سندی دیگر از همكاري سران فتنه با تروريست ها

Terrorism

به دنبال اعدام پنج تروريست، سران فتنه همراه با گروهك تروريستي منافقين و چند گروهك معاند ديگر به حمايت از تروريست ها پرداخته و برخورد با چنين عناصري را محكوم كردند.

روز يكشنبه پنج تروريست به جرم دست داشتن در چند فقره بمب گذاري و اقدامات ضدامنيتي در زندان اوين به دار مجازات آويخته شدند. در پي اعدام اين تروريست ها، گروهك منافقين با انتشار اخبار، اطلاعيه و گزارش هاي مختلف، ضمن تجليل از آنان، اجراي حكم اعدام را جنايتكارانه خواند.

سايت اين گروهك تروريست هاي معدوم را فعالان سياسي! خواند و در اين باره نوشت: «اين اعدام ها در راستاي اقداماتي است كه رژيم ايران براي مقابله با قيام هاي مردمي كه ايران شاهد آن است، انجام مي دهد. اين اعدام ها تحولات جنبش مردمي را به سمت سقوط رژيم تسريع مي كند. سازمان مجاهدين )منافقين( نيرويي است كه رهبري قيام را در دست مي گيرد و خواسته اش چيزي جز سرنگوني رژيم نيست.»

در همين حال سران داخلي فتنه نيز با جنجال سازي هاي منافقين همراهي كردند. حتی فرمانده فتنه گران با انتشار اطلاعيه اي، اعدام اين تروريست ها را محكوم كرد، آنها را مظلوم خواند و به طور تلويحي بر ارتباط معنوي و حتي مكانيكي جنبش مورد ادعايش با عناصر تابلودار معاند نظام مهر تاييد زد. وی كه اغتشاشگران روز عاشورا را هم «مردم خداجو» خوانده بود، در اطلاعيه اخير خود نوشت: «اعلام اعدام ناگهاني پنج نفر از شهروندان كشور بدون آنكه توضيحات روشن كننده اي از اتهامات و روند دادرسي و محاكمات به مردم داده شود شبيه روند ناعادلانه اي است كه در طول ماه هاي اخير منجر به صدور احكام شگفت آور براي عده زيادي از زنان و مردان خدمتگزار و شهروندان عزيز كشور ما شده است.»

وي ادامه داد: «وقتي قوه قضائيه از طرفداري مظلومان به سمت طرفداري از صاحبان قدرت و مكنت بلغزد مشكل است كه بتوان جلوي داوري مردم را در مورد ظالمانه بودن احكام قضايي گرفت. چگونه است كه امروز محاكم قضايي از آمران و عاملان جنايت هاي كهريزك و كوي دانشگاه و كوي سبحان و روزهاي 25 و 30 خرداد و عاشوراي حسيني مي گذرند و پرونده هاي فسادهاي بزرگ را باز نشده مي بندند و به صورت ناگهاني در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهي و حق جويي پنج نفر را با حواشي ترديد برانگيز به چوبه هاي دار مي سپارند؟ آيا اين است آن عدل علوي كه به دنبالش بوديم؟»

اطلاعيه این فتنه گر با استقبال گسترده رسانه ها و محافل ضدانقلاب مواجه شد. در برخي از مطالب منتشر شده در اين مورد ضمن تجليل از واكنش این فرد، از منتقدين وي خواسته شده از وي عذرخواهي كنند چراكه او با اين بيانيه ميزان عناد خود را با جمهوري اسلامي كاملاً آشكار ساخت. سايت بالاترين - به مديريت منوشه امير، صهيونيست ايراني تبار-دراين باره نوشت: «امروز كه آقاي موسوي-مرد سبزي كه با وجود فشارها صحنه را ترك نكرده و پاي حرفش ايستاده و با برچسب محارب تاوان مي دهد- بيانيه اش را داد هرچند كه اگر نمي داد هم بيانيه هاي قبلي اش گويا بود جا دارد از آقاي نيك آهنگ كه در كانادا نشسته و در هر فرصتي تيغ حملاتش را متوجه جنبش سبز و راهبرانش ميكند و در بي بي سي مصاحبه مي كند و روزنامه نگاران سياسي را «بولتن نويس سياسي» مي نامد، بايد پرسيد وقت آن نرسيده يك عذرخواهي خشك و خالي بكنند از آقاي موسوي و تاوان دهنده هاي اين جنبش مظلوم و سبز؟»

البته بيانيه اخير ، نخستين نشانه از پيوند جريان فتنه و گروهك نفاق نيست. اطلاعات افشا شده در مورد اغتشاشات پس از انتخابات نشان داد منافقين با برخي از ستادهاي تبليغاتي ارتباط ارگانيك داشته اند و اساساً محورهايي مانند تقلب، جنايت و تجاوز از سوي منافقين به سران داخلي فتنه القا شده بود..

همچنين اطلاعيه فرماندهی فتنه گران در حالي منتشر شد كه يك روز پيش از آن گروهك موسوم به فدائيان خلق با انتشار نامه اي سرگشاده از موسوي و كروبي خواسته بود نسبت به اين اعدام ها واكنش نشان دهند. در بخشي از اين نامه آمده است: «اكنون نيز از شما به عنوان چهره هاي برجسته جنبش سبز انتظار مي رود اعدام پنج زنداني سياسي را محكوم كنيد. صرف نظر از اتهاماتي كه به اين زندانيان وارد كرده اند، اين افراد در همان دادگاه هايي به اعدام محكوم شده اند كه عليه برخي ياران شما احكام سنگين حبس صادر كرده اند. اينها دادگاه نيستند، بيدادگاهند.»

در همين راستا پنج گروهك معاند نظام با انتشار بيانيه اي مشترك به اعدام اين تروريست ها اعتراض كرده و آنها را آزاديخواه خواندند. در بخشي از اطلاعيه مشترك گروهك هاي دمكرات كردستان ايران، كومله، اتحاد فدائيان خلق، فدائيان خلق ايران و شوراي موقت سوسياليستهاي چپ ايران آمده است: «حكومتگران از برآمد جنبش اعتراضي در روز 22خرداد و فرياد مردم در خيابان ها عليه ديكتاتوري به شدت در هراس هستند. آن ها مي خواهند با اعدام زندانيان سياسي، جو ترس و رعب در بين مردم به وجود آورند تا مردم در روز 22 خرداد دست به اعتراض نزنند. اما صداي اعتراض مردم عليه ديكتاتوري با اين اقدامات، خاموش نخواهد شد.» اين ادعا در حالي است كه جرم هاي اين محكومين هيچ ربطي به اغتشاشات پس از انتخابات نداشته و جرم آنها بمب گذاري و اقدامات تروريستي بوده است.

در بخش ديگري از اين بيانيه كه از سران فتنه خواسته شده است نسبت به اين قضيه سكوت نكنند، آمده است؛ «ما از همه هموطنان، فعالين سياسي اجتماعي و نهادهاي مترقي، احزاب و سازمان هاي چپ و دموكرات و ترقيخواه دعوت مي كنيم، تا در همكاري با يكديگر، با تمام توان به اعدام هاي حكومت اسلامي اعتراض كرده و توجه رسانه ها، افكارعمومي سازمان هاي غيردولتي بين المللي و دولت ها در سراسر دنيا را برعليه اعدام ها جلب كرده و بكوشيم تا از تكرار اين فجايع جلوگيري كنيم.»

در همين حال منافقين در برخي شهرهاي اروپايي دست به تجمعاتي نيز زدند. جمعيت اين تجمعات كه با آب و تاب فراوان در برخي سايت هاي فتنه از جمله جرس و گويانيوز بازتاب داشت، از انگشتان دو دوست هم فراتر نرفت. براي نمونه پرجمعيت ترين عكس از تظاهرات در تورنتو هشت نفر را نشان مي دهد كه احتمالا برخي از آنها رهگذر هستند.

نكته قابل توجه ديگر در مورد جنجال سازي منافقين خارج نشين و جريان داخلي فتنه، سكوت آنها در مورد پرونده و سوابق تروريست هاي اعدامي است. فتنه گران منافقانه اين تروريست ها را فعالان سياسي مي نامند و به راحتي از كنار جنايت هاي آنها كه منجر به شهادت و مجروح شدن ده ها شهروند بي گناه شده، گذشته اند. اين 5 نفر با نام هاي فرزاد كمانگر، علي حيدريان، فرهاد وكيلي، شيرين علم هولي و مهدي اسلاميان به جرم بمب گذاري و ارتباط با گروههاي تروريستي اعدام شدند.

مهدي اسلاميان عضو گروهك تروريستي تندر هيچ ارتباطي به ماجراي انتخابات نداشته و بنابر گزارش دادستاني انقلاب، «يكي از عوامل انفجار بمب در حسينيه شهداي شيراز» بوده است. پيش از اين دو نفر به نام هاي روزبه يحيي زاده و علي اصغر پشته به اتهام انفجار در حسينيه شهداي شيراز اعدام شده بودند.

فرزاد كمانگر فردي است كه در سال 85 از منزل وي تعداد قابل توجهي بمب ساعتي و اسلحه پيدا مي كنند. بعد از دستگيري فرزاد كمانگر، فرهاد وكيلي در شهر سنندج دستگير مي شود و «در منزل وي ماهواره و يك برگه كه محتويات آن به صورت رمز بوده كشف مي شود.»

بعدها مشخص مي شود كه اين دو در انفجار دو بمب در ساختمان هاي فرمانداري و اداره بازرگاني كرمانشاه در ارديبهشت سال 1385 نقش داشته اند.

علي حيدريان نيز به اتهام همكاري با فرزاد كمانگر و ارتباط با پژاك در تهران دستگير شده بود.

بنابر اطلاعيه دادسراي انقلاب، شيرين علم هولي آتشگاه نيز در خرداد سال 1387 پس از كار گذاشتن يك بمب زيرخودرويي در پاركينگ قرارگاه سپاه در غرب تهران و انفجار آن دستگير شده است. وي نيز اعتراف مي كند كه عضو گروهك پژاك بوده است.

گفتني است نهادهاي مسئول اسناد اقدامات تروريستي اين افراد را در اختيار صدا و سيما گذاشته اند و به زودي مستندي دراين باره پخش خواهد شد.


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

مطالب پربازدید بخش خبر

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان