پیگیری‌های حقوقی خوبی در خصوص ترور سردار سلیمانی انجام گرفته است

139705171507111414971104وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در خصوص شهادت سردار سلیمانی اقدامات مهم و خوبی انجام شده و پیگیری‌های حقوقی نیز در داخل ایران و در داخل عراق صورت گرفته است.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان به نقل از خبرگزاری تسنیم، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و در جمع خبرنگاران گفت: من در چند روز آینده طی سفری به منطقه با مقامات کشورها دیدار داشته و پس از آن به روسیه سفر می‌کنم، از طرفی موضوع دیپلماسی اقتصادی نیز یکی از اولویت‌های وزارت خارجه محسوب شده و بحث اعزام رایزن بازرگانی را همواره پیگیری می‌کنیم و مسئولیت این موضوع همان طور که اعلام کردم با وزارت صمت است و ما هم هرگونه همکاری که دوستان ما در این وزارتخانه نیاز داشته باشند، انجام خواهیم داد.

 

وی در ادامه و در خصوص حضور خود در جلسه امروز کمیسیون گفت: امروز به منظور پاسخگویی به سوالات نمایندگان در خصوص روابط اقتصادی با همسایگان، پیگیری شهادت سردار سلیمانی، پیگیری شهادت دکتر فخری‌زاده، بحث اجرای مصوبه مجلس در خصوص برجام و چند موضوع دیگر در کمیسیون امنیت حضور پیدا کردیم و بحث های خوبی مطرح شد. همچنین در خصوص برنامه آینده وزارت امور خارجه نیز گزارشی را خدمت نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ارائه کردیم.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، تأکید کرد: وزارتخانه صرف نظر از تحلیل خود، قانون کشور را رعایت کرده و اجرا خواهد کرد و ما معتقدیم مبنای دموکراسی عمل به قانون و مصوبه مجلس است و دولت نیز همین اعتقاد را دارد. در خصوص شهادت سردار سلیمانی اقدامات مهم و خوبی انجام شده و پیگیری‌های حقوقی نیز در داخل ایران و در داخل عراق صورت گرفته و گزارشی در این خصوص در کمیسیون امنیت ارائه شد. همچنین در خصوص بحران قره باغ و حمایت ایران از تمامیت ارضی آذربایجان و بحث مخالفت ما با حمله به مناطق مسکونی در گنجه که میراث تاریخی است نیز در جلسه امروز کمیسیون، خدمت همکاران عزیز مطرح و در خصوص این سوالات بحث شد.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص اقدامات تنش‌زای ترامپ در روزهای پایان ریاست جمهوری خود گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران در این‌باره روشن است، ما به هیچ وجه به دنبال تنش در منطقه و دنیا نیستیم اما این اقدامات دولت ترامپ اثری در اراده ملت ایران نمی‌گذارد و اگر کسی قصد تجاوز به ایران را داشته باشد، باید سوابق تجاوزهای قبلی را در نظر بگیرد اما من فکر می‌کنم این یکی دو روز باقی مانده از دولت آقای ترامپ نیز تمام خواهد شد و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران نیز به خوبی خود را نشان داده و عمل کرده است.

 


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان