منافقین امروز همان منافقین دهه 60 هستند

WhatsApp Image 2022 09 04 At 095837

گروهک منافقین امروز همان اهداف دهه 60 را دارد و فقط روش تقابل با ملت ایران را تغییر داده است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان، سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد دبیرکل بنیاد هابیلیان در بیست‌وپنجمین کنگره سالانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: مناسبت‌هایی همچون 7 تیر و 8 شهریور، مناسبت‌های مهمی در تاریخ انقلاب هستند که متاسفانه در سالروز آنها به اصل واکاوی وقایع کمتر پرداخته می‌شود و عمدتا به نام‌گذاری‌ها بسنده می‌شود.

هاشمی‌نژاد با بیان اینکه کشور ما در دهه 60 روزهای سختی را پشت سر گذاشت و مهم‌ترین عامل ناامنی کشور گروهک منافقین بود گفت: سازمان مجاهدین خلق که پس از انقلاب و در پی هزاران ترور به گروهک منافقین معروف شد، گروهی بود که پس از قیام سال 42 توسط تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران پایه‌گذاری شد. در آن زمان دنیا در حیطه فکری دو تفکر مارکسیسم و امپرالیسم بود و عمده حرکت‌های انقلابی با تفکر مارکسیستی اتفاق می‌افتاد.

وی با اشاره به اینکه بنیان‌گذاران گروهک منافقین اسلام را با مارکسیسم مخلوط کردند گفت: تجربه نشان داده بود که به حرکت‌های ضدمذهبی در ایران اقبالی صورت نمی‌گیرد از همین رو پایه‌گذاران گروهک منافقین با التقاط اسلام و مارکسیسم بنیان‌های فکری گروهکشان را پایه‌گذاری کردند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان افزود: از همان ابتدا بنیان‌گذاران کوشیدند تا نظر افراد شاخص و اثرگذار از جمله علما را به خود جلب کنند و حتی به نجف رفتند و سه روز مواضع خود را برای حضرت امام تشریح کردند اما امام راحل از همان ابتدا متوجه رگه‌های انحراف آنها شد و تاییدشان نکرد؛ با این حال آنها توانستند بسیاری از روحانیون را با خود همراه کنند.

هاشمی نژاد به فعالیت سران منافقین در زندان‌های شاه اشاره کرد و افزود: در زندان و در پی مباحثه سران گروهک منافقین با روحانیون انقلابی، ریشه‌های انحراف تفکرات آنها مشخص شد.

وی با تشریح سازماندهی اعضای گروهک منافقین در زندان گفت: بسیاری از سران گروهک منافقین توسط رژیم پهلوی اعدام شدند اما مسعود رجوی به سبب همکاری گسترده با ساواک توانست با یک درجه تخفیف به حبس ابد محکوم شود. رجوی با استفاده از این فرصت تشکیلات منافقین را در زندان بازیابی کرد و در بحبوحه انقلاب که بسیاری از زندانیان آزاد شدند از زندان آزاد شد و سرکردگی این گروهک را به عهده گرفت.

این کارشناس حوزه مطالعات تروریسم افزود: منافقین پس از انقلاب تلاش گسترده‌ای کردند و با فریب بسیاری از جوانان و حتی نوجوانان آنها را جذب گروهکشان کردند و با استفاده از شیوه‌های پیچیده همچون مغزشویی از این جوانان برای اقدامات فجیع تروریستی استفاده کردند.

فرزند شهید هاشمی‌نژاد با بیان نحوه اقدامات تروریستی منافقین گفت: روش انتحاری که طی سال‌های گذشته توسط گروهک‌های تکفیری همچون داعش استفاده می‌شد، در دهه 60 توسط منافقین ابداع شده بود. آنها با این شیوه 5 نفر از علما و ائمه جمعه کشور را ترور کرده و به شهادت رساندند.

هاشمی‌نژاد با بیان اینکه سطح ناامنی در دهه 60 بسیار بالا بود به دلایل این ناامنی‌ها پرداخت و گفت: منافقین به طور گسترده در مهم‌ترین و امنیتی‌ترین مراکز کشور نفوذ کرده بودند. مسعود کشمیری عامل حادثه تروریستی 8 شهریور از مهم‌ترین شخصیت‌های امنیتی دفتر نخست‌وزیری بود که توانسته بود بدون بازرسی کیف حامل بمب را به دفتر نخست‌وزیری ببرد. به واقع می‌توان ترورهای دهه 60 و به ویژه تابستان 60 را از حیث شخصیت‌هایی که ترور شدند در دنیا بی‌نظیر بدانیم.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه منافقین تمام نشده‌اند، گفت: اقدامات منافقین تمام نشده است و به خلاف تصوری که بیست و اندی سال پس از پایان جنگ وجود داشت که دیگر نباید از منافقین نامی برده شود، متاسفانه این گروهک همچنان حضور دارد و فقط کارکردهای خود را تغییر داده است.

هاشمی‌نژاد افزود: منافقین در صحنه جنگ تحمیلی نقش ستون پنجم را برای رژیم صدام بازی کردند و پس از حضور در عراق خدمات زیادی به صدام کردند و در نقطه مقابل خیانت به مردم ایران را به اوج رساندند.

وی با اشاره با کارکردهای منافقین در حال حاضر گفت: تحریم‌های اقتصادی که اکنون کشور با آنها روبرو است نتیجه تلاش چندین و چند ساله منافقین است. منافقین با جمع‌آوری اطلاعات از داخل کشور و شناسایی شریان‌های اقتصادی و تجاری کشور کمک بی‌نظیری به دولت آمریکا برای تحریم مردم ایران کردند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه منافقین ابزاری در دست کشورهای غربی هستند افزود: منافقین در خیانت به ملت ایران هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند از همین رو است که ابزاری کارا برای کشورهای غربی هستند و دقیقا از همین روست که تحت حمایت گسترده سرویس‌های امنیتی کشورهای غربی هستند.

 هاشمی‌نژاد با اشاره به وقاحت کشورهای غربی در حمایت از منافقین گفت: به استناد گزارش‌های رسمی که از سوی مراکز مطالعاتی غربی منتشر شده است، منافقین در نزد مردم ایران با هر گرایش سیاسی و اعتقادی منفور هستند. حتی این گروهک در برهه‌ای بین سال‌های 1997 تا 2012 در لیست گروه‌های تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا بود اما همزمان دارای دفتر رسمی در این کشورها بود.

وی در پایان افزود: امروزه منافقین زمین اقدامات خود را فضای مجازی قرارداده‌اند. آنها امروز در فضای مجازی به صورت 24 ساعته در حال نفرت پراکنی علیه مردم ایران و مخدوش کردن ذهن نسل جوان هستند.


مطالب پربازدید سایت

انتقاد شدید از تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان: ایران با ۲۳ هزار شهید، نیم‌قرن قربانی تروریسم است

دبیر ستاد حقوق بشر در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

یادداشت دبیرکل بنیاد هابیلیان به مناسبت روز جهانی قربانیان تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور ایران

از روز جهانی قربانیان تروریسم تا روز ملی مبارزه با تروریسم؛ دهه‌ای که باید از شعار به عمل برسیم

دست‌نوشته های شهید ربابه اسماعیلی

شهادت همیشه بودن است

جدیدترین مطالب

دست‌نوشته های شهید ربابه اسماعیلی

شهادت همیشه بودن است

یادداشت دبیرکل بنیاد هابیلیان به مناسبت روز جهانی قربانیان تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور ایران

از روز جهانی قربانیان تروریسم تا روز ملی مبارزه با تروریسم؛ دهه‌ای که باید از شعار به عمل برسیم

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دبیر ستاد حقوق بشر در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

انتقاد شدید از تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان: ایران با ۲۳ هزار شهید، نیم‌قرن قربانی تروریسم است

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان