نمایشگاهِ «تروریسم دولتی آمریکا و جریان‌شناسی نفاق» در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

Azad Jadid3بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، نمایشگاهِ «تروریسم دولتی آمریکا و جریان‌شناسی نفاق» را در اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد با حضور گسترده دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در این نمایشگاه بخش‌هایی از جمله: آمریکا‌شناسی (معرفی ساختار حکومت آمریکا، مؤلفه‌های فرهنگی منحط ایالات متحده و باورهای سلطه جویانه‌ای که مؤسسین این کشور درپی آن بوده‌اند)، اتاق جنگ (معرفی برخی اتاق‌های فکر تصمیم ساز در سیاست خارجی آمریکا)، نظامی‌گری (مداخلات نظامی آمریکا از سال‌های جنگ جهانی اول تا دهه اول قرن بیست و یکم)، جنگ‌ها و دروغ‌ها (جنگ‌هایی که دولتمردان آمریکا با دروغ آغاز کردند) در قالب عکس و پوستر و نرم‌افزلر به نمایش گذاشته شد.

بر پایه این گزارش، نقطه بحران (دروغ یازده سپتامبر و لشگرکشی به عراق و افغانستان به بهانه جنگ با ترور)، وضعیت استثنا (تضییع حقوق شهروندان آمریکایی و جاسوسی غیر قانونی از آن‌ها به بهانه امنیت ملی و مقابله با تروریسم)، صدور تروریسم (اقدامات تروریستی آمریکا در اقصی نقاط جهان) و دشمن ملت (اقدامات تروریستی دولت آمریکا علیه ایران) از دیگر پوسترهایی بود که در معرض دید دانشجویان قرار گرفت.

هم‌چنین در بخش جریان‌شناسی نفاق پوسترهای باز‌شناسی تاریخچه منافقین، نمایش انقلاب ایدئولوژیک، مناسبات درون فرقه‌ای، معرفی شهدای ترور به نمایش درآمد.

از برنامه‌های جنبی این نمایشگاه می‌توان به پخش فیلم‌های مرتبط با نمایشگاه، برگزاری مسابقه، اجرای تئا‌تر درباره امام رضا(ع) و کارگاه‌های توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اشاره نمود.

از نکات بارز و برجسته این نمایشگاه این بود که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به اتفاق هیئت همراه از نمایشگاه بازدید کردند.

گفتنی است، این نمایشگاه برای دانشجویان جدید الورود خواهر و برادر به تفکیک در دو روز متوالی با حضور بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی ورودی سال تحصیلی ۹۴-۹۳ با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برپا شد که با استقبال مطلوبی مواجه گردید.

شایان ذکر است، کتاب و بولتن و تولیدات نرم افزاری و چند‌رسانه‌ای بنیاد هابیلیان در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

تصاویر نمایشگاه را از اینجا مشاهده کنید.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان