همایش شعر استانی «لاله های غریب» برگزار می‌شود

N00412925 T

همایش شعر استانی شهدای ترور با محوریت شهید ابوالحسن كریمی تحت عنوان «لاله‌های غریب» در سه محور «دشمن شناسی و ایستادگی در مقابل آنان»، «پاک دستی، ساده زیستی، اخلاق ‌مداری و تعهد انقلابی» و «شهیدان ترور نماد ایثار، شهادت و خدمت به مردم» برگزار می‌شود.

به گزارش هابیلیان به نقل از ایثار گیلان، همایش شعر استانی شهدای ترور با محوریت شهید ابوالحسن کریمی تحت عنوان «لاله‌های غریب» در سه محور «دشمن شناسی و ایستادگی در مقابل آنان»، «پاک دستی، ساده زیستی، اخلاق ‌مداری و تعهد انقلابی» و «شهیدان ترور نماد ایثار، شهادت و خدمت به مردم » برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ارسال آثار تا هفتم فروردین ماه 1401 بوده و از هر شاعر دو اثر در قالب‌های کلاسیک، نو و سپید در راستای محورهای همایش پذیرفته می‌شود.

اختتامیه این جشنواره 10 فروردین ماه 1401 ساعت ۱۷ عصر در بیت شهید ابوالحسن کریمی در لاهیجان برگزار می‌شود. علاقه مندان جهت شرکت در همایش «لاله‌های غریب» می توانند آثار خود را به آدرس اینترنتی https://gilan.navideshahed.com و یا دبیرخانه همایش واقع در رشت، خیابان حافظ، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، طبقه دوم، معاونت امور هنری و سینمایی ارسال کنند.

ابوالحسن کریمی در غروب روز ۱۳  فروردین سال ۱۳۶۵ در نزدیکی مسجد (تکیه بر) لاهیجان مورد تهاجم مسلحانه گروه تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) قرار گرفت و با اصابت چند گلوله به شهادت رسید.


مطالب پربازدید سایت

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان