بیانیه جنبش بعثی زدایی عراق علیه گروهک منافقین

Anti Baas

جنبش مردمی بعثی زدایی عراق روز گذشته با صدور بيانيه ای اعلام کرد که براساس تحقيقات دستگاههای امنیتی مسؤول ، در انفجار اخير شهر خالص عراق که منجر به شهادت و مجروح شدن دهها تن از مردم بيگناه منطقه گرديد گروهک تروریستی منافقین دست داشته است.

جنبش مردمی بعثی زدایی در بيانيه خود که به هابيليان ارسال شده است از تمامی گروههای سیاسی فعال در عراق خواسته است تا موضع صريح و فوری را دربرخورد با اين گروهک تروریستی اتخاذ کنند.

متن کامل بيانيه به اين شرح است :

حضور گروهک خلق نقض آشکار قانون اساسی کشور است

جنبش مردمی بعثی زدایی از تمامی گروههای سیاسی فعال در عراق می خواهد تا موضع صريح و فوری را در برخورد با سازمان تروریستی مجاهدين خلق و تلاش برای پايان دادن به حضور نامطلوب آن در عراق اتخاذ کنند بويژه آنکه حضور اين سازمان مصائب و بلاهای بسياری برای ملت عراق به ارمغان آورده است که آخرين مورد آن هدف قرار گرفتن تعدادی از مردم بيگناه در انفجار وحشيانه اخير شهرستان خالص بوده است.اطلاعات اوليه حاکی از آن است که نام اين گروه در نتايج تحقيقات نيروهای امنیتی پيرامون انفجار اخيرکه منجر به شهادت ، مجروحيت و نقص عضو دهها تن شد ذکر شده است.

حضور سازمان مجاهدين خلق در عراق دخالتی آشکار در امور داخلی کشور دوست و همسايه ما به شمار می رود و اين به معنای نقض قانون اساسی کشور است که حضور سازمان های تروریستی معارض که عليه کشورهای ديگر فعاليت می کنند را غير قانونی می شمارد.

ما در جنبش مردمی بعثی زدایی با عنايت به ضرورت صيانت از دستاوردهای ملت و منافع استراتژيک آن از دولت عراق می خواهيم تا هرچه سريع تر اخراج سازمان مجاهدين خلق از عراق را آغاز کند و پرونده سازمانی را که هزينه های بسيار گزافی همچون سرکوب انتفاضه شعبانيه و مخفی سازی گورهای دسته جمعی افراد بيگناه دراستانهای ديالی و واسط متحمل مردم عراق کرده است مختومه نمايد.

محاکمه اين سازمان يا اخراج فوری آن از عراق ادای دين ما به خون شهدایی است که توسط اعضای سازمان تروریستی مجاهدين خلق به شهادت رسيده اند.

جنبش مردمی بعثی زدایی

4/4/2010 بغداد


مطالب پربازدید سایت

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

جدیدترین مطالب

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان