پول‌های منافقین و پوشاندن منشا کرونا در آلبانی

Dfty7823

ترجمه بنیاد هابیلیان: گروهک منافقین سابقه زیادی در صرف هزینه‌های کلان برای پوشاندن کارنامه ننگین و پیشینه تروریستی‌اش دارد. در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و به تبع آن در کشور آلبانی که میزبان سالمندان منافقین است، برخی گزارش‌ها از نقش این گروهک در شیوع ویروس کرونا در آلبانی حکایت داشت. رابرت فانتینا در یادداشتی که در پایگاه گلوبال ریسرچ منتشر شد به واکاوی این گزارش‌ها و تلاش منافقین برای مسکوت‌گذاشتن آن‌ها پرداخته است.
به‌دنبال شیوع  ویروس کرونا در ایتالیا، بیش از 120،000 آلبانیایی ساکن ایتالیا به کشورشان بازگشتند. آلبانی با جمعیتی کمتر از سه میلیون، تا زمان نوشتن این یادداشت، 243 مورد مبتلا به ویروس کرونا دارد. که معادل 84 مورد به ازای هر یک میلیون نفر است. آمار تلفات 13 نفر تاکنون بوده که معادل 5 نفر در یک میلیون نفر است. پیش‌بینی می‌شود این ارقام به دلیل کمبود خدمات بهداشتی ابتدایی و خدمات زیرساختی مدیریت بحران به‌سرعت افزایش یابد. علاوه بر این، با تعداد بسیار بالای آلبانیایی‌های برگشته از ایتالیا، که تعداد 1683 مورد مبتلا به ازای هر یک میلیون نفر، و 192 مورد فوتی از هر یک میلیون نفر را داراست، احتمال شیوع بیشتر این ویروس بسیار زیاد است.

نخست‌وزیر آلبانی ادی راما دستورالعمل‌های سختگیرانه‌ای برای مبارزه با شیوع ویروس صادر کرده است. فقط یک نفر از هر خانواده به مدت یک ساعت در شبانه‌روز برای خرید مواد غذایی یا سایر موارد ضروری اجازه خواهد داشت که خانه را ترک کند، آن هم تنها با کسب مجوز. عواقب نادیده‌گرفتن این دستورالعمل‌ها شامل رد مزایای بیکاری و کمک هزینه دانش‌آموزی برای مدت حداقل یک سال خواهد بود. اعمال این دستورالعمل و محدودیت‌های مربوطه برعهده پلیس و نیروهای ویژه امنیتی خواهد بود که علیه خاطیان از زور استفاده خواهند کرد. نخست‌وزیر حتی گفته اگر بازنشستگان که در بین افراد دارای بالاترین احتمال فوت از ابتلا به ویروس کرونا هستند، از قوانین پیروی نکنند ممکن است خائن شناخته شوند. هرچند این اقدامات بسیار سخت‌گیرانه‌ است، ولی نشان‌ می‌دهد که نخست‌وزیر این کشور موضوع را تا چه حد جدی گرفته است.

این وضعیت با حضور تعدادی بالغ بر 3000 نفر از مجاهدین خلق در تیرانا بدتر می‌شود. بسیاری از این اعضای مجاهدین خلق در سن بازنشتگی؛ ولی محدود و محبوس به کار در کمپ تروریستی مجاهدین خلق هستند. بسیاری از مردان و زنان سالخورده دوران کهنسالی‌شان را پشت سیستم‌های کامپیوتری درکمپ مجاهدین خلق سپری می‌کنند تا با استفاده از حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی به جنگ رسانه‌ای با حکومت قانونی ایران بپردازند، که مردم در انقلاب 1979برگزیدند. این افراد در کمپ تروریستی مجاهدین خلق در خطر جدی ابتلا به ویروس و فوت ناشی از آن هستند.

این موضوع به خاطر دو عامل اساسی است: نخست، شیوه زندگی فرقه‌ای و استعمارگونه مجاهدین خلق، که بیش از 3000 نفر را در یک کمپ نظامی گرد هم آورده است. در این شرایط حتی در صورت ابتلای یک نفر، ویروس به سرعت شیوع پیدا می‌کند. بالغ بر 100،000 نفر از ایتالیا که به‌شدت درگیر این ویروس شده به آلبانی بازگشته‌اند. با جمعیت کم این کشور، احتمال ابتلای افراد به ویروس در این کمپ بسیار زیاد است.

دوماً، از آنجایی که بیشتر اعضای این فرقه کهنسال هستند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند. در سرتاسر جهان، به افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف و مشکلات تنفسی هستند یا بالای 60 سال سن دارند به طور خاص هشدار داده شده که از هر نوع فعالیتی که ممکن است آن‌ها را در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دهد خودداری نمایند.

بسیاری از اعضای مجاهدین خلق  بالای شصت سال سن دارند. از آنجایی که این سازمان خواستار وفاداری کامل به جنبش بود تا به سرعت به موفقیت برسد، آن‌ها را از ازدواج و بچه‌دارشدن باز داشت، چون این اقدامات می‌توانست آن‌ها را از اهداف غیرقانونی و غیراخلاقی‌شان دور سازد. این موضوع کمپ مجاهدین را شبیه یک خانه سالمندان تک‌افتاده و منزوی ساخته است و در بسیاری از کشورها این خانه‌های سالمندان است که ویروس کرونا به شدیدترین حالت مورد تهاجم قرار داده است. همچنین، سال‌های متمادی زندگی آن‌ها در منطقه نسبتا دورافتاده مانع از مواجه آن‌ها با بسیاری از بیماری‌های جزئی شده که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدنشان می‌شود.

بدین خاطر، ویروس کرونا نه تنها تهدیدی برای بقای این فرقه، بلکه برای مردم آلبانی است. اگر اعضای فرقه توسط ویروس بیمار شوند و کمپ را جهت دریافت معاینه پزشکی یا زندگی با اقوام ترک کنند (اگر اجازه این کار را داشته باشند)، هرشخصی را که با وی ارتباط برقرارکنند در معرض بیماری قرار خواهند داد. با بازگشت آلبانیایی‌های بسیار از ایتالیا، که دارای دومین جایگاه بیشترین تعداد مبتلایان ویروس کرونا و سومین جایگاه تعداد فوتی‌های کرونای ثبت شده در جهان است‌، ریسک مضاعف تحمیل شده به وسیله‌ی اعضای سالخورده مجاهدین خلق فقط شرایط را برای ملت آلبانی سخت‌تر می‌سازد.

گزارش‌هایی وجود دارد حاکی از اینکه شیوع و رشد ویروس کرونا در آلبانی را می‌توان از کمپ مجاهدین خلق ردیابی کرد. با این وجود آن گزارش اولیه پیگیری نشد و به‌نظر می‌رسد که نفوذ گسترده‌، این گزارش‌ها را مسکوت ساخته است.

صرف نظر از منبع بیماری در آلبانی، آشکار است که مجاهدین خلق، یک سازمان تروریستی همیشگی، هم اکنون ناآگاهانه در حال افزایش ریسک سلامتی مردم آلبانی است. تروریست‌های مجاهدین خلق عاجز از انجام هر عملی برای مصالح عمومی هستند، فعالیت‌های تروریستی آن‌ها هم اکنون شامل انتشار احتمالی ویروس کرونا در میان ملتی بدون تجهیزات لازم برای مقابله با آن می‌شود.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31