هیچ سازمانی نمی‌تواند از خاک عراق علیه همسایگان استفاده کند

هیچ سازمانی نمی‌تواند از خاک عراق علیه همسایگان استفاده کند و با خروج نیروهای آمریکایی از عراق دیگرهیچ تضمینی وجود نداردکه از منافقین در برابر مردم و خشم مردمی عراق دفاع و حمایت شود

Majid Sheykh

هیچ سازمانی نمی‌تواند از خاک عراق علیه همسایگان استفاده کند و با خروج نیروهای آمریکایی از عراق دیگرهیچ تضمینی وجود نداردکه از منافقین در برابر مردم و خشم مردمی عراق دفاع و حمایت شود.

به گزارش سرویس بین الملل شبکه ایران،محمد مجید الشیخ ، سفیر عراق در تهران به شبکه ایران گفت: بر اساس قانون اساسی عراق هیچ سازمانی نمی‌تواند از خاک این کشور به‌عنوان پایگاه برای انجام عملیات علیه کشورهای همجوار از جمله ایران استفاده کند.

محمد مجید الشیخ ، سفیر عراق در تهران در گفتگو با شبکه ایران در خصوص حضور و فعالیت منافقین در خاک این کشور گفت: بر اساس قانون اساسی عراق هیچ سازمانی نمی‌تواند از خاک عراق به‌عنوان پایگاه برای انجام عملیات علیه کشورهای همجوار از جمله ایران استفاده کند.

وی در حاشیه بازدید از موسسه فرهنگی ، مطبوعاتی ایران افزود: می دانید که حضور منافقین در عراق قبل از سرنگونی رژیم صدام صورت گرفته وبعد از بوجود آمدن نظام سیاسی جدید در کشورمان، دولت تصمیم گرفت و مقرر داشت که منافقین باید تا پایان سال 2011 میلادی از عراق خارج بشوند.

وی گفت : دولت عراق نمی تواند به منافقین اجازه دهد تا بعد از سال 2011 در خاک عراق بمانند.

سفیر عراق در تهران ادامه داد : متاسفانه با این مشکل بزرگ مواجه بودیم که هیچ کشوری منافقین را نمی‌پذیرفت وبه همین دلیل با بسیاری از کشورها از جمله کشورهای اروپایی وارد گفتگو شده بودیم.

این مقام عراقی اظهار داشت: به مقامات این کشورها اعلام کردیم که با اینها مشکل داریم ونمی توانیم از این افراد حمایت کنیم بخصوص اگرنیروهای آمریکایی از عراق خارج شوند دیگر عراق هیچ تضمینی نمی‌دهد که از منافقین در برابر مردم و خشم مردمی عراق دفاع و حمایت شود.

سفیر عراق در تهران با تاکید بر اینکه منافقین مرتکب جنایات زیادی شده اند و در سرزمینی قرار دارند که متعلق به مردم عراق است نمی توانیم دیگر آنها را در خاک خود نگهداریم .

وی افزود: همانطوریکه می دانید در ماههای اخیر مشکلی پیش آمد که مردم عراق علیه آنها هجوم آوردند واز مساحت 55کیلومتری که در اختیار منافقین بود توانستند 20کیلومتر را پس بگیرند.این زمین ها متعلق به آحاد مردم است یعنی متعلق به دولت هم نیست واگر نیروهای آمریکایی خارج بشوند هیچ تضمینی وجود ندارد که این مسئله تکرار نشود و نمی توانیم و نخواهیم توانست از اینها حمایت و دفاع کنیم .

چندی پیش دولت عراق با انتشار بیانیه‌ای پایان ماه‌ دسامبر سال جاری را به‌ عنوان ضرب‌الاجل برای خروج منافقین از عراق تعیین کرده‌ بود.

گروهک تروریستی منافقین که‌ از سوی اکثر کشورهای جامعه بین‌الملل در فهرست گروه‌های تروریستی جای دارند، از سال ۱۹۸۶ وارد خاک عراق شده‌ و در اردوگاه‌ اشرف واقع در استان دیاله‌ ساکن شدند.

گروهک منافقین همچنین با صدام دیکتاتور پیشین عراق در سرکوب سال ۱۹۹۱ مخالفان در مناطق جنوبی این کشور و کشتار کردها همکاری داشتند.

دولت بغداد پیش از این تهدید کرده بود این گروهک تروریستی ضدایرانی را که با حملات تروریستی به بی‌ثباتی عراق دامن‌ زده، اخراج می‌کند.

این درحالی است که عراق تاکنون به‌علت مخالفت‌های دولت آمریکا، در برخورد با این گروهک تروریستی تحت فشار بوده است.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

جدیدترین مطالب

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان