نویسنده استرالیایی منتقد، عامل دولت ایران بود!

71

یکی از نویسندگان خبرگزاری آسوشیتد پرس استرالیا (AAP) پس از مصاحبه‌ای که با یکی از اعضای منافقین داشت به دلیل پرسش از جنایات این سازمان از سوی وی متهم به همکاری با دولت ایران شد.

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، پرفروش‌ترین روزنامه استرالیا به نام «آستریلین» در مقاله‌ای به قلم مارتین سیلک نوشت: سازمان منافقین با سابقه درگیری‌های خشونت‌آمیز در حال تلاش برای خروج نامش از فهرست تروریستی استرالیا می باشد و در این راه از حمایت عده‌ای از سیاستمداران دولت فدرال این کشور برخوردار است.

این نویسنده استرالیایی ادامه داده است: نیم قرن است که سازمان مجاهدین خلق ایران برای براندازی دولت ایران که آن را سرکوبگر می خواند مبارزه می کند.

وی افزود: در حال حاضر هم سازمان مجاهدین خلق در حال لابیگری برای خروج از فهرست تروریستی است و می گوید که رفتار خود را اصلاح نموده است. اما مشخص نیست که این گروه بتواند گذشته خود را کنار بگذارد.

این نویسنده در ادامه اشاره‌ای به حمله چند تن از اعضای منافقین به سفارت ایران در استرالیا در سال 1992 میلادی نمود و تصریح کرد که پلیس فدرال به منازل 10 تن از اعضای مجاهدین خلق در سیدنی، مل بورن و بریزبین در سال 2003 حمله کردند ولی هیچ فردی متهم یا دستگیر نشد.

وی اضافه کرد: این سازمان در خارج از استرالیا سابقه‌ای به مراتب بدتر دارد. جداشده‌های این سازمان سخن از یک فرقه اسلامی-مارکسیستی می زنند که 40 سال است با محوریت رهبرانش که یک زن و شوهر هستند در حال فعالیت می باشد.

وی در ادامه به بخشهایی از گزارش‌های سازمان‌های بین المللی از قبیل موسسه RAND  و گزارش حقوق بشر در سال 2005 راجع به این گروهک و جنایات آن و همچنین به خروج این گروهک از فهرست تروریستی آمریکا پس از یک کمپین لابیگری در این کشور اشاره نمود.

مارتین سیلک همچنین از سناتور «کلیر مور» از حزب کارگر و سناتور «جان ویلیامز» از حزب ملی به عنوان حامیان این گروهک تروریستی در مجلس فدرال استرالیا نام برد.

وی به اظهارات دکتر «آنتونی جان بیلینگزلی» و اینکه او خارج ساختن این گروهک از فهرست تروریستی آمریکا را یک توهم تاریک و نمایش شرم‌آوری از قدرت لابی‌ها خوانده، پرداخت.

این کارشناس مسائل خاورمیانه در دانشگاه نیوسات ولز خاطرنشان کرد که گروهک منافقین را نیرویی برای دموکراسی در ایران نمی‌داند بلکه آن را گروهی از تروریست‌های خطرناک می‌داند که تعداد نسبتاً زیادی از ایرانیان من جمله اعضای ارشد نظام را و همچنین تعداد زیادی از شهروندان آمریکا را کشته‌اند.

وی تاکید کرد که به تصویر کشیدن منافقین به شکل یک سازمان صلح جو اشتباه است.

این استاد دانشگاه که عمده تحقیقات وی در زمینه خاورمیانه و حقوق بین‌الملل می‌باشد گفته است: برخی فکر می‌کنند آنها خیلی خطرناک نیستند، چون دشمنان آنها را نابود می کنند، اما حقیقت این است که این گروه شهروندان را می کشند، و این با هر تعریفی که در نظر بگیریم تروریسم است.

مارتین سیلک در ادامه به مصاحبه خود با یکی از هواداران منافقین اشاره نمود و اینکه این عضو سازمان منفور منافقین ضمن انتقاد از گزارش‌های سازمان‌های بین المللی مثل دیدبان حقوق بشر برخی کارکنان آنها را طرفدار ایران خواند!

این نویسنده استرالیایی تصریح کرد که پس از اینکه از او راجع به خودسوزی اعضای منافقین در فرانسه و اعتصاب غذا در استرالیا در پی دستگیری مریم رجوی در فرانسه پرسید کاملاً مشخص بود که او حرفی برای گفتن نداشت و فقط گفت که مدرکی در دست نیست که ثابت کند آنها را به این کار امر کرده بودند.

این عضو سازمان منافقین پس از مصاحبه در صحفه توییتر خویش، این نویسنده را عامل دولت ایران خواند که منافقین را به تله می اندازد!


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31