از ظرفیت کشورهای همسو با ایران در موضوع تروریسم استفاده کنیم

Naderannعضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم گفت: برای به کرسی‌نشاندن حرف حق‌مان در مسئله ترور و تروریسم باید از طریق مجامع بین‌المللی عمل کرده و به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

الیاس نادران در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان، گفت: برای اثبات حقانیت و مظلومیت خانواده‌های شهدای ترور باید از ظرفیت و نفوذ کشورهای همسو با جمهوری اسلامی در موضوع تروریسم بهترین بهره را ببریم.

این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم با اشاره به وارونه‌نمایی‌های رسانه‌های غربی‌‌صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: به‌دلیل اینکه ابزار تبلیغاتی و رسانه‌ها در اختیار نظام استکباری است، آن‌ها برای افکار عمومی جهان مسائل مختلف از جمله مسئله تروریسم را وارونه جلوه می‌دهند. به بیان روشن‌تر کشوری که براساس یک مطالبه عمومی ملی شکل گرفت، ارکان آن تنظیم شد و بیش از 36 سال است که مورد تعرض گروه‌های تروریستی قرار گرفته است و امروز بیش از 17 هزار شهید فقط از ناحیه تروریسم کور و هدفمند وابسته به نظام سلطه اهدا کرده است، به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی می‌شود و کشوری که اساس شکل‌گیری‌اش بر پایه ترور و جنایت بنیان گذاشته شده است به عنوان کشور قربانی تروریسم معرفی می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: رژیم صهونیستی از سال 1946 که به سرزمین فلسطین تجاوز کرد با ایجاد رعب و وحشت و وحشی‌گری، نهادهای حکومتی‌اش را شکل داد و حالا به صورت عملی و علنی از تروریسم در سراسر جهان حمایت می‌کند. حتی ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان را به‌وسیله تیم‌های ترورش انجام می‌دهد و به این جنایتش افتخار می‌کند.

به گفته نادران، نظام استکباری مسئله تروریسم را به‌وسیله ابزار تبلیغاتی و رسانه‌ای وارونه جلوه می‌دهد.

وی بستر پیشتازی جمهوری اسلامی ایران برای فراگیرکردن مبارزه با ترور و تروریسم را مهیا دانست و تصریح کرد: امروز گوش‌های شنوا در کشورهای مختلف که اعتمادی به رسانه‌های نظام سلطه ندارند برای کشورهایی چون ایران این فرصت را به‌وجود آورده‌اند تا با ایجاد اتحادیه‌های مختلف رسانه‌ای بتوانیم پیام اصیل و درست کشورمان را به گوش مردم جهان برسانیم تا مشخص شود در سطح منطقه و جهان چه کشورهایی حامی تروریسم و چه کشورهایی قربانی تروریسم هستند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم با یادآوری خباثت آل سعود در ممانعت از نشستن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در خاک یمن، گفت: اتفاقی که برای هواپیمای هلال احمر ایران که برای کمک به مردم یمن عازم شده بود، افتاد به خوبی نشان داد که همه همت ملت و دولت جمهوری اسلامی بر این است که به مردم یمن کمک کند تا از وضعیت فاجعه‌باری که در مسئله سلامت جسمی با آن روبرو هستند، رهایی پیدا کنند و از محدودیت‌ها خارج شوند ولی رژیم آل سعود با بمباران باند فروگاه و تعقیب هواپیمای مسافربری که خلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی است مانع فرود هواپیمای ایران شد.

نادران اظهار کرد: باید مرجعی مشخص کند که آیا هواپیمایی که باند فرودگاه را بمباران می‌کند و مانع کمک‌رسانی انسان‌دوستانه جمهوری اسلامی می‌شود، حامی تروریسم است یا خلبان کشوری که خطر را به جان می‌خرد و با همراهی 4 هواپیمای جنگی روی باند می‌رود تا کمک انسان‌دوستانه خود را به مردمی برساند که آماج حملات وحشیانه یک کشور عربی است تا بلکه مردم کمتری در این حمله وحشیانه کشته شوند.

نماینده مردم تهران رسانه‌ها و مجامع بین‌المللی را از ظرفیت‌های بالقوه در اختیار برگزارکنندگان دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور برای رساندن حرف حق خود به گوش جهانیان دانست و افزود: رسانه‌ها وظیفه دارند مرز کمک‌رسانی و تجاوز را برای افکار عومی جهان روشن کنند. برای به کرسی‌نشاندن حرف حق‌مان باید از طریق مجامع بین‌المللی نیز به بهترین شکل استفاده کنیم.

این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم فعال‌ترشدن دیپلماسی عمومی کشور در زمینه اثبات حقانیت جمهوری اسلامی ایران در مسئله تروریسم را خواستار شد و افزود: باید کشورهای همسو با جمهوری اسلامی را که نگاه ایران در مسئله ترور و تروریسم را قبول دارند با خود همراه کنیم، سپس از ظرفیت نهادهای بین‌المللی استفاده کنیم و با حداقل امکانات حرف حق‌مان را به گوش جهانیان برسانیم و پای آن بایستیم تا نتایج مدنظرمان محقق شود.


مطالب پربازدید سایت

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در گفت‌وگو با ایرنا

حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران مصداق تروریسم دولتی است

پیام آیت الله مکارم شیرازی به دهمین کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی

«حقوق بشر» نخستین قربانی نگاه منفعت‌طلبانه غرب است

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

جدیدترین مطالب

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

پیام آیت الله مکارم شیرازی به دهمین کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی

«حقوق بشر» نخستین قربانی نگاه منفعت‌طلبانه غرب است

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در گفت‌وگو با ایرنا

حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران مصداق تروریسم دولتی است

گفت‌وگو با جولیو چیناپی، نویسنده و تحلیل‌گر سیاسی ایتالیایی

استفاده اسرائیل از ترور هدفمند مصداق تروریسم دولتی است

گفت‌وگو با ماریا موریگی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ ادیان از ایتالیا

تروریسم رژیم صهیونیستی بدترین نوع تروریسم است

مطالب پربازدید بخش گفتگو

محمد مرتضی علی، کارشناس ارتباطات منطقه‌ای، امنیت و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در مؤسسه مطالعات صلح پاکستان

همکاری منطقه‌ای؛ راهی برای ایجاد ثبات در مرز ایران و پاکستان است

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

در گفت‌وگوی دبیرکل بنیاد هابیلیان با همشهری مطرح شد

صدای رسای شهدای ترور هستیم

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان