ماندلا علیه منافقین

Mandelaنلسون ماندلا رهبر مبارز ضد نژاد پرستی آفریقای جنوبی دو روز پیش درگذشت. با انتشار خبر درگذشت او بسیاری از دولت ها و شخصیت های بین المللی از این واقعه ابراز تاثر کرده و پیام های تسلیتی را صادر کردند.

در این میان گروهک منافقین نیز از این واقعه ابراز تاثر کرد و از این مبارز انقلابی در شبکه های خود به نیکی یاد کرده و به بیان ویژگی های شخصیتی او پرداخت. اما به نظر می رسد گروهک منافقین می بایست در ویژگی های شخصیتی این مبارز آفریقایی بیشتر مطالعه می کردند که اگر این گونه بود هیچ گاه از او تمجید به عمل نمی آوردند. منش این مبارز آفریقایی چه در طول حیاتی سیاسی اش تا سال 1999 و چه بعد از آن همواره حمایت از حرکت های آزادی خواهانه به دور از خشونت افراطی بوده است و این همان ویژگی است که گروهک منافقین نه با خوی آزادی خواهانه آن قرابتی داشته و نه با منش ضد خشونتی آن. ماندلا خود نیز پس از آزادی از زندان در سال 1990 تمام تلاشش را برای ایجاد یک حکومت دموکراتیک در آفریقای جنوبی به دور از خشونت به کار بست و تلاش کرد تا هم زیستی مسالمت آمیزی میان سیاه پوستان و سفیدپوستان آفریقای جنوبی شکل گیرد.

اما آنچه بیش از این می تواند نادانی منافقین را در شناخت این مبارز انقلابی نشان دهد، روابط بسیار گرم او با جمهوری اسلامی و تمجید او از رهبر کبیر انقلاب و مبارزان انقلاب اسلامی دانست.

ماندلا در سال 1371 در حالی که مدت کوتاهی از آزادی اش از زندان های رژیم نژاد پرست آپارتاید نمی گذشت به دعوت آقای هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور وقت به تهران آمد و مورد استقبال مقامات ایرانی قرار گرفت. او در این سفر با مقام معظم رهبری نیز دیدار و از حسن استقبال مقامات ایرانی تمجید کرد. اما آنچه این سفر را ماندنی کرد، اصرار وی قبل از سفر به ایران برای ادای احترام به بنیان گذار کبیر انقلاب بود. او با حضور در مرقد امام خمینی(ره) به مقام این رهبر انقلابی ادای احترام کرد.

در سال 1378 ماندلا در قامت رئیس جمهور آفریقای جنوبی بار دیگر به تهران آمد و این بار نیز با مقامات دولت ایران و همچنین رهبر معظم انقلاب دیدار و برای بار دوم با حضور در حرم امام خمینی (ره) از مبارزات کم نظیر رهبر انقلاب اسلامی در مبارزه با رژیم استبدادی پهلوی تمجید کرد. او در این سفر این گونه رهبر فقید انقلاب اسلامی را ستود: "امام خمينى نه تنها رهبرى بزرگ براى ايران بود، بلكه رهبرى براى تمامى نهضت هاى آزاديبخش جهان به شمار مى رفت و چالش بسيار عظيمى كه او در مبارزه با يكى از طاغوتهاى زمان انجام داد، گوياى شجاعت ستايش برانگيزى است كه فقط ايشان مى توانست از خود نشان دهد و اين افتخار بزرگى بود كه توانستم براى دومين بار در كنار مرقد امام خمينى حاضر شوم و به ايشان اداى احترام كنم."

ماندلا همچنین از دوستان نزدیک آقای هاشمی رفسنجانی بود و بارها میان این دو شخصیت سیاسی به مناسبت های مختلف پیام های دوستانه مبادله شده است.

تردیدی نیست که منافقین هیچ گاه با دوستان جمهوری اسلامی روابط خوبی نداشته و همواره در تلاش بوده اند تا به منافع جمهوری اسلامی و دوستان جمهوری اسلامی ضربه بزنند. تمجید این گروهک تروریستی از شخصیت برجسته ای همچون ماندلا که هیچ گونه قرابت رفتاری با آنها ندارد، تنها می تواند ناشی از ورشکستگی بیش از اندازه آنها باشد. این گروهک به خوبی می داند که آخرین نفس های حیات منحوس خود را می کشد. تحولات بین المللی و شرایط جدید سیاسی صورت گرفته دیگر فضایی برای جولان این گروهک تروریستی باقی نگذاشته است. از این رو سران تروریست آن می کوشند با صدور پیام تسلیت برای درگذشت شخصیتی همچون ماندلا که منشی کاملا متفاوت با خوی تروریستی آنان دارد، خود را در عرصه بین المللی به ظاهر فعال نشان دهند.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31