روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

2Y8A36450

حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان خانواده‌های بسیاری را داغدار کرد و بعضی از خانواده‌ها در یک لحظه چندین تن از عزیزانشان را از دست دادند.

به‌اتفاق دبیرکل بنیاد هابیلیان به دیدار یکی از این خانواده‌ها رفتیم؛ خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر. دیداری که نه فقط تسلی دلی سوخته بود، بلکه فریادی بود بر مظلومیت بی‌کران شهیدانی که در سکوت مجامع حقوق بشری، قربانی وحشی‌ترین رژیم تروریستی در دنیا شدند.

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد در این دیدار ضمن عرض تسلیت به این خانواده که سه تن از عزیزان خود را از دست داده‌اند بر جایگاه رفیع پدر و مادرِ شهید تأکید کرد و گفت: «مقام پدر و مادر شهدا، هم‌تراز مقام شهداست؛ چرا که شهید در آغوش چنین خانواده‌هایی بالیده است.»

وی بنیاد هابیلیان را خانه‌ی گرم همه‌ی خانواده‌های شهدای ترور خواند و افزود: «هر دلی که در سوزِ ازدست‌دادن عزیزش در حملات تروریستی می‌سوزد، عضو این خانواده‌ی بزرگ است.»

هاشمی‌نژاد، با یادآوری شهادت پدرش، سیدعبدالکریم هاشمی‌نژاد به دست منافقین گفت: «ترور، زخمی کهنه بر پیکرِ ملت ماست؛ زخمی که هنوز خون می‌چکد. و امروز، نام حامد، مهسا و میلان هفت‌ساله به لیست بلند 23000 شهید ترور این سرزمین پیوسته است.»

نوبت به پدر و مادر شهیده رسید. مادر شهیده مهسا احمری، روایت زندگی دخترش را اینگونه بیان کرد: «دخترم، تک‌دخترِ خانواده بود. مدرک دکترای خودش را از دانشگاه دولتی تبریز گرفته بود. استاد دانشگاه هرمزگان بود و در بندرعباس کلینیک داشت. دامادم، حامد آقا، هم در بندر عباس مهندس سازمان بنادر بود.»

در ادامه از نوه‌ی هفت‌ساله‌اش، میلان صابر گفت: «میلان متولد 31شهریور بود و هنوز هفت سالش نشده بود. یک سال زودتر به مدرسه رفت. به‌تازگی کلاس اول را تمام کرده بود و بسیار زرنگ و نابغه بود. اگر زنده می‌ماند حتماً از دانشمندان آینده‌ی کشورمان می‌شد. در مسابقه‌ی اسکیت در سطح استان هرمزگان هم اول شده بود.»

اما سؤالی که مدام ذهن ما را درگیر کرده بود، اینکه چه چیزی این خانواده کوچک را از هرمزگان به آستانه اشرفیه کشانده بود؟ پدر شهیده مهسا احمری پاسخ به این سؤال را اینگونه می‌دهد: «شوهرخواهر حامد آقا یکی از دانشمندان هسته‌ای بود که فرزند 17ساله‌اش شهید شد. بچه‌ها برای تشییع پیکرش به آستانه اشرفیه رفتند. سه، چهار روز آنجا بودند. در تماسی که با ما داشت گفت، مادر شهید که خواهر حامد آقا بود بسیار بی‌قراری می‌کند، ما تا چهارشنبه اینجا هستیم. شب سه‌شنبه پس از ورود دکتر صدیقی‌ صابر به آن خانه، این اتفاق افتاد و با موشک آنجا را با خاک یکسان کردند.»

وی ادامه داد: «صهیونیست‌ها فقط ادعا دارند مردم را نمی‌کشند. به‌خاطر یک نفر، 15نفر را به‌شهادت رساندند. در میدان تجریش تهران هم دیدید، به مردمی حمله کردند که پشت چراغ قرمز بودند و چه فاجعه‌ای رخ داد.»

پدر شهید در ادامه با لحنی مستحکم و با افتخار از مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران گفت: «خدا را شکر که مثلث قدرت ایران، صهیونیست‌ها را وادار کرد که به آمریکا پناه ببرند. واقعاً این مثلث قدرت که شامل حضور مردم، قدرت نیروهای مسلح و رهنمودهای رهبری هست، باعث شد باوجودآنکه خواب‌های سنگینی برای ایران دیده بودند، پوز آن‌ها به خاک مالیده شود.»

آقای هاشمی‌نژاد سپس به آیه 65 سوره انفال اشاره کرد که خداوند می‌‎فرماید مؤمنان را به جنگ برانگیز که اگر از شما بیست نفر صابر باشند بر دویست نفر چیره می شوند، و اگر از شما صد نفر [صابر] باشند بر هزار نفر از کافران چیره می‌شوند و گفت: «دوازده کشور در جلوی صهیونیست‌ها سر خم کردند و به‌نوعی به آنها کمک کردند و ایران به‌لطف خدا کاری کرد که در هشت دهه‌ی اخیر نچشیده بودند. در تاریخ پس از صدر اسلام، هیچ کشور و ملتی را سراغ نداریم که مردم به‌خاطر دین خدا و اعتلای نام ائمه اطهار اینگونه جانبازی کنند. این همان وعده‌ی الهی است که پیروزی را به ارمغان می‌آورد.»


مطالب پربازدید سایت

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

روایت فرزند شهید هاشمی‌نژاد از زندگی پدر؛

از شاگردی آیت‌الله کوهستانی و بروجردی تا مبارزه و شهادت

دکتر بهزاد ریگی، عضو هیأت علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

بایدها و نبایدهای مداخله روانی برای قربانیان ترور

پنجاه‌ و ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

افشای جزئیات نمایش تبلیغاتی منافقین در کرج؛ ادعای براندازی با ۱۸ نفر!

این روزها شاهد افزایش تحرکات تروریستی در سیستان و بلوچستان هستیم؛ علت چیست؟

شیفت مشکوک تهدیدات دشمن به جنوب شرق

جدیدترین مطالب

این روزها شاهد افزایش تحرکات تروریستی در سیستان و بلوچستان هستیم؛ علت چیست؟

شیفت مشکوک تهدیدات دشمن به جنوب شرق

پنجاه‌ و ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

افشای جزئیات نمایش تبلیغاتی منافقین در کرج؛ ادعای براندازی با ۱۸ نفر!

دکتر بهزاد ریگی، عضو هیأت علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

بایدها و نبایدهای مداخله روانی برای قربانیان ترور

روایت فرزند شهید هاشمی‌نژاد از زندگی پدر؛

از شاگردی آیت‌الله کوهستانی و بروجردی تا مبارزه و شهادت

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان