پیامدهای منفی بازی زبانی با مفهوم تروریسم

Entezarimo

تغییر تعریف مفهوم تروریست و تروریسم، یکی از مهمترین راهکارهای نظام سلطه برای فرار از پاسخگویی در قبال راهکارهایی است که برای توسعه تروریسم در پیش گرفته است.

با اینکه تروریست‌ها در جهان امروز نشانه‌های مشخصی دارند و رفتار مشترکی از خود نشان می‌دهند، ولی رسانه‌های غربی می‌کوشند تا با متهم کردن جریانات آزادیبخش در سرتاسر جهان به عنوان تروریسم، نه فقط به سرکوب ملت‌های ستم‌دیده بپردازند، بلکه پوششی برای حمایت خود از تروریست‌ها ایجاد کنند.

در تازه‌ترین اقداماتی که واشنگتن برای قلب ماهیت تروریسم انجام داده است، مهمترین نهاد مبارزه کننده به تروریست‌ها یعنی سپاه پاسداران متهم به دفاع از تروریسم شده و در مقابل آن، واشنگتن با کمک‌های نظامی و پشتیبانی به تروریست‌های داعش در سوریه، به نجات آنها از سقوط در شهر رقه سوریه می‌پردازد.

از این دست تغییر تعاریف بسیار دیده می‌شود. در طی سال‌های گذشته بارها و بارها تروریست‌ها پشت نام‌های مختلف پنهان شده و جهان به‌جای مقابله با تروریسم به دیده مصلحت‌اندیشی با این گروه‌ها برخورد کرده است. یکی از بارزترین نمونه‌ها در تغییر مفهوم تروریسم، نسبتی است که برخی دولت‌های غربی با منافقین دارند.

مثلا کشور فرانسه که ایران را به‌دلیل آنچه توسعه برنامه موشکی و نیز ماجراجویی منطقه‌ای می‌نامد، مورد انتقاد قرار داده و مدعی است که در خط مقدم مبارزه با تروریسم است، با تغییر مفهوم تروریسم، عملا یکی از تبهکارترین جریانات تروریست (منافقین) را در خود جای داده و حتی به آنها فضایی برای برگزاری میتینگ می‌دهد! سایر دولت‌های غربی نیز درحالیکه جریانات مردمی چون حزب‌الله لبنان را تروریست می‌نامند(!) در عمل در مقابل سوءرفتار تروریست‌ها سکوت کرده و می‌گذارند تا گروهک‌هایی چون داعش، کل منطقه را با هرج و مرج روبرو کنند.

یکی دیگر از واضح‌ترین نمونه‌های قلب واقعیت درباره تروریست‌ها، سکوت در مقابل تحرکات تروریستی قومیتی است. دولت‌های غربی که می‌پندارند می‌توانند با کنترل تروریست‌ها از آنها به‌عنوان مهارکننده دولت‌های مستقل استفاده کنند، عملا با دفاع از برخی گروه‌های تروریست کرد، بذر نفاق و تشنج در منطقه غرب آسیا کاشته و تلاش می‌کنند تا موج تازه‌ای از تروریسم را ایجاد کنند.

البته بازی با مفهوم تروریسم امروز دیگر برای افکارعمومی به یک بازی بی معنا تبدیل شده است. افکارعمومی جهان می‌دانند که رسانه های غربی در برابر تروریسم دولتی برمه و رژیم صهیونیستی سکوت کرده و در عوض، ایران را متهم به حمایت از تروریسم می‌کنند! این برخورد سطحی، مصلحتی و سیاسی با پدیده تروریسم هرگز نمی تواند باعث ریشه کن شدن این پدیده شوم شود. تروریسم تنها وقتی می‌تواند ریشه کن شود که جهان بر سر تعریفی مشخص از تروریسم و مصادیق آن به جمع بندی برسد.

تا وقتی فرانسوی ها از منافقین پذیرایی می‌کنند، آمریکا به داعشی ها خدمات ویژه ارائه می‌دهند، دولتهای عرب منطقه به پشتیبانی از القاعده و گروه های تکفیری دیگر می‌پردازند و در عین حال همگی آنها داعیه مبارزه با تروریسم را دارند، هرگز نمی توان امیدی به مبارزه قاطع با تروریسم داشت. در چنین شرایطی، همچنان جهان دستخوش منازعات تروریستی خواهد بود و ناامنی، بخش وسیعی از زمین را فراخواهد گرفت.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31