گروهک تروریستی منافقین تجلی جریان نفاق در عصر حاضر

4493876

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: گروهک تروریستی منافقین ، تجلی جریان نفاق در عصر حاضر است.

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی هابیلیان به نقل از مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر پنجشنبه در هجدهمین جلسه تفسیر سوره مبارکه محمد (ص) در ماه مبارک رمضان که به میزبانی حسینیه دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به آیات ۲۹ و ۳۰ سوره مبارکه محمد (ص)، پیدایش نفاق را از اساس یک پدیده اجتماعی و سیاسی دانست و اظهار کرد: منافق کسی است که نه خدا را باور دارد و نه معاد را اما با اینکه از اسلام هیچ‌چیز را قبول ندارد، خود را به‌عنوان یک مسلمان محکم در جامعه مطرح می‌کند تا در صف جامعه اسلامی نفوذ کند و به مقام و منصبی دست یابد. البته این در حالتی است که فارغ از انگیزه‌های جاسوسی، منافق عامل دشمن اسلام نباشد و فقط شهوات موردنظر خود را دنبال کند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: نفاق یک پدیده با سابقه است که از زمان پیدایش اسلام در مدینه وجود داشت. خداوند عالم برای توصیف نظر منافقان پیرامون دین از تعبیر «اکراه» استفاده می‌کند؛ به این معنا که این افراد اساساً از اسلام بیزار بودند اما برای اینکه نقاط قوت جبهه حق را از میان ببرند و در صفوف مسلمانان تفرقه بیندازند، در جبهه حق رسوخ کردند.

وی خاطرنشان کرد: با این حال، بخش قابل‌توجهی از این افراد کسانی بودند که وقتی در دستیابی به اهداف پلید خود ناکام می‌ماندند، تلاش می‌کردند تا با دشمنان اسلام ارتباط بگیرند تا اگر هم از ابتدا عامل دشمن نبودند، با او برای ضربه زدن به اسلام توافقی بکنند و به عامل دشمن تبدیل شوند.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: این خصوصیت منافقان در زمانه ما هم وجود دارد. نمونه آن را در گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) شاهد بودیم که در سال‌های منتج به پیروزی انقلاب و پس از آن، با شدت زیادی با رژیم طاغوت مبارزه کردند اما امام (ره) بود که لقب منافق را بر این گروهک گذاشت زیرا از ابتدا و زمانی که امام (ره) مخالف حرکت مسلحانه بودند، این‌ها جلوتر از حضرت امام (ره) حرکت می‌کردند و سرانجام هم در این پیش افتادن‌ها و عقب ماندن‌ها، هویت اصلی خود را افشا کردند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه نفاق این جماعت در بینش‌شان بود، تصریح کرد: منافقین (مجاهدین خلق) تا جایی حتی به اسلام، قرآن و اهل‌بیت (ع) هم اعتقاد داشتند اما اصل انحرافشان آن بود که اعتقادات مارکسیستی در آن‌ها ریشه‌دارتر بود و در عمل، آیات قرآن و احادیث اهل‌بیت (ع) را برای پوشش و توجیه اندیشه‌های الحادی‌شان به کار می‌بردند. این پیچیده‌ترین نوع نفاق است که فردی آیه قرآن را بخواند و از کلام خدا برای توجیه مانیفست باطل خود استفاده کند اما امام عظیم‌الشأن ملت آن‌ها را شناخت و رسوایشان کرد.

 


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

جدیدترین مطالب

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان