ترور صفت جدانشدنی باند تبهکار صهیونی است

171329666 780x470

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باند تبهکار صهیونی با اقدام جنایتکارانه ترور فرماندهان و دانشمندان کشورمان بار دیگر ثابت کرد که ترور صفت جدانشدنی اوست و در این میان، فرقی بین نظامی و غیرنظامی، پیر، کودک و زن و مرد نمی‌گذارد.

به گزارش هابیلیان، دکتر «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، با اشاره به فرارسیدن چهلمین روز از شهادت جمعی از هموطنان‌مان از جمله سرداران رشید این مرز و بوم و دانشمندان عزیزمان، اظهار داشت: باند تبهکار صهیونی با این اقدام جنایتکارانه بار دیگر ثابت کرد که ترور صفت جدانشدنی اوست و در این میان، فرقی بین نظامی و غیرنظامی، پیر، کودک و زن و مرد نمی‌گذارد.

وی با اشاره به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی تأکید کرد: باند تبهکار صهیونی با این اقدام جنایت‌کارانه بار دیگر ثابت کرد که ترور، صفت جدانشدنی اوست و هیچ تفاوتی میان نظامی و غیرنظامی، کودک و پیر، یا زن و مرد قائل نیست. این غده سرطانی باید پیش از آن‌که منطقه و جهان را به آشوب بیشتری بکشاند، متوقف شود.

رئیس مجلس با اشاره به مقاومت مردم ایران طی ۴۰ روز گذشته گفت: ملت بزرگ ایران با وحدتی بی‌نظیر، سخت‌ترین سیلی را به دشمن زد. امروز دشمن با جنگ اقتصادی و عملیات روانی به دنبال انتقام‌گیری از ملت مظلوم، اما مقتدر ایران است. در این شرایط، نوبت میدان‌داری فرماندهان و مسئولان اقتصادی کشور است.

رئیس مجلس در پایان به حادثه تروریستی زاهدان نیز اشاره کرد و ادامه داد: تروریست‌های دست‌نشانده در جنوب شرق کشور به روی مردم بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان، تیغ کشیدند. این جنایت کور، انتقام از ملت یکپارچه‌ای است که در برابر تهاجم نظامی آمریکا و صهیونیست‌ها ایستاده‌اند.

وی تأکید کرد: ریخته شدن خون نوید هفت‌ماهه در آغوش مادرش، سندی دیگر بر مظلومیت ملت ایران است. نیرو‌های مسلح و امنیتی همان‌گونه که دیروز قاطعانه با عوامل تروریستی برخورد کردند، با سایر ایادی این جنایت نیز به‌طور قاطع مقابله خواهند کرد.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان