عملیات سپاه علیه تروریست‌ها منطبق با قواعد بین الملل بود

70482 337

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما به حاکمان اقلیم کردستان هشدارهای لازم را دادیم و پس از انکه آنها بی توجهی کردند، مطابق مقررات بین المللی عمل کردیم و کار سپاه هم منطبق با حقوق بین الملل بود.

به گزارش هابیلیان، عباس مقتدایی در گفتگو با آنا، با اشاره به حمله پهپادی و موشکی سپاه به مقرهای گروهک‌های تروریستی در اقلیم شمال عراق، گفت: در طول سال‌های گذشته انواع و اقسام تحریم و فشار و انواع و اقسام مانع تراشی در راه پیشرفت ایران از سوی اجانب انجام شد.

وی تاکید کرد: در برخی از این حوادث تعدادی از همسایگان ما اشتباه استراتژیک کردند و بر خلاف منافع ملت ما و بر خلاف منافع ایران و بر خلاف منافع کشورها و ملت های منطقه عمل کردند و در این جهت پای بیگانگان را به منطقه بازکردند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کشورهای نظیر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در برخی از موارد کارهای کردن که اگر صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران نبود به راحتی می شد برای آنها دردسرهای ویژه و خسران‌هایی ایجاد کرد که چندین سال هم نتوانند جبران کنند.

مقتدایی تاکید کرد: با این حال بنای ایران این است که صبر و خویشتن داری کند و کشورهای منطقه را به وحدت فرا خواند و از امت اسلامی حفاظت کند، اما رقبای استراتژیک ما نظیر کشورهای مثل آمریکا، انگلیس ، آلمان و فرانسه شیطنت‌هایی می کنند که آن شیطنت‌ها را به واسطه برخی از کشورهای همسایه ما انجام می دهند.

وی بیان کرد: ما به این کشورها هشدار می‌دهیم که خویشتن داری ایران نه از سر ضعف که از سر تدبیر است و ما تا حدی پیش می رویم و ممکن است زیاده روی کشورهایی نظیر عربستان به ویژه در عرصه های رسانه ای و یا دخالت های نا به جا و یا کمک به سرویس های جاسوسی سبب شود که ما واکنشی نشان دهیم که تا سالها نتوانند ان واکنش را جبران کنند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پاسخ های اخیر سپاه نیز در نتیجه کم کاری دولت مرکزی عراق صورت گرفت ما به حاکمان اقلیم کردستان هشدارهای لازم را دادیم و راهنمایی کردیم و پس از انکه آنها بی توجهی کردند، مطابق مقررات بین المللی عمل کردیم و کار سپاه پاسداران منطبق با حقوق بین الملل بود.

انتهای پیام/


مطالب پربازدید سایت

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با رضا مطهری؛ کارشناس و تحلیلگر خبرگزاری فارس

چرا اسرائیل در ترور موفق است و اخبار برخی ترورها را زودتر منتشر می‌کند؟

گفتگو با استاد دانشگاه استان مرکزی

سیاست شکست خورده ترور در ایران

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان