نمايشگاه ايران قرباني تروريسم در قوچان

کانون هابيليان اولين نمايشگاه ايران قرباني تروريسم در سال جديد را در حالي در شهر قوچان برپا کرد که نتايج نمايشگاه هاي متعدد کانون هابيليان در سال گذشته، چشم انداز روشني پيش روي خانواده شهداي ترور قرار داده است.

در سال جديد که با نام گذاري سال همت مضاعف و کار مضاعف، آغاز شده است،‌ کانون خانواده شهداي ترور کشور در نظر دارد با سرلوحه قرار دادن اين شعار کليدي، اهداف و آرمان هاي خود را با حفظ ياد و نام شهداي مظلوم ترور کشور، افشاگري گسترده در سطح داخلي و بين المللي عليه منافقين و تلاش براي گشودن پرونده هاي حقوقي بين المللي بر عليه منافقين تسريع ببخشد.


Ghoochan03


در همين راستا و در بعد داخلي و تنوير بيشتر افکار عمومي، اولين نمايشگاه ايران قرباني ترور، در شهرستان قوچان برپا شد که نمايشگاهي تخصصي بود در مورد جنايت هاي منافقين و فعاليت هاي گذشته و حال اين فرقه.
در اين نمايشگاه که همچون ديگر نمايشگاه هاي سال گذشته با استقبال گسترده مواجه شد،‌ خط آگاه سازي اجتماعي در دستور کار قرار داشت،‌ به گونه که با دعوت کانون هابيليان، فرماندار و امام جمعه اين شهر و نيز دبيرکل کانون هابيليان، دراين نمايشگاه به ايراد سخن پرداختند.


Ghoochan04


اين نمايشگاه در 9 بخش کلي تدارک ديده و اجرا شد که بخش هاي مربوطه شامل بازشناسي و تاريخچه منافقين، مناسبات درون فرقه اي، ترفند هاي مالي و تبليغات، شهدا و قربانيان ترور، خيانت هاي منافقين در جنگ تحميلي، همکاري با رژيم صدام، شرکت منافقين در اغتشاشات اخير و ديدگاه هاي رهبر معظم انقلاب پيرامون مسائل فتنه برانگيز اخير و در نهايت کلام نوراني حضرت امام پيرامون دشمن شناسي و صيانت از انقلاب بود.


Ghoochan05


در طول زمان برگزاري اين نمايشگاه، شمار زيادي از دانش آموزان و دانشجويان مراکز دانشگاهي و آموزش عالي با استقبال و شرکت در اين نمايشگاه،‌با ابعاد جديدي ازجنایات منافقین آشنا شدند.


Ghoochan06


در بخش هاي جنبي اين نمايشگاه نيز بخش هايي از اسناد تعاملات و تبادلاتي که ميان منافقين و حزب بعث انجام شده بود در قالب نمايش عمومي پخش شد.
در اين نمايشگاه همچنين نمايشگاه کتابي نيز برگزار شد که در آن اکثريت قريب به اتفاق کتاب هاي منتشر شده در مورد سازمان مجاهدين خلق(منافقين) در معرض ديد بازديدکنندگاه قرار گرفت.

گزارش تصویری نمایشگاه هابیلیان


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان