منافقین مسئولیت ترور دو عضو بنیاد مسکن گیلان را در سال 1361 بر عهده گرفتند

Two Housing Foundation

گروهک منافقین، مسئولیت ترور ترور دو عضو بنیاد مسکن گیلان را در سال 1361 بر عهده گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، گروهک تروریستی منافقین در یکی از اخبار منتشر شده در شماره 132 از «نشریه مجاهد»، ارگان مطبوعاتی اصلی منافقین در سال های آغازین دهه 1360، به این جنایت اعتراف کرده است.

بر پایه این اعتراف، در ساعت 2 و 10 دقیقه بعد از ظهر دوشنبه 22آذر1361، یک واحد عملیاتی از تروریست های گروهک منافقین، در یک عملیات کمین در خیابان منتظریه رشت، اتومبیل تویوتای حامل چهارتن از اعضای بنیاد مسکن گیلان را به دام انداخته، آن را به رگبار می بندد. بر پایه این خبر، در این حمله دو تن از اعضای رده بالای بنیاد مسکن گیلان به نام های حجت الاسلام غلامحسین زحمتکش و عبدالحسین حق شناس به شهادت می رسند. خبر می افزاید که در این حمله دو نفر دیگر از اعضای بنیاد مسکن گیلان مورد سوء قصد قرار می گیرند که یک نفر، به نام احمد قاسم زاده به شدت مجروح می شود و فرد دیگر که به هویت وی اشاره ای نشده است، از محل حادثه می گریزد.

عملیات کمین، شیوه ای متداول در بین گروه های تروریستی است که گروهک منافقین با استفاده از آن به ترور هزاران نفر از شهروندان بیگناه ایرانی مبادرت کرده اند.


مطالب پربازدید سایت

در پی جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم ایران

مرگ پس از نجات؛ پایان تلخ همسر فوتبالیست شهید در سوگ خانواده

اداره‌کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد

انهدام هسته تروریستی در جنوب شرق کشور

معاون حقوقی وزیر خارجه کشورمان نوشت

ترور فرماندهان اراده ملت ایران را نشکست

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

جدیدترین مطالب

در رقابتی بین‌المللی و در میان صدها اثر از عکاسان سراسر جهان

قاب هولناک جنایت میناب، برنده جایزه بهترین عکس سال شد

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان