ضرورت همکاری آسیایی‌ها در مبارزه با افراط‌گرایی

Velayati

فقر، توسعه نیافتگی، نبود امنیت، یکجانبه گرایی و افراط گرایی از جمله مشکلات جامعه بشری است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از خبرگزاری صداوسیما، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش مهاجران آسیایی بر ضرورت همکاری بیش از پیش کشورهای آسیایی در دستیابی به اهداف رشد و توسعه و مبارزه با خشونت و افراط‌گرایی تاکید کرد.

در مراسم افتتاحیه این همایش با موضوع «رشد از راه تعامل: فرصت جنوب آسیا» که با حضور نخست وزیر سنگاپور و تعدادی از مقامات کشورهای منطقه برگزار شد، ولایتی به مشکلات جامعه بشری اشاره کرد و گفت: فقر، توسعه نیافتگی، نبود امنیت، یکجانبه‌گرایی و افراط‌گرایی از جمله مشکلات جامعه بشری است و برخی کشورهای آسیایی نیز با این مشکلات مواجه هستند و همین موضوع ضرورت توجه به همگرایی منطقه‌ای، توسعه همکاری ها برای دستیابی به امنیت پایدار، مبارزه با افراط‌گرایی و تروریسم و دستیابی به اهداف رشد و توسعه را یادآور می شود. این مهم با توجه به اشتراک فراوان کشورهای این منطقه بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد.

دکتر ولایتی با اشاره به سیاست های جمهوری اسلامی ایران در رسمیت بخشیدن به مرزها، حاکمیت قانونی کشورها و احترام به آرای مردم در انتخاب دولتهای قانونی خود تصریح کرد: ایران به عنوان کشوری که دارای امنیت پایدار است در کنار منطقه ای آشوب زده با ظرفیت های فراوان و بی نظیر با هرگونه خشونت، افراط گرایی و بروز و ظهور هر گونه تروریسم مبارزه کرده و با تغییر حکومتهای قانونی با استفاده از قدرت، نیروی نظامی، کودتا و هرگونه خشونت و تجزیه طلبی مانند آنچه در یمن، سوریه، عراق و برخی دیگر از کشورها به وقوع می پیوندد، مخالف است.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تاکید کرد: ایران به عنوان کشوری آسیب دیده از مظاهر تروریسم و افراط‌گرایی اقدامات جدی در مبارزه با اینگونه جریانات به اجرا درآورده و خواهان همکاری‌های بیشتر کشورهای آسیایی در این زمینه است.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان