقین در عراق را لکه ننگی برای این کشور توصیف کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید صدرالدین قبانچی، خطیب جمعه نجف اشرف در خطبه های نماز جمعه این هفته که در حسینیه فاطمیه کبری برگزار شد تصمیم دولت عراق مبنی بر اخراج منافقین از این کشور را کاملا درست توصیف کرد و گفت: هیچ بهانه ای برای حضور عناصر منافقین و امثال آنها که به جنایت علیه ملت عراق می پردازند در عراق وجود ندارد و تصمیم دولت مبنی بر اخراج منافقین از پادگاه اشرف در پایان سال جاری ملادی کاملا درست است.

 

وی افزود: دوستی عراق با ایران مایه افتخار است و این اجازه را به گروه های تروریستی نمی دهیم که در عراق حضور داشته باشند و ماندن این گروهک ها لکه ننگی برای عراق به شمار می آید.

 

حجت الاسلام قبانچی با اشاره به عضویت کامل فلسطین در سازمان یونسکو تصریح کرد: آمریکا بار دیگر سیاست های معیار دوگانه خود را به جهانیان نشان داد و در حالی که در گذشته از تاسیس دولت مستقل فلسطین حمایت می کرد، هم اکنون از عضویت این کشور در یونسکو به خشم آمده و حمایت های مالی خود را از این سازمان قطع کرده است.

 

خطیب جمعه نجف ادامه شهرک سازی از سوی صهیونیست ها را محکوم کرد و اظهار داشت: تصمیم رژیم صهیونیستی مبنی بر ساخت 1000 منزل مسکونی با وجود همه انتقادهایی که دراین باره انجام می گیرد به شدت محکوم است و متاسفانه شاهد سکوت کشورهای بزرگ جهان در برابر این اقدام صهیونیست ها هستیم.

 

وی بر لزوم خروج کامل اشغالگران از عراق تاکید کرد و ادامه داد: تصمیم خروج اشغالگران از عراق با اراده ای ملی صورت گرفت، عراق توسط ملت اداره می شود و مردم با حضور اشغالگران در کشور خود به شدت مخالف هستند.

 

سید صدرالدین قبانچی بیان داشت: آمریکا باید نیروهای خود را در پایان سال جاری میلادی از عراق خارج کند و هیچ بهانه ای برای ادامه حضور نیروهای این کشور در قالب مربیان نظامی و غیره وجود ندارد و ملت و دولت عراق بر این امر اتفاق نظر دارند که کشور به حضور آمریکایی ها بی نیاز است.

 

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی تاسیس اقلیم در عراق در شرایط کنونی را نامناسب دانست و خاطر نشان ساخت: تاسیس اقلیم هیچ ضرری به عراق وارد نمی سازد، اما گرایش برخی از مسوولان به این امر به دلایل سیاسی و مذهبی قابل قبول نیست و هیچ کس حق ندارد به دلیل دستگیری سران حزب بعث، واکنش نشان داده و فریاد استقلال طلبی سر دهد.

 

استاد حوزه علمیه نجف تاکید کرد: درخواست اعطای صلاحیت بیشتر به استان ها خواسته ای مشروع است، اما اینکه به تاسیس اقلیمی اقدام کنیم که پایگاه بعثی ها و تروریست ها باشد غیرقابل قبول و غیرقانونی است.

 

وی کشتار ملت بدست تروریست ها را به شدت محکوم کرد و گفت: به شهادت رسیدن جمع کثیری از شهروندان در انفجارهای تروریستی در بصره و بغداد و هدف قرار گرفتن نیروهای پلیس و ماموران راهنمایی و رانندگی از اقدامات پست تروریست هاست و گسترش و استحکام تدابیر امنیتی و هوشیاری دستگاه های امنیتی را الزامی می سازد.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

جدیدترین مطالب

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان