غرب، حامی بی‌چون‌وچرای تروریسم

Ghazvini

دوگانگی و نفاق غربی‌ها در موضوع مبارزه با تروریسم موضوع جدیدی نیست. رفتارها و مواضع این کشورها همیشه نشان داده است که آن‌ها در موضوع تروریسم مواضع اصولی ندارند و همیشه براساس منافع خود عمل می کنند.

نمونۀ بارز این موضوع را این روزها باید در شرایط فعلی شهر حلب جست. شواهد نشان می‌دهد هر زمان که شرایط گروه‌های تروریستی بغرنج شده و طرف مقابل در حال دسترسی به یک پیروزی است، غربی‌ها به کمک تروریست‌ها می‌روند و با مطرح‌کردن ادعاهای حقوق‌بشری سعی در تغییردادن مجرای امور و تحولات می‌کنند.

پس از پیروزی‌های گستردۀ ارتش سوریه در مناطق شرق حلب و فرار و تسلیم تعداد زیادی از تروریست‌ها، کشورهای غربی در حال تلاش برای نجات تروریست‌ها و ممانعت از تحقق پیروزی نهایی دولت و ارتش هستند. علاوه‌براینکه این کشورها ایران و روسیه را که در خط‌مقدم مبارزه با تروریسم افراط‌گرا در سوریه هستند، به نقض حقوق‌بشر متهم می‌کنند. جالب آنکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در اظهارات متعدد خود این دو کشور را در صف مبارزه با تروریست‌های داعش معرفی کرده بود.

در بحبوحۀ تحولات حلب و فریادهای منافقانۀ حقوق‌بشری غربی‌ها، شهرهای شیعه‌نشین فوعه و کفریا توسط تروریست‌ها در حال بمباران هستند و تاکنون ده‌ها شهید بر جای گذاشته‌اند. اما همین کشورها تا این لحظه هیچ واکنشی نسبت‌به قتل‌عام مردم این دو شهر کوچک که سال‌ها تحت محاصره تروریست‌های تکفیری هستند از خود نشان نداده‌اند.

غرب با نمونه‌های متعددی از رفتارهای منافقانه در تعامل با تروریست‌ها مواجه است که هریک از آن‌ها به تنهایی می‌تواند منجربه متهم‌شدن آن‌ها به همکاری در نقض حقوق‌بشر و مشارکت در جنایات جنگی و تروریستی بینجامد. سکوت غرب در قبال جنایات جنگی مستمر عربستان سعودی در یمن و فروش تسلیحات به رژیم ریاض، سکوت در برابر نقض گستردۀ آزادی های مدنی شهروندان بحرینی و زندان، شکنجه و قتل آن‌ها با حمایت مستقیم عربستان، رفتار دوگانه در پروندۀ گروهک تروریستی منافقین، ازجمله اضافه‌کردن آن‌ها به لیست تروریستی اتحادیۀ اروپا و آمریکا و سپس حذف آن و اجازه‌دادن به این گروه برای فعالیت آزادانه حتی در زمان بودن نام آن‌ها در لیست تروریستی، سکوت در قبال رفتارهای ضدحقوق‌بشری رژیم صهیونیستی و تروریسم اسرائیل علیه فلسطینی‌ها و سکوت در برابر فتاوای خشن و مجرمانۀ مفتی‌های سعودی که منجربه قتل هزاران بی‌گناه در عراق، پاکستان، افغانستان، سوریه و دیگر کشورهای جهان شده است نمونه‌هایی از رفتارهای منافقانۀ غرب در برابر گروه‌های تروریستی است.

غرب و نهادهای بین‌المللی سال‌هاست اعتبار خود را در موضوعات حقوق‌بشری از دست داده‌اند. برای همۀ قربانیان تروریسم و نقض حقوق‌بشر مسجل شده است که دیگر هیچ اعتمادی به این کشورها و نهادها نیست. همان‌طورکه برای تروریست‌ها نیز روشن است که در منازعات منطقه‌ای و بین‌المللی و چندجانبه می‌توانند به مزدوران خوبی برای اجرای سیاست‌های این کشورها در مناطق بحرانی تبدیل شوند. تروریسم، تنها زمانی تروریسم بد است که در قلب اروپا رخ دهد و شهروندان این کشورها را قربانی کند.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31