ملت ایران، ملت قربانی تروریسم است

155015945067256100

ملت ایران، ملت قربانی تروریسم بوده و در طول 40 سال گذشته ترورهای فراوانی را شاهد بودیم که بسیاری از این تروریست‌ها توسط خارجی‌ها و بویژه توسط صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها حمایت شدند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان، در نشست پایانی اجلاس سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه که در سوچی روسیه برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی در خصوص نتایج این نشست گفت: در این جلسه بر لزوم مبارزه با تروریسم در مناطق باقی‌مانده از جمله ادلب تأکید شد و کاملاً مورد توافق همه بود که کاهش تنش و حضور نیروهای ضامن در این منطقه به صورت موقت است و ادلب جزیی از کشور سوریه است و باید پاکسازی شود و تروریست‌ها تحت هر نام و هر عنوانی هستند، باید از این کشور خارج شوند.

وی  افزود: نگرانی‌های بسیار زیادی در خصوص آینده این تروریست‌ها وجود دارد چرا که تعدادی از اینها در سوریه زندانی هستند و اگر به کشورهای خودشان برگردند بار دیگر آشوب و ترور را در بسیاری از مناطق می گسترانند. همچنین از اینکه آمریکایی‌ها بخشی از داعشی‌ها را به افغانستان منتقل می‌کنند بسیار نگران هستیم چرا که چنین حرکتی می‌تواند برای کل منطقۀ آسیای مرکزی و سایر قسمت‌ها خطرناک باشد.

دکتر روحانی تصریح کرد: ما نباید به ظاهر ادعا کنیم که با تروریسم مبارزه می‌کنیم و در باطن به آنها کمک کنیم. نگرانی دوم ما از آمریکا این است که اگر هم به ظاهر نیروهایش را از سوریه خارج کند، اطلاعات ما می‌گوید آمریکایی‌ها همچنان به روند مداخله در سوریه ادامه می‌دهند.

دکتر روحانی همچنین به حادثه تروریستی خاش‌زاهدان اشاره کرد و گفت: ملت ایران، ملت قربانی تروریسم بوده و در طول 40 سال گذشته ترورهای فراوانی را شاهد بودیم که بسیاری از این تروریست‌ها توسط خارجی‌ها و بویژه توسط صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها حمایت شدند و از جمله آن ترور و اقدام انتحاری بود که علیه مرزبانان و پاسداران مرزی ایران انجام شد.

 


مطالب پربازدید سایت

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

جدیدترین مطالب

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان