منافقین غیر از جاسوسی و ابزار ترور برای آمریکا کاربرد دیگری ندارند

3872 269عضو پیشین گروهک منافقین گفت: خارج شدن از لیست گروه های تروریستی برای مجاهدین (منافقین) چندان اهمیتی ندارد، زیرا آنها در دستگاه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا غیر از جاسوسی و ابزار ترور کاربرد دیگری ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) «سعید پارسا» در گفتگو با خبرگزاری ایرنا افزود: آمریکا در ارتباط با مجاهدین (منافقین) خیلی هدفمند حرکت کرد.

وی توضیح داد: مجاهدین (منافقین) که یک بازوی نظامی با تجهیزات نسبتا پیشرفته در اختیار داشتند بعد از سقوط صدام، خود را در اختیار ارتش آمریکا قرار دادند، آمریکا که وارد یک سرزمین ناشناخته شده بود با استفاده از اطلاعاتی که مجاهدین (منافقین) از داخل عراق در اختیار ارتش آمریکا گذاشتند، توانستند به بسیاری از اهداف خود دست یابند.

وی یادآور شد: مجاهدین (منافقین) که یک روزی نقش گارد ریاست جمهوری صدام را عهده دار بودند، قصد داشتند با این چرخش 180 درجه ای زیر چتر حمایتی آمریکا قرار گیرند و آمریکا نیز آنها را به عنوان یک اپوزسیون در مقابل حکومت ایران بپذیرد که اینگونه نشد .

این عضو پیشین شورای مرکزی منافقین، اضافه کرد: پس از آنکه آمریکا مجاهدین (منافقین) را از لیست گروه های تروریستی خارج کرد، مجاهدین (منافقین) تبلیغات گسترده ای را به راه انداختند و مریم رجوی در یک مصاحبه گفت که این مساله موجب تغییر تعادل در منطقه خواهد شد و به زودی مردم ایران به خیابان ها خواهند آمد.

وی ادامه داد: بعد از این مصاحبه بلافاصله مسوول سیاست خارجی آمریکا نیز در یک مصاحبه گفت: خارج کردن مجاهدین (منافقین) از لیست گروه های تروریستی به معنی حمایت از این گروه نیست، آنها آلترناتیو مورد نظر آمریکا برای ایران نیستند، مجاهدین (منافقین) دمکراتیک نیستند، آنان گروهی خشونت طلب هستند که حتی اعضای خود را شکنجه می کنند و از بین می برند.

پارسا ادامه داد : این اظهارات به این معنی بود که حمایت آمریکا از مجاهدین (منافقین) مقطعی و صرفا برای بهره برداری امنیتی و اطلاعاتی از آنها در داخل خاک ایران و عراق است.

وی گفت: آمریکا در مقابل استفاده اطلاعاتی از مجاهدین (منافقین) آنها را از لیست گروه های تروریستی خارج کرد و به این وسیله یک گروه سیاسی که بازوی نظامی هم داشت به مشتی پناهجو در داخل خاک عراق تبدیل کرد.

پارسا یاد آور شد: آمریکایی ها گرچه مدعی هستند که با واسطه وجه انسانی این گروه را از لیست تروریست ها خارج کرده اند ولی اینگونه نیست بلکه آمریکا با این کار زمینه بسته شدن اردوگاه «اشرف» را فراهم کرد و در مقابل ایران و عراق به یک اهرم فشاری دست یافت که با توجه به سابقه مجاهدین (منافقین)، می تواند از آنها در انجام کارهای تروریستی و اطلاعاتی علیه ایران و عراق استفاده کند.

وی گفت: در این بازی آمریکا برد و مجاهدین (منافقین) باختند.

پارسا با اشاره به سیاست داخلی و خارجی آمریکا در ارتباط با مساله تروریسم گفت: آمریکا در چند دهه اخیر از تروریسم استفاده ابزاری کرده، آمریکا معتقد به تروریسم خوب و تروریسم بد است، در جایی که منافع آمریکا ایجاب می کند از تروریسم استفاده می کند، نمونه آن حضور القاعده در سوریه است که به طور مستقیم و غیر مستقیم منافع آمریکا در سوریه را تامین می کنند.

وی افزود: مجاهدین (منافقین) نیز در زمان حاضر برای آمریکایی ها کاربردی مشابه القاعده را دارند، حمایت از مجاهدین (منافقین) در سیاست خارجی آمریکا برای ایران نیز پیام دارد و آن این است که حالا حالاها حاضر به برقراری رابطه با ایران نیست.

پارسا در ارتباط با مناسبات داخلی منافقین و اهداف و نقش آنها در سال های پس از انقلاب و جنگ ایران و عراق اظهار کرد: مجاهدین (منافقین) یک سازمان سیاسی معتقد به اصول دمکراتیک و مبارزه مشروع نیستند، بلکه فرقه ای ارتجاعی هستند که فریبکاری، دروغگویی، خشونت جزو لاینفک ایدئولوژی آنها است.

وی گفت: مجاهدین (منافقین) به کوچکترین انتقاد و خرده گیری به خشن ترین شکل پاسخ می دهند، آنان در این روش آنچنان اصرار دارند که حتی مخلص ترین و خدوم ترین نیروهای خود را به واسطه سوء ظن های کوچک بدون اغماض از بین می برند.

پارسا در پاسخ به این پرسش که این گروهک چگونه در شرایط جنگ بین ایران و عراق حاضر شد این خیانت بزرگ را به ملت و کشور خود انجام دهند اظهار داشت: بعد از جنگ مسلحانه ای که در خرداد 60 علیه نظام انجام دادند، یا باید می آمدند توبه می کردند و از این عمل نابخردانه اظهار ندامت می کردند و یا به جنگ ادامه می دادند که مسلما ادامه جنگ مسلحانه برایشان مقدور نبود.

وی ادامه داد: هدف مجاهدین (منافقین) رسیدن به قدرت به هر قیمتی بود، حتی به قیمت این خیانت بزرگ، به همین دلیل به عراق رفتند و زیر چتر حمایتی صدام بیشترین خدمات را به دشمن ملت ایران انجام دادند.

پارسا افزود: اگر مجاهدین (منافقین) واقعا خشونت و ترور را کنار گذاشته بودند باید بعد از آنکه آمریکا آنها را از لیست گروه های تروریستی خارج کرد، می آمدند و گذشته خود را نقد می کردند و از جنایات و خیانت هایی که علیه مردم ایران و عراق انجام داده بودند اظهار ندامت می کردند، نه تنها اینگونه نشد بلکه آنها مخالفت با جمهوری اسلامی را پررنگتر کردند.

وی یاد آور شد: پافشاری بر مواضع قبلی نیز دلیلی غیر از این ندارد که می خواهند جنایات و خیانت های 30 ساله آنان از چشم ها پنهان بماند.

پارسا گفت: بعد از آنکه آمریکا مجاهدین (منافقین) را از لیست گروه های تروریستی خارج کرد باید مسعود رجوی آفتابی می شد ولی تا کنون در انظار دیده نشده است.

وی اظهار کرد: مسعود رجوی نماد خشونت و نماد جنایات و خیانت های سنگین علیه ملت ایران و ملت عراق است، رجوی باید به بسیاری از سوالات پاسخ بدهد، آنچه که امروز از نتیجه عمل مجاهدین (منافقین) برجای مانده، انبوهی سربازان کشته و زخمی شده ایرانی و عراق، جاسوسی علیه ایران به نفع دشمنان و یک گروه آسیب دیده روحی و روانی سه هزارو 400 نفری در  «لیبرتی» عراق است.

وی اضافه کرد: مجاهدینی (منافقین) که زیر فرمان رجوی این همه جنایت و خیانت و خشونت بی حد و حصر را انجام داده اند، امروز نیز حاضر به نفی گذشته خود نیستند و این نشان می دهد که این گروه همچنان به خشونت و دستیابی به قدرت به هر بهایی معتقد است.

پارسا یاد آور شد: مریم و مسعود رجوی هنوز به این امید نشسته اند که روزی یک دولت خارجی به حمایت از آنها برخاسته و آنان را در داخل ایران به قدرت برساند.


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

مطالب پربازدید بخش خبر

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان