۱۶ قاب از جنایات منافقین، داعش و دولت عربستان

Galeri Hoghoghe Bashar Dar Saye

اولین گالری هنر برای حقیقت با موضوع حقوق بشر در سایه، مقارن با سالگرد حمله موشکی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس، در روز یازدهم تیرماه در شهر رشت افتتاح شد.

به گزارش هابیلیان، اولین گالری هنر برای حقیقت با موضوع حقوق بشر قربانیان ترور با نمایش ۱۶ تابلو از جنایات منافقین، داعش و دولت عربستان سعودی، با حضور مقامات استان، هنرمندان، اصحاب رسانه و خانواده‌های شهدای ترور در گالری مارلیک شهر رشت افتتاح شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه حسین آقایی پور، نقاش ایرانی و دبیر کانون هنر برای حقیقت گفت: «اولین جشنواره حقوق بشر در سایه به منظور تبیین سایه سنگین سیاست بر مواهب حقوق بشر به ویژه حقوق قربانیان ترور، همزمان با روز حقوق بشر، در سال ۱۴۰۰، با مشارکت هنرمندان در سطح ملی برگزار و آثار برگزیده این جشنواره توسط داوران در این گالری به نمایش در آمده است.»

او ادامه داد: «کانون هنر برای حقیقت درصدد است با برگزاری این گونه گالری‌ها در داخل و خارج کشور، ضمن تقویت زبان هنر در دفاع از حقوق بشر قربانیان ترور، عدالتخواهی برای قربانیان ترور را با این جریان فرهنگی تسهیل کند.»

دبیر کانون هنر برای حقیقت در انتها بیان کرد: «از تمامی هنرمندان می‌خواهیم تا ما را در تقویت صدای قربانیان ترور در دسترسی به عدالت با استفاده از زبان هنر یاری کنند.»

این گالری از یازدهم تا شانزدهم تیرماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ تا ۱۹ ، در محل نگارخانه مارلیک شهر رشت درحال برگزاری است.

منبع: ایسنا


مطالب پربازدید سایت

در پی جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم ایران

مرگ پس از نجات؛ پایان تلخ همسر فوتبالیست شهید در سوگ خانواده

اداره‌کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد

انهدام هسته تروریستی در جنوب شرق کشور

معاون حقوقی وزیر خارجه کشورمان نوشت

ترور فرماندهان اراده ملت ایران را نشکست

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

جدیدترین مطالب

در رقابتی بین‌المللی و در میان صدها اثر از عکاسان سراسر جهان

قاب هولناک جنایت میناب، برنده جایزه بهترین عکس سال شد

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

رونمایی از مجموعه پوسترهای «کودکان ایران، قربانی جنگ و ترور»

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

فریاد مظلومیت کودکان قربانی ترور در رویداد «آن‌ها فرشته بودند»

با همکاری بنیاد هابیلیان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران

گزارشی از رویداد «آنها فرشته بودند» همزمان با روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان