نمایش نامه ی روسیاهی رجوی

Foladvand

پرده ی اول :

ناک اوت جنگ طلبان و منافقین

گزارش 9 صفحه ای محمد البرادعی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ، غروب پنج شنبه به وقت وین و پس از 24 ساعت تاخیر، در فضایی سراسر از فشار سیاسی برخی قدرت های عصبانی و نگران از محتوای گزارش، منتشر شد . همانگونه که پیش بینی می شد واکنش ها در این زمینه متفاوت و با اختلافات فاحشی همراه بود . واکنش روز جمعه ی آمریکا و اسراییل و برخی کشورهای غربی به گزارش محمد البرادعی درباره ی انرژی هسته ای صلح آمیز ایران قابل پیش بینی بود . جرج بوش اساسا گزارش البرادعی را نادیده گرفت و خواستار فشار بیشتر برای اعمال تحریم های بیشتر جامعه ی جهانی بر علیه ایران شد . مارک رجو سخن گوی وزارت خارجه ی رژیم اسرائیل نیز در اقدامی مستاصلانه گفت : " اسراییل معتقد است که جامعه ی جهانی باید پیامی کاملا روشن به تهران بفرستد مبنی بر آنکه برنامه ی هسته ای آنان غیر قابل قبول است و باید فورا کنار گذاشته شود . " و در ادامه، گفته ها ی وی آویگدور لیبرمن، وزیر راست گرای ائتلاف یهود اولمرت نیز گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی را غیر قابل قبول خواند و رییس مصری آن را به اتهام اینکه در مورد ایران تعصب دارد به باد انتقاد گرفت . اما مسعود رجوی رهبر فرقه ی زنگ زده منافقین خلق نیز که در پیام 7 آبان ماه خود ضمن نشخوار جاسوسی های هسته ای آمریکا و اسراییل و مصادره به مطلوب کردن دستاوردهای مذکور، خبر از " بیش از 80 سلسله افشاگری و روشنگری وقفه ناپذیر بین المللی درباره ی تسلیحات کشتار جمعی این رژیم " توسط گروهک ورشکسته اش می داد در حقیقت بااین پیام

، خود را برای خیز بزرگ محکومیت ایران در آژانس آماده می کرد تا درادامه آن سیل پیام های تبریک و تشکر از پیرمردان و پیرزنان اشرف را از ناکجا آباد جهان روانه ی بیابان اشرف سازد .

در حالی که اتفاق نظر جهان بر سر مواضع پیروزمندانه ی کشورمان در خصوص مسایل هسته ای ایران قابل پیش بینی بود ، برای انعکاس این پیروزی ها خفقان عجیبی بر سایت های سازمان تروریستی مجاهدین خلق حکم فرما شده است . این گروهک ،همنوا با دیکر جنگ طلبان، بدون انعکاس انبوهی از نظرات مثبت و تایید شده ی حکم آژانس بین المللی انرژی اتمی، تنها به نقل قول اندک مواضع منفی طرفداران طبل جنگ طلبی پرداخت . سایت سازمان مجاهدین خلق با نقل قول از جانب سی ان ان که ایران را محکوم به سرپیچی از نظر شورای امنیت کرده بود ، از قول بی بی سی یا همان " آیت الله بی بی سی "! ، آژانس را متهم به هماهنگی با ایران کرد . بی بی سی در این مورد نوشت : " آژانس بین المللی انرژ ی اتمی یک گزارش دوگانه ارائه داده است " . سایت رسمی منافقین در ادامه، از قول خبرگزاری فرانسه ، پس از انتشار گزارش البرادعی به مواضع مستاصلانه ی آمریکا مبنی بر تلاش برای تحریم های بیشتر اشاره کرد؛جایی که دانا پرینو سخنگوی کاخ سفید نیز با ناامیدی از مواضع جهانی تنها توانست به گفتن این جمله اکتفا کند که " این گزارش روشن ساخت که رژیم ایران تمایلی به همکاری با آژانس ندارد . "

پرده ی دوم:

اختلافات موجود چه بود ؟

از اكتبر سال 2003 دو موضوع اصلي و يك موضوع فرعي به عنوان موضوعات كليدي مسایل باقي مانده بين ايران و آژانس مطرح بود. در همان سالها اتهام‌هايي به ايران وارد شد، اما در سال گذشته آژانس توانست يك جمع بندي را پيرامون منشاء آلودگي برخي تجهيزات با مواد اورانيوم كه يك مورد اختلافي بين ما و آژانس بود ارائه دهد.

از اكتبر 2003 آنها ادعا مي‌كردند كه منشاء آلودگي داخلي است و ما اعلام مي‌كرديم كه منشاء اين آلودگي خارجي است؛ اما سال گذشته آژانس به اين مرحله رسيدکه آنچه ايران اظهار مي‌كند كاملاً درست بوده و منشاء‌ آلودگي تجهيزات با مواد اورانيوم ،خارجي است و ربطي به ايران ندارد. اين، يكي از دو مساله اصلي بود كه موج اتهامات به ايران نيز برهمين مبنا بود. موضوع «پلوتونيوم» و «بازفرآوري» به عنوان موضوعات فرعي و سانتريفيوژهايی P1 و P2 موضوع اصلي باقي مانده مطرح ‌بودند كه موضوع «بازفرآوري» تقريباً يكسال پيش در جمع بنديی كه آژانس ارائه داد؛ اعلام شد كه هيچگونه فعاليت بازفرآوري در تاسيسات هسته‌اي ايران مشاهده نشده است و اين هم يك رفع ابهام بود. در مورد پلوتونيوم كه موضوع مهمي بود آژانس در شهريورماه سال جاري به اين جمع بندي رسيد كه موضوع پلوتونيوم هم موضوعي كاملاً روشن بوده و از نظر آژانس خاتمه يافته تلقي مي‌شود. بر اين اساس طي سه ماه گذشته يك موضوع كليدي و مهم باقي مانده ودليلي شده بود تا موضوع هسته‌اي ايران به شوراي امنيت گزارش شودوآن، بحث تاريخچه فعاليت‌هاي غني‌سازی ايران بود. بنابراين با اين ابهامات تلاش كردند تا موضوع هسته‌اي ايران به شوراي امنيت ارجاع داده شود. طي سه ماه گذشته كار اصلي ايران و آژانس ،متمركز بر اصل سانتريفيوژها قرار داشت تا اينكه اين موضوع نيز حل و فصل شد و در گزارش ماه نوامبر آقاي البرادعي- كه يك نقطه عطفي شمرده مي‌شود- وي عملاً اين جمع بندی را ارائه مي‌دهد كه گذشته فعاليت هسته‌اي ايران وضعيت شفاف و روشني به خود گرفته است. به همين جهت مي‌توان نتيجه گيري كرد كه ديگر مبناي حقوقي براي ادامه طرح موضوع ايران در شوراي امنيت باقي نمي‌ماند. البته باید متذکر شد که البرادعی در گزارش جدید خود درباره ی اجرای توافق پارلمانی ان پی تی از همکاری ایران با آژانس بین المللی اتمی خبر داد . البرادعی در گزارش خود تصدیق کرد که نشستی که در تاریخ 9 الی 11 اکتبر میان ایران و آژانس در تهران انجام گرفته ایران به سوالات آژانس پاسخ داده است . وی در گزارش خود در مورد سانتریفیوژ های پی 1 تصدیق کرد : " آژانس به این جمع بندی رسیده که بیانیه ها و توضیحات ارائه شده در این رابطه از سوی ایران مطابق با دیگر اطلاعاتی است که درباره دستیابی تهران به سانتریفیوژهای پی 1 و فن آوری های غنی سازی در سال 1978 از سوی ایران به این آژانس ارائه شده است ." در گزارش البرادعی آمده است : " ازاطلاعاتی که از سوی ایران درباره ی زمان بندی و خرید و دستیابی ارائه شده است منطبق با یافته های آژانس بین المللی انرژی اتمی است . "

پرده ی آخر :

دنیا بر علیه منافقین و جنگ طلبان

زمستان امسال برای منافقین توام با روسیاهی بیشتری خواهد بود چرا که اربابان جنگ طلبشان نیز در حال حاضر زبان به دهان گرفته اند و هیزم کشی منافقین نیزاجاق آنها را گرم نکرده است . در مورد اخیر که منافقین آن را بزرگ ترین افتخار خود می دانستند فضاحت به اندازه ای است که نمی توان از رنگ و روی سیاه رجوی و مریم قجر چشم پوشی نمود . آنها از اجماع جهانی بر علیه ایران می گفتند، اما تنها ،اشاره به گوشه ای از حمایت های جهانی از برنامه های هسته ای ایران می تواند نشان دهنده ی تف سر بالایی باشد که بر چهره ی منافقین خلق نشسته است.

سرگئی لاورف وزیر امور خارجه ی روسیه، دیگر عضو شورای امنیت، از جامعه ی جهانی خواست با دید مثبت به برنامه های هسته ای ایران نگاه کند و در سوی دیگر میدان، ماهاتیر محمد نخست وزیر پیشین مالزی اعلام کرد که گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان داد مدرکی درباره ی تسلیحاتی بودن برنامه ی هسته ای ایران وجود ندارد . وی اظهار کرد " آمریکا و انگلیس در خصوص وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق دروغ گفته اند و از آن برای تهاجم به این کشور استفاده کردند و هم اکنون نیز همان تاکتیک را در مورد ایران پی گرفته اند . " یکی دیگر از کسانی که با دیدی مثبت نسبت به این قضیه نگریست "یوناس گاهر استور" وزیر خارجه ی نروژ بود که از غرب خواست تا بیشتراز دل نگرانی برای مسایل هسته ای ایران به زرادخانه های هسته ای خود توجه داشته باشد . وی در این مورد گفت : " هنوز 27 هزار کلاهک هسته ای وجود دارد . این مساله حدود 20 سال بعد از پایان جنگ سرد معنایی ندارد . " البته واکنش ها از این هم فراتر رفته و حتی رسانه های وابسته به جنگ طلبان نیز دست به انتقاد از این موضع زده اند چنانکه روزنامه ی آمریکایی کریستین ساینس مانیتور نوشت : " گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی برخی کشورها را که خواهان دور جدیدی از تحریمها علیه تهران بودند را گیج و سردر گم کرده است ." و در خاتمه ی کلا م جهت شادی روح سرگردان مسعود رجوی به نقل قولی از خبرگزاری یونایتد پرس اشاره می کنم که روز جمعه به نقل از منابع روسی اعلام کرد : " بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی ، اواخر ماه میلادی جاری به روسیه سفر خواهند کرد تا بر حمل سوخت هسته ای از این کشور به ایران نظارت کنند . " که این یعنی، نقطه ی شروعی جدید برای تداوم فعالیت های هسته ای ایران و روسیاهی هر چه بیشتر رجوی .

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31