گروهك منافقين، كارت سوخته بازيگران پليد در عراق

وضعيتي كه گروهك منافقين درعراق پيدا كرده، بدترين سرنوشتي است كه براي يك گروهك تروريستي مي‌توان تصور كرد.

سران اين گروهك در عراق به آنچنان فلاكتي رسيده‌اند كه حاضرند تنها براي ادامه حيات خود به هر ذلتي تن دهند و با هر فرصت طلبي كه در صدد بهره برداري از آنها است همپيمان شوند تا شايد بتوانند چند صباحي ادامه حيات دهند.

Rajavisadamkasif

درحالي كه بسياري از عناصر زمين‌گير اين گروهك به اكراه ناچار به ماندن در عراق شده‌اند اما بازيگران پليدي كه درصدد فعال كردن كارت سوخته منافقين هستند فرصت آزادي عمل و تصميم‌گيري را از آنها گرفته‌اند.

منابع موثق كه خواستند نامشان برده‌نشود به خبرنگار ايرنا دربغداد گفتند كه بسياري ازعناصر پشيمان اين گروهك كه اكنون در اردوگاه موسوم به "اشرف" در شهرستان "خالص" از توابع استان دياله درشمال شرقي بغداد مستقر شده‌اند خواستار جدايي از اين گروهك تروريستي هستند.

به گفته اين منابع ، افراد مزبور كه به نام نيروهاي " ارتش آزاديبخش " شناخته مي‌شوند اغلب جواناني هستند كه پيش از سقوط رژيم صدام، فريب وعده- هاي اين گروهك را خورده و اكنون كه طعم فلاكت و ذلت را چشيده‌اند ، خواستار جدايي از آن مي‌باشند.

اين منابع اضافه‌كردندكه اين اعضاي فريب خورده و نادم كه اغلب نيز مرتكب جنايتي نشده‌اند خواهان بازگشت به ميهن خويش وآغوش خانواده‌هايشان يا كشور ديگر هستند اما سران گروهك با جدايي آنها مخالفت مي‌كنند.

در سال‌هاي اخير تعدادي از اين عناصر به صورت مخفيانه از اردوگاه مزبور فرار كرده و به ميهن خويش، ايران بازگشته‌اند.

در سال ‪ ۲۰۰۳‬ميلادي كه رژيم صدام سقوط كرد، بسياري ازاعضاي سرخورده نفاق عليه سران خود دست به اعتراض زدند و خواستار بازگشت به كشورشان وجدايي از گروهك مزبور شدند.

اعتراض‌هاي اين افراد به درگيري و زد و خورد در داخل پادگان اشرف منجر شد كه در نهايت با دخالت نيروهاي آمريكايي و سركوب اعتراض‌كنندگان و حبس تعدادي از آنها اين اعتراضها سركوب شد.

تعدادي از خانواده‌هاي اين افراد در همين سال به عراق آمدند و در مقابل اردوگاه اشرف پادگان اصلي منافقين تحصن كردند وخواستار آزادي فرزندان خود از دست سران اين گروهك و نيروهاي آمريكايي شدند.

باوجودي كه بسياري از افراد در همين ديدار خواستار بازگشت به خانواده- هاي خود شدند اما با دستور سران اين گروهك نيروهاي آمريكايي مانع بازگشت- شان شدند.

براساس گزارش‌ها تعداد اين عناصر در اردوگاه اشرف به حدود سه هزارو ‪۴۰۰‬ نفر مي‌رسد كه هسته اصلي قدرت نظامي گروهك منافقين به شمار مي‌روند.

گروهك نفاق داراي دو گروه پوششي تحت عنوان "شوراي ملي مقاومت" كه اغلب از سران گروهك هستند و "ارتش آزاديبخش" است كه نيروهاي عمل‌كننده وپياده نظام گروهك منافقين به شمار مي‌روند.

اما "سازمان موسوم به "مجاهدين خلق" (منافقين) دربرگيرنده اين دو گروه پوششي است و شاخه سياسي محسوب مي‌شود.

زندگي دو سركرده اصلي اين گروهك تروريستي يعني"مسعود رجوي"و"مريم رجوي" نيز در هاله ابهام است و در اين ميان سرنوشت مسعود رجوي بيش از ديگري ابهام انگيز شده است.

درباره مسعود رجوي گمانه زني‌هاي مختلفي وجود دارد برخي او را دربند نيروهاي آمريكايي مي‌دانند ، برخي معتقد به مرگ وي بعد از سرنگوني رژيم صدام هستند و عده‌اي نيز او را زنده و فعال در عراق مي‌دانند.

آنچه مسلم است تعدادي از سران اين گروهك در عراق هنوز حضور دارند و با گروهك‌هاي عراقي ضد ايران تماس و با اعضاي داخل اردوگاه اشرف نيز كه تحت حفاظت نيروهاي آمريكايي هستند ارتباط دارند.

سركرده‌هاي ارتش موسوم به آزاديبخش بعد از سقوط رژيم صدام دربهار ‪،۱۳۸۲‬ با نيروهاي آمريكايي توافقنامه‌اي امضا كردند و از آن روز تا به حال عناصر اين گروهك تحت حفاظت نيروهاي اشغالگر آمريكايي هستند.

باوجود مصوبه رسمي حكومت عراق در سال ‪ ۲۰۰۳‬ميلادي مبني بر طرد اين عناصر از عراق اما آمريكا همچنان با خروج آنهاازعراق و رفتن به‌كشور ثالث مخالفت مي كند.

آمريكا مدعي‌است كه عناصرگروهك منافقين در اردوگاه اشرف براساس ماده ‪۲۷‬ كنوانسيون "ژنو" تحت حفاظت نيروهاي آمريكايي هستند و اين نيروها تمامي سلاحهاي خود را تحويل نيروهاي آمريكايي داده اند.

گزارش‌ها حاكيست كه اين عناصر زمين گير منافقين كه آمريكا مدعي بي‌خطر بودن آنها است امروز درعراق بازيچه سه جريان قرارگرفته و هريك در راستاي منافع خود درصدد بهره‌برداري از آن هستند.

آمريكا و همپيمان‌هاي او مانند انگلستان و رژيم اشغالگر اسراييل از يك سو و گروهك‌هاي سياسي و مسلح عرب سني ضدايراني درعراق از سوي ديگر و سران متواري گروهك، بازيگردانان اصلي اين تشكيلات تروريستي در حال احتضار، هستند.

اين سه بازيگردان گروهك منافقين در عراق با وجود اختلاف خط مشي ها، در يك نقطه با هم همسو هستند و آن ضديت با ايران اسلامي است.

حضور جمعي از سران گروهك منافقين در كنار تعدادي از رهبران عرب سني ضد ايران و با مشاركت تعدادي از فرماندهان آمريكايي درنشست اخير سالانه گروهك نفاق در اردوگاه موسوم به اشرف وحدت اهداف پشت پرده آنها را فاش كرد.

اين نشست تحت عنوان "همبستگي با سازمان مجاهدين برضد ايران" روزشنبه ‪۲۶‬ خرداد ماه گذشته در اردوگاه اصلي منافقين موسوم به اشرف در منطقه به شدت ناامن خالص و درست همزمان با تعرض دوم تروريستي به گلدسته‌هاي طلايي امامين عسكريين (ع) برگزار شد.

گزارشها حاكيست كه حضور"صالح مطلك" رهبر فراكسيون جبهه گفت وگو در مجلس عراق و ديگر همفكران سياسي او در نشست اخير منافقين، ناشي از هماهنگيهايي بوده كه چند ماه قبل و درجريان ديدار وي با سران گروهك در "بروكسل" انجام شد.

يك هيات از عرب‌هاي سني به سرپرستي "عدنان المالكي" و عضويت صالح مطلك، "عبدالله الجبوري" از حزب اسلامي و "خلف عليان" از شوراي گفت وگو در سي ام ژانويه ‪ ۲۰۰۷‬در بروكسل با سران گروهك منافقين ديدار كردند.

هرچند اين هيات با هدف تشريح مشكلات عرب‌هاي سني در عراق به بروكسل رفته بود اما در كمال تعجب اين هيات به جاي متمركز شدن برمشكلات عرب‌هاي سني از پارلمان اروپا خواست كه واژه "تروريسم" را از گروهك منافقين حذف كنند.

منابع موثق به خبرنگار ايرنا گفتند كه سران گروهك منافقين بعد از سقوط رژيم صدام كه مهم‌ترين حامي اين گروهك بود ، با ارزيابي شرايط تازه ايجاد شده در عراق، ضرورت تغيير رويكرد را احساس كردند.

اين منابع گفتند كه اين گروهك اكنون در سه بعد براي سازگاري با اوضاع تازه عراق تلاش مي‌كند كه يكي تحكيم روابط باگروههاي عراقي مخالف ايران دوم نزديك شدن به نيروهاي آمريكايي و سوم همكاري با عوامل ناآرامي در عراق به منظور ادامه بقاي خود است.

گروهك منافقين اكنون از بين عربهاي سني ضد ايران بهترين همپيمان خود را گروه شوراي گفت وگوي ملي به رهبري خلف عليان و صالح مطلك و برخي گروهكهاي سياسي عرب سني و سران عشاير عرب سني مي‌داند.

اعضاي اين گروهها اغلب از افسران و اعضاي سابق حزب منحله بعث هستند.

اين گروهك از طريق اين‌ها درصدد ايجاد نوعي مشروعيت و حمايت داخلي براي ماندن نيروهايش در عراق است و گاه از طريق همين گروه‌ها خود را به عنوان گروه سياسي عراقي جا مي‌زند.

سران گروهك نفاق نيز درصدد نزديك شدن به نيروهاي آمريكايي هستند تاآنها را متقاعد كنند كه مي‌توانند بخشي از راهبرد آمريكابرضد جمهوري‌اسلامي ايران باشند.

البته برخي ازجريانهاي آمريكايي ضد ايران درسالهاي اخير حمايت آشكارخود را از اين گروهك اعلام كرده وبخشي از نهادهاي موثر درتصميم گيريهاي آمريكا نيز اخيرا به صورت پنهاني تعامل با اين گروهك را آغاز كرده‌اند.

وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) و سازمان مركزي جاسوسي آمريكا(سيا)، گروهك تروريستي منافقين را جزو دسته "تروريست‌هاي خوب" مي‌دانند.

آمريكا تروريستها را به دو دسته خوب و بد تقسيم كرده و تروريست‌هايي كه آمريكا و منافع آمريكايي را هدف قرار مي‌دهند مانند القاعده تروريست‌هاي بد و تروريستهايي كه به آمريكا كاري ندارند جزو تروريستهاي خوب هستند.

اين منابع اضافه كردند كه اكنون در خصوص وضعيت تعامل با گروهك منافقين در عراق بين برخي نهادهاي رسمي آمريكا به ويژه وزارت خارجه با پنتاگون و سيا اختلاف نظر وجود دارد.

در حالي كه وزارت خارجه آمريكا در سي ام آوريل ‪ ۲۰۰۷‬اين گروهك را براي چندمين سال پياپي در فهرست گروه‌هاي تروريستي قرار داد اما پنتاگون و سيا ترجيح مي‌دهند با گروهك يادشده تعامل ديگري داشته باشند.

حضور تعدادي از فرماندهان آمريكايي در نشست اخير اردوگاه اشرف ناشي از اين اختلاف نظر بين نهادهاي رسمي آمريكا تفسير مي‌شود.

ارتش اشغالگر آمريكا براي اين نشست سالانه گروهك منافقين ، چتر امنيتي كاملي از زمين و هوا ايجاد كرده بود.

اين حمايت امنيتي مستحكم براي نشست يك گروهك تروريستي درحالي بود كه كل عراق در اين ايام در نتيجه تعرض دوم به گلدسته‌هاي مرقد امامين عسكريين (ع) در شهر سامرا در ‪ ۲۳‬خرداد ماه گذشته، به شدت متشنج بود.

در هر حال هر دو گروهي ( آمريكا و عرب‌هاي سني ضد ايران ) كه اكنون با گروهك نفاق تعامل مي‌كنند در مقابل ، خواستار انجام وظايفي از اين گروهك هستند.

عربهاي سني ضد ايران تلاش مي‌كنند كه از اين گروهك از يك سو به عنوان اهرم فشاري بر گروه‌هاي شيعي عراق كه معروف است داراي رابطه نزديك با جمهوري اسلامي ايران هستند استفاده كنند.

از طرفي آنها از برگ منافقين به عنوان تهديدي عليه جمهوري اسلامي ايران سود مي‌برند تا به زعم آنها، تهران دست از پشتيباني گروه‌هاي شيعي بردارد.

"محمد دايني" يكي از اعضاي عرب سني در مجلس نمايندگان عراق به وضوح اين خواسته عربهاي سني در حمايت از گروهك نفاق را آشكار كرده است.

وي كه به ضديت با ايران در عراق شهرت دارد معتقد است كه گروهك نفاق در عراق باعث ايجاد "توازن منطقه‌اي" مي‌شود.

به اعتقاد او و تمامي همفكرانش، گروهك منافقين نوعي توازن قوا را برضد ايران در عراق ايجاد مي‌كند و مي‌توان از اين گروهك برضد منافع ايران در عراق بهره برد.

حتي رييس مجلس نمايندگان عراق كه به جريان خلف عليان و صالح مطلك منتسب است نيز حاضر نيست گروهك تروريستي منافقين از كشورش طرد شود درصورتي كه در قانون اساسي عراق (ماده ‪ (۷‬به صراحت حضور گروههاي تروريستي در خاك عراق تحريم شده است.

محمود المشهداني درجريان سفر ‪ ۲۶‬ارديبهشت ماه گذشته "علي لاريجاني" دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان به بغداد از اتخاذ موضع جدي درخصوص گروهك منافقين خودداري كرد.

با وجود تاكيد لاريجاني بر اينكه گروهك منافقين به تهديدي عليه عرب‌هاي سني تبديل خواهد شد اما مشهداني آن را دليلي براي نگراني ندانست و گفت كه گروهك منافقين تحت حفاظت شديد نيروهاي آمريكايي است .

هر چند لاريجاني اصرار داشت كه ايران تاكي بايد حضور منافقين را در عراق تحمل كند؟ مشهداني با طفره رفتن از جواب،گفت: "دست ما نيست آنها(منافقين) تحت حفاظت آمريكاييها هستند."

وقتي لاريجاني پرسيد: "اما شما پارلمان داريد و نمايندگان مردم هستيد و مي توانيد فشار بياوريد؟ " ، مشهداني تنها سرش را پايين انداخت و زيرلب تكرار كرد: "دست ما نيست!"

مشهداني به خاطر رفتارها و اظهارات خلاف شان رييس مجلس ، اكنون با فشار گروه‌هاي پارلماني از رياست مجلس بركنار شده است.

اما آمريكاييها اهداف دورتري در تعامل با گروهك منافقين دارند.

آمريكا، گروهك منافقين را فعال‌ترين و قابل اطمينان‌ترين گروه مخالف ايراني براي جمع آوري اطلاعات از داخل ايران مي‌داند.

واشنگتن اميدوار است بتواند به تدريج واژه تروريسم را از اين گروهك حذف و آن را به عنوان يك گروه معارض مشروع ايراني معرفي كند تا به زعم خود در آينده، از آن به عنوان بخشي از راهبرد آمريكا براي تغيير حكومت در ايران بهره جويد.

اما سومين گروه تعامل‌كننده گروه‌هاي مسلح و تروريستي القاعده و بعثيها هستند.

يك اصل ثابت و لايتغير در نظامنامه گروهك منافقين وجود دارد كه ناامني و و هرج و مرج و جنگ بهترين فرصت براي ادامه حيات اين گروهك و فعال شدن آن است.

گروههاي مسلح و تروريستي عراقي كه در اين اصل با گروهك منافقين هم راي هستند ، اين گروهك را يكي از همپيمانان سنتي خود مي‌دانند.

بر اين اساس است كه گروهك منافقين به دست داشتن در ناآراميها و ناامني- هاي استان دياله متهم شده است.

"طه درع السعدي" عضو مجلس نمايندگان عراق از حوزه انتخابيه دياله در پي نشست اخير منافقين در اردوگاه اشرف گفت كه اسناد موثقي مبني دست داشتن عناصر اين گروهك در ناآراميهاي دياله وجود دارد.

وي گفت كه بسياري از اهالي خالص ، عناصري از گروهك نفاق را در جريان ناآراميهاي منطقه "صيدا" از توابع استان خالص مشاهده كرده‌اند كه با گروه- هاي مسلح و تروريستي به قتل و كشتار اهالي مي‌پرداختند.

اما عناصرگروهك منافقين كه تحت حفاظت شديد نيروهاي آمريكايي در اردوگاه اشرف هستند چگونه مي‌توانند از آنجا خارج شده و در ناآرامي‌ها شركت كنند؟ وزارت خارجه آمريكا در بيانيه‌اي كه هرساله در خصوص تروريسم صادر مي‌كند امسال (‪ ۳۰‬آوريل ‪ ( ۲۰۰۷‬اعلام كرد كه بسياري از اعضاي اين سازمان تروريستي درخارج از اردوگاه اشرف آزاد هستند و تحت كنترل نيروهاي آمريكايي نيستند.

اين بيانيه تاكيد كرده است: "حدود سه هزار و ‪ ۴۰۰‬عضو مجاهدين (منافقين) در اردوگاه اشرف مقر اصلي "مجاهدين" تحت كنترل نيروهاي چندمليتي هستند.

اما اين تدابير حفاظتي شامل اعضاي گروه درخارج از اردوگاه اشرف نمي شود."

بيانيه اضافه كرده است : بسياري از "اعضا" و "نيروهاي مجاهدين" هنوز در عراق آزاد هستند و آن دسته از نيروهاي آزاد كه آموزش‌هاي كار با سلاح و ساخت بمب را از رژيم صدام فراگرفته‌اند باعث "نگراني چشم‌گيري " شده‌است.

بنابراين ادعاي عرب‌هاي سني ضد ايران و آمريكا مبني بر تحت حفاظت بودن اعضاي گروهك منافقين در اردوگاه اشرف، بهانه‌اي بيش نيست تا بر فعاليت‌هاي اين عناصر آزاد منافقين در عراق سرپوش بگذارند.

گزارش‌ها حاكيست كه اين عناصر آزاد به راحتي با طرفهاي مورد نظر خود در عراق تماس مي‌گيرند و شبنامه‌هايي در حمايت از خود به نام برخي از گروههاي بي نام و نشان سياسي صادر مي‌كنند.

باوجود صراحت مصوبه حكومت عراق براي اخراج سريع عناصر گروهك منافقين از عراق اما همچنان نوعي مخالفت از سوي عرب‌هاي سني و آمريكايي‌ها با اجرايي شدن اين مصوبه وجود دارد.

در سايه اين اهداف و خط مشي‌ها مشترك ، در سال‌هاي اخير نوعي همگرايي رسانه‌هاي عربي وغربي بااين راهبرد مشترك آمريكايي و عربي باگروهك منافقين مشاهده مي‌شود.

نوع خبررساني كه اين رسانه‌ها درباره گروهك منافقين انجام مي‌دهند اين احساس را القا مي‌كند كه آنها درصدد نوعي مظلوم نمايي اين گروهك هستند.

اما در پايان اين سوال باقي مي‌ماند كه بازيگردانان منافقين در عراق آيا قادر خواهند بود كارت سوخته اين گروهك را زنده كنند؟

از طرفي دولت منتخب، اكثريت مجلس نمايندگان و شوراي رياست جمهوري عراق كه به شدت با حضور گروهك تروريستي منافقين در اراضي شان مخالف هستند تصور نمي شود به حاميان منافقين در عراق فرصت پياده كردن اهدافشان را بدهند.

با وجود همه تبليغاتي كه درصدد ضعيف نشان دادن دولت عراق است اما گزارشهاي موكد حاكيست كه دولت نوري المالكي رو به روز در حال قدرت گرفتن است.

گزارشهايي امنيتي ديگري حاكيست كه دولت نوري المالكي تصميم دارد شخصيت- هاي عراقي را كه در نشست اخير منافقين شركت كرده‌اند مورد پيگرد قانوني قرار دهد.

براساس قانون اساسي عراق و قانون مبارزه با تروريسم كه به تصويب مجلس نمايندگان عراق رسيده حضور اين افراد در نشست منافقين به معناي جرم مشهود است و بايد مجازات قضايي شوند.

كارشناسان بر اين باورند كه با توجه به حركت عراق به سمت قانونمندي و نظام مندي، انديشه تمسك به گروههاي مسلح و تروريستي مانند گروهك منافقين، براي تحقق اغراض سياسي در سايه اين نظام جديد، ديگر محلي از اعراب نخواهد داشت.

اما با توجه به روند جاري حوادث انتظار مي‌رود كه هسته مركزي منافقين در عراق به طور كامل متلاشي شود و آنها چاره‌اي نخواهند داشت جز اينكه به دنبال جاي ديگري بگردند!


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان