منافقین و سعودی؛ از گذشته تاکنون

Rajaviarabestan

حضور ترکی الفیصل یکی از چهره‌های شناخته‌شده سعودی در نشست سالانه منافقین در پاریس و اعلام حمایت وی از این گروهک تروریستی این مسئله را به ذهن متبادر ساخته است که آل سعود پس از قضایای فاجعه خونین منا و برخی تنش‌های دیگر این رژیم با جمهوری اسلامی ایران به فکر تجهیز همه جانبه خود علیه حکومت ایران افتاده است و آن ها را به همکاری با منافقین ترغیب نموده است.

همچنین با توجه به داغ شدن تنش‌ها میان رژیم عربستان و جمهوری اسلامی در یکی دوساله اخیر برخی متصور شده اند که آل سعود در این سال ها تصمیم به ارتباط و همکاری موثر با منافقین علیه حکومت ایران گرفته است. اما تحلیل ها نشان می‌دهد که این ارتباطات پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره میان منافقین و آل سعود وجود داشته است. برخی نیر معتقدند این ارتباطات پس از فاجعه خونین منا و دیگر قضایای یکی دوساله اخیر چهره علنی به خود گرفته است و تا پیش از آن به‌صورت پنهانی دنبال شده است.

وقتی در گذشته منافقین، کاوشی انجام می دهیم در می یابیم که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شکست خوردن سناریو سهم خواهی از انقلاب از سوی منافقین، آن ها همواره به دنبال استفاده از قدرت های مستکبر جهانی و عمال آن ها در منطقه علیه جمهوری اسلامی و ضربه زدن به آن بوده اند؛ به طوری که ارتباط آن ها با صدام و نقش آن ها علیه ملت ایران در جنگ تحمیلی به روشنی این مسئله را تصدیق می نماید.

حال این پرسش مطرح می شود که آیا منافقین با توجه به رویکرد مبارزاتی خود علیه ملت ایران به تازگی و در این یکی دو سال اخیر دست همکاری به سوی سعودی دراز کرده است و آن ها نیز به تازگی دست منافقین را به گرمی فشرده اند یا اینکه این همکاری سابقه طولانی تری دارد؟

برای پاسخ به این پرسش باید به حافظه تاریخ جمهوری اسلامی رجوع کرد. اگر بخواهیم قبل از پایان جنگ تحمیلی به این مسئله نگاهی بیاندازیم؛ درست، زمانی که همکاری های سازمان با صدام بیش از پیش علنی شده است به مطالبی دست پیداخواهیم کرد که نشان می دهد سرکردگان منافقین همزمان درحال همکاری با رژیم آل سعود بوده است. در سال 66 و در قضیه کشتار خونین حجاج ایرانی به دست رژیم سعودی ردپای منافقین نیز دیده می شود. در 31 مرداد همان سال، هفته‌نامه عرب زبان «العمل الاسلامی» به دیدار سرکرده منافقین و ملک فهد اشاره می نماید و می گوید رادیو ریاض پس از فاجعه مذکور به طور مکرر به معرفی گروهک منافقین در این رادیو می پردازد و بارها متن تلگراف رجوی در تحسین این عمل رژیم سعودی را که از آن با عنوان اقدام انقلابی نام برده، قرائت نموده است.

در سال بعد نیز می بینیم که رادیو دولتی انگلیس از روابط دوجانبه سعودی منافقین پرده بر میدارد و اعلام می کند پادشاهی سعودی بخشی از هزینه های منافقین را پرداخت می نماید. این درحالی است که این رادیو اعلام می کند رژیم سعودی بر حمایت های خود افزوده است که این مطلب نشان‌دهنده مسبوق به سابقه بودن حمایت های مالی و... سعودی ها از منافقین می باشد.

با توجه به اسناد گوناگون، نکته ای که مورد اهمیت قرار می گیرد این است که ارتباط منافقین و رژیم آل سعود سابقه طولانی دارد و این طور نبوده است که این ارتباط در آغاز کمرنگ و بی خاصیت بوده بلکه از همان ابتدا ارتباطات این دو به صورت جدی و پررنگ از سوی هر دو گروه دنبال شده است.

مسئله بعدی که درخصوص ارتباط میان سعودی ها و منافقین مورد بحث می باشد این است که گفته می شود این ارتباطات به تازگی چهره علنی به خود گرفته است.

زمانی که به این موضوع به صورت دقیق نگاه می شود درمی یابیم که با توجه به اسناد مرتبط به دهه اول پیروزی انقلاب و همچنین دهه های پسین آن، همواره رژیم آل سعود و منافقین با یکدیگر به صورت علنی مرتبط بوده اند و از آشکار شدن این ارتباط ابایی نداشتند. به عنوان نمونه می توان به اعزام یکسری از نیروهای منافقین از طریق سیستم اطلاعات عراق و به درخواست سازمان امنیت عربستان به حجاز اشاره کرد یا به اعلام حمایت و ستودن اقدامات منافقین در ایران از سوی رادیو و تلویزیون ریاض در دهه دوم انقلاب اسلامی اشاره نمود. این موارد تنها گوشه ای از حمایت های علنی دو گروه از یکدیگر در چارچوب همکاری های مذبوحانه شان علیه جمهوری اسلامی ایران است.

در واقع هنگامی که امروزه سخن از ارتباط این دو گروه به میان می آید نباید متصور شد که این همکاری ها پس از فاجعه خونین منا شکل گرفته و یا علنی شده بلکه از پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره این دو به صورت علنی با یکدیگر همکاری های گسترده ای علیه حکومت ایران انجام داده اند که البته موفق نبوده است.

 


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29