قدمت اقدامات تروریستی به قدمت تاریخ انقلاب اسلامی است

Jaryan1

تلاش دشمن این است که گروه‌های مردمی را در مقابل هم قرار دهد، مذاهب را در مقابل هم قرار دهد، به اختلافاتِ فکری، حالت تقابلی دهد و معتقد هستم به این‌که تجربه‌های تاریخی بعد از انقلاب اسلامی در جلوی چشم مردم است و هوشیاری و تیزهوشی مردم ایران و حساسیتِ آن‌ها به جریاناتِ خارج از کشور باعث شده است که اهداف دشمن محقق نشود.

به گزارش هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان در برنامه «جریان» شبکه یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران حضور یافت و درباره موضوع «بررسی ابعاد پنهان و آشکارِ اغتشاشات اخیر در کشور» گفت‌وگو کرد.

139206091404181074794

خانواده شهدای ترور‌ و بازماندگان حوادث تروریستی، اسناد زندۀ قربانیان تروریسم در کشور هستند

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد به اهمیت پرداختن به موضوع تروریسم اشاره کرد و گفت: متأسفانه در کشورِ ما، یکی از جریاناتی که خیلی به کشور زخم وارد کرد، موضوع تروریسم می‌باشد. بیش از 17000 شهید ترور در کشور داریم، که درک این مسئله، موضوع را خیلی برجسته و مهم می‌کند. بحث ترور و تروریسم، یکی از موضوعات به روز و مهمِ مطرح در سطح روابط بین الملل است. خانواده شهدای ترور‌ و بازماندگان حوادث تروریستی، اسناد زندۀ قربانیان تروریسم در کشور‌مان می‌باشند؛ ولی کشورهای غربی و آمریکایی‌ها، عزم راسخی داشته‌اند و دارند برای اینکه موضوع را وارونه جلوه دهند و کشوری را که یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم است، می خواهند تبدیل به حامیِ تروریسم کنند! بنابراین ما به این جمع‌بندی رسیدیم که تشکلی را ایجاد کنیم و خانواده شهدای ترور را در آن عضو کنیم. 17000 خانواده شهید ترور، خواه یا ناخواه عضو این مجموعه هستند. برای بازتاب‌دادنِ جریانات تروریستی کشور، به دنیا و از طرفی هم به یکی دو نسل گذشته‌ای که چندان اطلاعی ندارند از حوادث تروریستی ندارند این مجموعه را ایجاد کردیم و حدود 17 سال در این حوزه مشغول فعالیت هستیم. ما روزانه در دهه شصت درگیر حوادث تروریستی بزرگی بودیم که این وقایع به صورت خیلی گسترده‌تر و حجیم‌تر از حوادث اخیر اتفاق افتاده است.

19592041

جنایات تروریستی در کشور قصۀ پُرغصه‌ای است

دبیرکل بنیاد هابیلیان به اطلاعاتِ دقیق و متقن لیست شهدای ترور کشور اشاره کرد و گفت: لیست 17000 را ما با اسامی و مشخصات سجلی شهدای ترور احصاء کرده‌ایم، حتی اخیرا روزشمارِ حوادث تروریستی در کشور را نیز تولید کرده‌ایم که تابه‌حال یکی دو جلد کتاب شده است. فقط حوادث تروریستی در یک سال، در سال 1357 تا 1358، تبدیل به کتابِ 500 صفحه‌ای شده است. اگر نگاه کنیم به حوادث تروریستی دهه شصت؛ بعضی از گروهک‌های تجزیه‌طلب در مرزها، تنها در یک دایرۀ مشخصی اقدام به جنایات می‌کردند؛ ولی گروهک تروریستی منافقین در سراسر کشور جنایت می کرد. متأسفانه جنایات تروریستی در کشور قصۀ پُرغصه‌ای است و تبیین این قضایا فعالیت‌های زیادی را می‌طلبد. می‌دانید که تروریسم جنبه‌های مختلفی دارد؛ بحثِ حقوقی، بحثِ اجتماعی، بحثِ سیاسی و بحثِ امنیتی. قدمتِ تروریسم به تاریخ بشر بر‌می‌گردد. نام مجموعه را به این خاطر هابیلیان گذاشته‌ایم زیرا که اولین حادثه تلخِ تاریخِ بشریت تروریستی بوده است و آن ترورِ هابیل به دست برادرش قابیل است. در کشور ما هم متأسفانه تروریسم سابقه طولانی‌ای دارد و قدمتِ آن به قدمتِ تاریخِ انقلاب اسلامی می‌باشد. از روز اول پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، حوادث گوناگونی را در کشور داشته‌ایم. یکی از اولین اقداماتی که استکبار جهانی به‌خصوص آمریکایی‌ها و متحدینشان مثل کشورهای اروپایی، آن را تحت حمایتِ خود قرار داده‌اند، موضوعِ راه اندازی و حمایتِ مستقیم و علنی از تروریسم می‌باشد. تروریسم ساخته و پرداختۀ قدرت‌هاست و آن‌ها این جریان را برای اهداف خود به کار می‌گیرند؛ منتهی درباره انقلاب اسلامی علناً و آشکارا این کار را انجام می‌دهند. خانم کلینتون می‌گفت که خود آن‌ها القاعده و داعش را به وجود آورده‌اند. هیچ‌کس دفتر رسمی به این‌ جنایتکاران نمی‌دهد ولی در مورد جنایتکارانِ داخل کشورِ ما، این کار را کرده‌اند و به صورت مستقیم و علنی از آن‌ها حمایت کرده‌اند و در کشورشان به آن‌ها دفتر رسمی داده‌اند که از آن جمله گروهک منافقین است. حوادث تروریستی از اول انقلاب بوده است و اولین حادثۀ تروریستی را در 22‌بهمن‌1357 در سنندج داشتیم و متأسفانه در همین ایام هم شاهد یک حادثه تلخ تروریستی در همان منطقه کردستان بودیم.

63843d44 7e06 49bb 2f067f3fa602

دهه شصت، باید درست تبیین و تشریح شود

وی حوادث و اتفاقات دهه شصت را با حوادث اخیر کشور مقایسه کرد و گفت: نظیر این حوادث را ما در دهه شصت تجربه کردیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند سال گذشته اشاره فرمودند که دهه شصت باید زنده و درست تبیین شود. اگر دهه مظلوم شصت درست تبیین و تشریح شود، خیلی از حوادثِ بعدی در کشورِ ما کاملا مشخص می‌شود که رد و اثر این‌ها به چه شکل می‌باشد. نظیرِ این اتفاقات در دهه شصت یعنی این کش‌مکش‌های سیاسیِ بین رجال سیاسی در آن زمان هم اتفاق افتاده است. اولین رئیس جمهور ایران، ابوالحسن بنی‌صدر رسماً با منافقین متحد شد و قائله را آن‌ها درست ‌کردند و جوّ کشور را در زمان جنگ، بر هم ‌زدند. واقعاً هیچ کشوری این‌چنین موضوعاتی را تحمل نمی‌کند؛ این‎ وقایع در کشور ایران اتفاق افتاده است. رئیس‌جمهوری که بایستی خودش دنبالِ مسائل کشور و رسیدگی به امورات کشور باشد. با منافقین متحد می‌شود، جنجال به‌پا می‌کردند، اسناد این اتفاقات موجود می‌باشد. منافقین متینگ برگزار می‌کردند، درگیری ایجاد می‌کردند، درگیری‌های خیابانی مانندِ این حوادث اخیر را در دهه شصت نیز داشتیم. اتوبوس‌ها را آتش می‌زدند، با مردم درگیر می‌شدند، با قمه و چوب به جان مردم می‌افتادند، ایجاد رعب و وحشت می‌کردند. شرایطی را فراهم می کند که اسلحه‌ها بیرون بیاید. اینگونه طراحی را ما در کشورهای منطقه هم دیده‌ایم در کشور سوریه اعتراضاتی به وجود آمد. این اعتراضات کشیده شد به اغتشاشات، رعب و وحشت ایجاد شد. سپس سلاح‌ها بیرون کشیده شد.

6552228 841

دشمن آتش تهیه را برای منافقین فراهم می‌کرد

هاشمی‌نژاد گفت: هر گروهی، برای خودش اسمی گذاشت و آدم‌های مختلفی را از سرتاسر دنیا سازماندهی کردند. سپس اسم آن را حرکت‌های خودجوش داخلی می‌گذارند، داعش چگونه در صحنه ‌آمد. به صورت صفِ ستونی یک‌دست از ماشین‌های یک‌شکل، یک‌نواخت و نو، با اسلحه، داعش پشت‌ سر‌هم در جاده به صورت مسقیم می‌آیند. یعنی اگر آمریکا عزمی برای مقابله با این‌ها ‌داشت و اگر راست می‌گفتند خیلی راحت امکانش بود که داعش را رصد کرد و از بین برد. کشورِ ما با این موضوع مواجه شد؛ عملیات مرصاد به همین‌شکل چیده شده بود، صدام آتش تهیه را برای منافقین فراهم کرده بود و چون آن موقع متحدِ صدام بودند در جنایت علیه کشور ما، در اشغال خاک کشور، به صورت ردیفی داخل خاک کشور آمدند. هر ارتشی می‌تواند به راحتی راهِ این‌ها را ببندد و با آن‌ها مقابله کند.

 50774 2551

اگر هوشیاری مردم نبود...

دبیرکل بنیاد هابیلیان به اختلاف افکنی دشمن بین مردم اشاره کرد و گفت: تلاش دشمن این است که گروه‌های مردمی را در مقابل هم قرار دهد، مذاهب را در مقابل هم قرار دهد و به اختلافاتِ فکری حالت تقابلی دهد؛ که اگر هوشیاری مردم نبود در کشور اتفاق بدی رقم می‌خورد. معتقد هستم به این‌که تجربه‌های تاریخی بعد از انقلاب اسلامی در جلوی چشم مردم است و هوشیاری و تیزهوشی مردم ایران حساسیتِ آن‌ها به جریاناتِ خارج از کشور باعث شده است که اهداف دشمن محقق نشود. به این قضیه کمک کرد که موضوع به سمتی نرود که بستر را برای دشمن ایجاد کند.

28214254

تروریسم، ابزار غرب و استکبار

هاشمی نژاد اصلی‌ترین ابزار سیاست خارجی امریکا را تروریسم دانست و گفت : موضوع تروریسم در کشور ما موضوع قدیمی‌ای است. بعد از جنگ جهانی دوم، آمریکا بیش از 50‌بار به صورت مستقیم به کشورهای مختلف تجاوز کرده است. یکی از مصادیقش در 28‌مرداد1332 بود. اگر انجام این کار برایش ممکن باشد، اقدام می‌کنند. گروه‌های تروریستی را به حرکت در می‌آ‌ورد و مهره‌ها شروع می‌کنند به حرکت درآمدن.

 

35 گروهک تروریستی و 17000 شهید ترور

دبیرکل بنیاد هابیلیان به تعدد گروهک‌های تروریستی در اوایل انقلاب اشاره کرد و گفت: 17000شهید ترور توسط 35 گروهک تروریستی به شهادت رسیده‌اند. 12000 نفر به دست منافقین به شهادت رسیده‌اند و اتفاقِ بی‌سابقه این است که تمام این جنایتکاران در اروپا و آمریکا دفتر رسمی دارند. بعضی از کارهایشان مضحک است، عوام‌فریبی هم نیست چون به صورت آشکار این کار را انجام می‌دهند. زمانی‌که آمریکا در سال 1997 می‌خواهد به کشور ما نزدیک شود، به صورت صوری و خیلی نمایشی گروهک منافقین را در لیست گروهک‌های تروریستی خودش می‌گذاردبه مدت 15 سال ولی مضحک است که در همان‌موقع به منافقین در کنار کاخ سفید دفتر رسمی می‌دهد و به این‌ها می‌گوید شورای ملی مقاومت؛ حتی در گزارشی که در سال 1997 خودش منتشر کرده است، وزارت خارجه آمریکا در زمان آقای کلینتون در آن‌جا به صراحت می‌گوید شورای ملی مقاوت همان سازمان مجاهدین خلق و به اصطلاح ما منافقین است. به صراحت می گوید این‌ها تروریست هستند.

Ahmed Shaheed H 22res

تروریست‌ها منابع گزارشگر ویژه حقوق بشر بودند

هاشمی‌نژاد به دیدارش با گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران اشاره کرد و گفت: آمریکا؛ در دوره آقای اوباما زمانی‌که تحریم‌های بی‌سابقه را علیه ما وضع کردند. همان زمان راجع به بحث حقوق بشر در ایران به صورت گسترده ورود پیدا کردند و گزارشگری ویژه برای حقوق بشر ایران گماردند. او شروع کرد علیه ما به اطلاعیه دادن و بیانیه صادر‌کردن. گروه‌های مخالف را سرجمع‌کرد. تمام کسانی که به او مراجعه می‌کردند از گروهک‌هایی بودند که اقدامات تروریستی انجام داده بودند؛ یعنی منابع او را دشمن می‌چید، زمانی که من او را دیدم به او گفتم چرا برای تهیه گزارش پیشِ کسانی می‌روید که مردم ایران از آن‌ها نفرت دارند و خود آمریکایی‌ها این را می‌گویند که مردم ایران از منافقین نفرت دارند؛  17000 نفر در کشور ما ترور شده‌اند. این‌ها توسط کسانی ترور شده‌اند که اکنون آن جنایتکاران، منبع شما هستند، اگر راست می‌گویید که گزارشگر واقع بینی هستید درباره این موضوع یک خط در بیانیه‌هایتان، در گزارشتان بنویسید. به هر حال او در گزارشِ چند صفحه‌ای مفصلی که درباره ایران نوشته بود به این موضوع اشاره‌ای کرد. به او گفتم این بیانیه‌های شما بی‌اعتبار است و کاملا مشخص است. دشمن می‌آید تحریم اقتصادی می‌کند و در گام بعدی سازمان ملل را می‌آورد که در بخش حقوق بشر، گزارشگر حقوق بشری برای ایران می‌گذارد و پشتِ سرش بخش‌های دیگر را می‌چیند. یک مجموعه را به حرکت در می‌آورد تا این‌که بتواند در چند جنبه علیه کشور ایران اقدام کند. این طراحی دوباره در این‌جا به همین شکلِ سابق در حال اتفاق است.

اشکال مختلف تروریسم

همچنین وی افزود: تروریسم یعنی چه؟ یعنی حذف فیزیکی ما این را در شرایط دیگر هم می‌بینیم در بحثِ اقتصادی، تروریسمِ اقتصادی است. با همین نگاه موضوع فرهنگی به همین‌شکل است. دشمن می‌آید فرهنگِ یک کشور را فرهنگِ یک ملت را تهی می‌کند. روی بخش‌هایی از جامعه کار می‌کند و فرهنگ خودش را جایگزین می‌کند و این تروریسم فرهنگی است. مانند یک پازل اغتشاشات را می‌آورد، ترور را کنارش می‌گذارد، فشار اقتصادی می‌آورد به همین ترتیب بسیاری از مسائل دیگر را می چیند. این کار دشمن است که بارها در کشورهای مختلف اتفاق افتاده. دشمن ابزار‌های گوناگونی دارد. کشور ما مقاوم است، کشور ما مردمی هوشیار دارد. سابقۀ تاریخیِ قوی و فرهنگی قوی دارد، مردم ایران نسبت به بیگانه حساس هستند. لذا می‌بینید هر کاری را که علیه ما می‌کنند، بی‌سابقه‌ می‌باشد، یعنی سابقه تحریم به این صورت را در دنیا نداریم.

13061212403574

چرا دشمن سراغِ گروهک‌های تروریستی می رود؟

هاشمی‌نژاد به شکست های مکرر دشمن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون اشاره کرد و گفت: چرا دشمن سراغِ گروهک‌های تروریستی می رود؟ چرا می‌رود سراغِ گروهک‌های تجزیه‌طلب و همۀ این‌ها را با هم جمع می‌کند؟ چون می‌خواهد ببیند که آیا این شانس را بعد از چهل‌و‌خورده‌ای سال که بارها اقدام کرده است دارد یا خیر؟ هیچ راه دیگری ندارد، هیچ گزینۀ دیگری ندارد. لذا این جنگِ ترکیبی را با این هدف انجام می‌دهد. می‌بینید آن چیزی که حقیقتا در این قضیه کارآمد بوده است؛ از دهه شصت تا الآن موضوعِ نگاه مردم به رأس نظام و همچنین هوشیاری آن‌ها می‌باشد. در دهه شصت چه اتفاقی افتاد؟ منافقین با خود حساب کردند. گفتند کشور دو، سه سال بیشتر نیست که ساختارش شکل گرفته است، هنوز کشور آمادگی‌اش را ندارد، حکام فعلی به ساختار جدید آشنایی ندارند. کشور درگیر جنگ است و بعد از اشغال لانه جاسوسی آمریکا، آمریکا ما را تحریم کرده است، همه چیز علیه ما مهیا است. اگر هم‌زمان با صدام که بعضی از شهرهای کشور را اشغال کرده است، ارتشی که هنوز خودش را بازنیافته است، سپاهی که هنوز سلاح‌های خیلی کمی دارد، اگر از داخل یک هجمه وسیع تروریستی اتفاق بیفتد جامعه دچار هرج و مرج خواهد شد.

Ima111225252gs

منافقین: سرپنجه‌ها و سر‌انگشتان حکومت را ترور کنید!

دبیرکل بنیاد هابیلیان به ترورهای دهه شصت اشاره کرد و گفت:  منافقین فقط مردم عادی را نزدند. از رهبران انقلاب اسلامی شروع کردند؛ رئیس دیوان عالی کشور، رئیس جمهور، نخست وزیر. در هیچ‌ جایی این‌گونه سابقه ندارد که در عرض چند ماه کشورِ دگیر جنگ این تعداد بالا از مقاماتِ درجه یک را ترور کنند. چرا به نتیجه نرسید؟ چون‌که مردم حواسشان بود. حضور گسترده مردم این اجازه را به آن‌ها نداد. لذا با خود گفتند که این رعب و وحشت را ببریم به دل مردم. سرکرده منافقین گفته بود در هر محله‌ای سرپنجه‌ها و سر‌انگشتان حکومت را ترور کنید!  سرپنجه حکومت آیا می‎دانید یعنی چه؟ یعنی بقالی که داخل مغازه‌اش عکس امام را زده است. اتفاقاتی که اخیرا در کشور ما به یک شکلی افتاد. مورد حمله قرار دادنِ خانمی که چادر بر سر دارد یا به هر شکل دیگر این مشابهت‌ها را در همین چند سال گذشتۀ می توان دید، ریشۀ تمام اتفاقات و پشتیبانانِ تمام اتفاقات و مهره‌هایی که این حرکت‌ها و اتفاقات را جریان‌سازی می‌کنند و هدایت می‌کنند را می‌توان درک کرد.

تروریست‌ها به صورت عیان در این جنگِ ترکیبی کار می‌کنند

وی افزود: تنها تفاوتِ اتفاقاتِ دهه شصت با حال در بروز‌شدن ابزار‌ها می‌باشد، یعنی در آن‌زمان به این صورت اطلاع‌رسانی‌ها انجام نمی‌گردید. شبکه‌های مختلفِ اجتماعی به این‌شکل نبود و شبکه‌های ماهواره‌ای به این‌شکل نبود. دشمن به طریق دیگری اقداماتش را انجام می‌داد. اکنون آن‌چیزی که بیشتر کارآمد است و می تواند این موج را ایجاد کند از دیدِ آن‌هایی که در کشورهای مختلف این طرح را امتحان کرده‌اند و نتیجه گرفته‌اند بحثِ رسانه است و حقیقتا در این بحثِ رسانه که ما می‌گوییم طراحی‌های چندین‌ساله دشمن است، نمودِ آن را می‌توانیم ببینیم. زمانی شما شبکه سعودیِ اینترنشنال را بررسی می‌کنید یا شبکه بی‌بی‌سیِ فارسی را ملاحظه می‌کنید، ببینید شبکه بی‌بی‌سی فارسی چه زمانی شروع به کار کرد؟ دقیقا قبل از انتخابات سالِ 1388، شروع به جریان‌سازی کردن کرد و در اذهان جامعه در یک مسیر مشخص موضوعاتِ مختلفی را القاء‌کرد. همان تجربه را اکنون مشاهده می‌کنیم. اگر در گذشته یک چیزهایی را به لحاظ ظاهری نشان نمی‌دادند اما اکنون به صورت عیان در این جنگِ ترکیبی کار می‌کنند، چگونه سلاح بکشید، از چه ابزاری استفاده کنید، کجاها را به آشوب بکشید، کجاها را آتش بزنید، چه شکلی اتوبوس‌ها را خراب کنید، چگونه با نیروهای انتظامی مقابله کنید، در کشورهای غربی اگر یک نفر نزدیک شود به پلیس، زمانی‌که با پلیس حرف می‌زند مثلاً اگر دستش به پلیس بخورد، بلافاصله پلیس واکنش تند نشان می‌دهد.

تروریست‌ها، اقدامات قومیتی را با هدفِ ایجاد تقابل‌های مذهبی انجام می‌دهند

دبیرکل بنیاد هابیلیان به برخورد پلیس در کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: رفتار پلیس فرانسه را با مردم ببینید همچنین در آمریکا رفتارِ پلیسش را ملاحظه کنید. طبقِ آمار خودشان روزانه به صورتِ میانگین یک‌نفر بی‌گناه کشته می‌شود. به غیر از آن افرادی که از دیدِ آن‌ها گناه‌کار هستند. یعنی سالی 365 نفر بی‌گناه کشته می‌شوند. یک نفر از دستگاه حکومتی آن‌ها بازخواست نمی‌شود حتی در اتفاقاتی که احساسات عمومی مردمشان جریحه‌دار می‌شود با کسی برخورد نمی‌شود. به عنوان نمونه ماجرای جیمز فلوید، همۀ دنیا به او واکنش نشان دادند. چه اتفاقی برایش افتاد؟ کجا است آن آقا؟ کجا محاکمه او انجام شد؟ چه کسی دید؟ هیچ‌کس به هیچ‌عنوان، ولی درباره ایران پلیسی که در ماشینش است. دشمن آموزش می‌دهد که او را بیرون بکشند و او را آتش بزنند. نیروی انتظامی و امنیتیِ ما را بدون این‌که اقدامی کرده باشند می‌کشند او را در گوشۀ خیابان، یعنی کاملاً تهاجمی و در کنار او، حرکتِ گروهک‌های تروریستی اقدامات کاملاً قومیتی و با هدفِ ایجاد تقابل‌های مذهبی در مناطقی مثلِ سیستان‌و‌بلوچستان اقداماتِ تروریستی‌ای انجام می‌دهند، برای ایجادِ تقابل‌های قومیتی در استان‌هایی مثلِ کردستان یا خوزستان اقداماتی را انجام می‌دهند.  

47466219

  حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) برای ایجاد اختلاف بین شیعیان و اهل‌سنت انجام شد

هاشمی‌نژاد به حمله تروریستی شاهچراغ(ع) اشاره کرد و گفت: حادثۀ تروریستی حرم مطهر شاهچراغ علیه‌السلام را برای ایجاد اختلاف بین شیعیان و اهل‌سنت انجام دادند. ببینید طراحی خیلی دقیق می‌باشد. چه در حوزه رسانه وقتی این‌ها همه را در کنارِ هم می‌بینیم. یک هدایت و کارگردانی‌ای از دور برای این اتفاقات انجام می‌شود. لذا فرمایشِ رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره بصیرت واقعاً خیلی نکتۀ مهمی می‌باشد. اگر آدم موضوع را از بالا ببیند کاملاً این طراحی و برنامه‌های از پیش‌تعیین‌شده و این‌که چگونه مهره‌ها به وقت خودش به حرکت درمی‌آیند.  اکنون که تروریسم وارد میدان شده است نشان‌دهندۀ استیصالِ دشمن می‌باشد

 

موج سواری فیک‌های منافقین در فضای مجازی

وی در ادامه گفت: آن کسانی که مخاطب زیادی دارند، این افراد، افراد عادی بوده‌اند که به دلایلی، مخاطبین آن‌ها افزایش پیدا کرده است. من بعضی از این‌ها را دنبال می‌کردم. می‌گفتم چرا این فرد که حرف خاصی نمی‌گوید. مخاطبش زیاد می‌باشد، چرا باید دو میلیون مخاطب داشته باشد. متوجه شدم یک دفعه در این بازه، تمام بحثِ این گروه‌ها سیاسی شد. عیان‌تر و کاملاً تند درباره مسائل کشور حرف می‌زنند، حتی عیان‌تر از شبکه‌های ماهواره‌ای درست در همان راستا و خط مشی. به دلیل این‌که شبکۀ مجازی می‌باشد راحت‌تر می‌تواند این مسائل را بیان کنند.

105552 613

فیلم‌های جشنواره فیلم فجر نشان دهنده مطالبه مردم از فیلم سازان است

دبیرکل بنیاد هابیلیان به لزوم کار فرهنگی در حوزه تروریسم اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین شکلِ کار این است که به صورت درست به موضوع بپردازیم که جامعۀ ما خیلی طالب این موضوع است. یکی دو تا فیلم راجع به دهه شصت ساخته شد. فیلم‌های بسیار خوبی بود. در جشنواره فیلم فجر از دیدِ مخاطب بهترین فیلم انتخاب شد. دیروز در جلسۀ نقد کتابی که راجع به منافقین بود و شکل فرقه گرایانه آنها را بررسی کرده بود حضور داشتم این کتاب خیلی با استقبال واقع شد. اگر کار درست انجام شود و طراحیِ درست باشد، می تواند نیاز جامعه را برطرف کند. رهبر معظم انقلاب، در 7تیر1394 در دیدار با خانواده شهدای هفت تیر به صراحت بیان فرمودند که مگر حادثۀ هفت تیر کم مسئله‌ای بوده است که به طور شایسته پرداخته نشد ایشان فرمودند ما در این حادثه غفلت کردیم.

 

نبایستی به دشمن اجازه داد تا جای شهید و جلاد را با هم عوض کند

هاشمی‌نژاد به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: رهبری بار‌ها راجع به موضوع تروریسم بیان فرمودند نبایستی به دشمن اجازه داد تا جای شهید و جلاد را با هم عوض کند. این طراحی دشمن است. ببینید در دنیا کشور ما را به عنوان تروریسم می شناسند. کشوری که خودش بالاترین رقم‌های حوادثِ تروریستی را دیده است. کشورِ ما مورد حمله مستقیم آمریکایی‌ها واقع شده‌ است؛ آقای مایک‌ پمپئو وزیر امور خارجه رئیس جمهور سابق آمریکا، آقای مایک پنس معاون رئیس جمهور، آقای جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا این افراد به مقر منافقین در آلبانی می‌روند و در آن‌جا می‌گویند جایگزین جمهوری اسلامی ایران منافقین هستند. پشت پردۀ این قضیه چیست؟ یعنی آزادی‌ای که آمریکا به دنبال آن می‌باشد و به دروغ می‌گوید در کنار مردم ایران هستیم. بنابراین مشخص است منظور آن‌ها از مردم چه کسانی هستند. آن‌چه که به عنوان دموکراسی برای آیندۀ ما دیده‌اند همین فرقه منافقین است.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان