گروهک منافقين از درون فروپاشيده‌است

Kosariنماینده اصولگرای مجلس نهم، در آستانه اخراج عناصر گروهک تروریستی‌منافقین از خاک عراق، حمایت قدرت‌های استکباری از حضور آنها را در بغداد یادآور شد و گفت: همین مسئله موجب مقاومت منافقین در برابر تخلیه کامل اردوگاه اشرف شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از خبرگزاری آریا، اسماعیل کوثری در آستانه اخراج عناصر گروهک تروریستی‌منافقین از خاک عراق، حمایت قدرت‌های استکباری از حضور آنها را در بغداد یادآور شد و تصریح کرد: کارشکنی منافقین در تخلیه پایگاه اشرف، وقت کشی است تا سران این گروهک، نقشه‌های تروریستی خود را دنبال کنند و صدمات جبران‌ناپذیری به ملت عراق وارد سازند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توافق نامه دولت بغداد و سازمان ملل متحد درباره اخراج منافقین از عراق قطعی است، افزود: تمدید مهلت برای خروج اعضا این گروهک از عراق، به ضرر مردم و دولت عراق و منطقه است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، استفاده منافقین از اتباع کشور‌های همسایه در تجمعات خود را حربه‌ها و ترفند‌های همیشگی این گروهک تروریستی خواند و افزود: از پایان عملیات مرصاد، عضوگیری این گروهک از مردم ایران، خاتمه یافت و ملت ایران با آگاهی از ماهیت پلید، همدستی با دشمنان ایران و خیانت‌های آنان در حق جمهوری اسلامی ایران، به عمر این سازمان پایان دادند و به عنوان یک گروهک منفور و بی هویت مطرح شدند و بر این اساس ساعات پایانی عمر گروهک منافقین فرارسیده است.

نماینده اصولگرای مجلس نهم، تصریح کرد: اگر کشوری به این تشکیلات تروریستی پناه دهد سیاست خارجی ایران با کشور میزبان، برخورد قاطعانه‌ای خواهد کرد و کشور‌های همسایه جمهوری اسلامی ایران، نباید پناه دادن به منافقین تروریست را فدای روابط دوستانه با ایران کنند و باید در برابر اصرار ابرقدرت‌ها بر بقای گروهک منافقین، ایستادگی کنند.

در مرحله ششم از فرآیند انتقال منافقین به لیبرتی، علیرغم انتقال ۲۶ دستگاه تریلر از اجناس و تجهیزات مورد درخواست منافقین از اردوگاه تروریستی اشرف به کمپ ترانزیت، منافقین مجددا با صدور اطلاعیه‌ای خروج خود را منوط به تحقق چندین شرط دیگر عنوان کرده‌اند. تاکنون ۱۹۳۶ نفر از ساکنان پادگان اشرف به کمپ ترانزیت منتقل شده‌اند و بیش از ۱۳۰۰ نفر دیگر نیز باید به زودی این پادگان را ترک کنند.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان