منافقین، ابزاری برای ایجاد بی ثباتی در ایران

فیلیپ جیرالدی: قاتلان احمدی روشن از سوی سازمان سیا و موساد به کار گرفته شده بودند و پس از خروج از ایران و  گذراندن تمریناتی برای انجام ترور، به ایران اعزام شده بودند

Rajavi02

یک افسر سابق سازمان سیا در بخش مبارزه با تروریسم در مصاحبه با رادیو آنتی وار، قاتلان احمدی روشن را اجیر شده سازمان سیا و موساد معرفی کرد و از آموزش های این دو سازمان اطلاعاتی به قاتلان ترور اخیر سخن گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، فیلیپ جیرالدی افسر سابق سازمان سیا در بخش مبارزه با تروریسم در مصاحبه ی اخیر خود با اسکات هورتن در رادیو آنتی وار ابراز کرد که قاتلان احمدی روشن از سوی سازمان سیا و موساد به کار گرفته شده بودند و پس از خروج از ایران و گذراندن تمریناتی برای انجام ترور، به ایران اعزام شده بودند.

وی افزود «گمان می کنم قاتلان احمدی روشن از افراد سازمان مجاهدین خلق به کار گرفته شده باشند و به همین دلیل است که شاهد حمایتهای بسیاری از این گروه از جانب سیاستمداران و سایر گروهای ذینفع هستیم.»

مدیر اجرایی شورای منافع ملی آمریکا ادامه داد که مجاهدین خلق به نوعی مامور آنها و بهترین گزینه برای ورود به ایران و انجام اینچنین عملیاتهایی هستند.

این افسر سابق سازمان سیا در بخش هایی از مصاحبه اش با آنتی وار ضمن اینکه خود را یک افسر رسمی و باتجربه سازمان سیا معرفی کرد گفت: من خیلی بهتر از روزنامه نگارها از روند کارها (در سازمانهای جاسوسی) مطلع هستم.

وی در ادامه تصریح کرد «یک مامور سازمان سیا و یا موساد نمی تواند وارد ایران شود و همچین عملیاتی انجام دهد لذا آنها افراد دیگری را مامور انجام این کار کرده اند. و در این مورد فکر می کنم بهترین و برجسته ترین گزینه مجاهدین خلق است.

جیرالدی با اشاره به تلاشهای آمریکا و اسرائیل در براندازی رژیم حاکم بر سوریه، افزود که آمریکا و اسرائیل به خوبی می دانند که نمی توانند رژیم ایران را سرنگون کنند پس با انجام یک سری عملیاتهای مخفی به دنبال ایجاد بی ثباتی در ایران هستند و اینکه دولت ایران را وادار کنند تا بسیاری از منابع خود را در برخورد با این مشکلات از دست بدهد.

وی همچنین در پایان گفت: اعتقاد دارم که ترور دانشمندان هسته ای ایران چندان اثر بخش نخواهد بود.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان