ذره بین ویکی لیکس بر روی منافقین

 

Wikiliks

پایگاه «ویکی لیکس» که به افشاگری موارد محرمانه دنیای سیاست مشهور است، در گزارشی به افشای مذاکرات دولتمردان آمریکایی پرداخته است که در آن اشارات زیادی به منافقین به چشم می خورد. این نوشتار، ترجمه بخشی از گزارش‌های ویکی لیکس است که در آن از گروهک تروریستی منافقین سخن به میان آمده است.

 

گفته های «جفری فلتمن»، معاون اداره امور خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا، درباره سازمان (15 دسامبر 2010)

 

«در تاریخ 14 دسامبر، «وجدان سلیم»، وزیر حقوق بشر عراق، در دیدار با «جفری فلتمن»، معاون اداره امور خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا، از گرفتار شدن در میان نزاع بین دولت عراق و سازمان ابراز ناخرسندی کرد، چون به گفته او بسیاری از دولتمردان عراقی، صرف نظر از ارزش این کار، خواستار اسکان مجدد سازمان هستند، اما سازمان هم با نگهداشتن اعضا در اردوگاه اشرف بر خلاف میل باطنی آن‌ها، حقوق بشر را نقض می کند.» ساکنان اشرف «صدمات جسمی و روحی به دست سازمان را فاش کرده اند».«نیروهای سازمان همچنان به تمرین های مختصر تاکتیکی و رزمایش های نظامی در تاریکی شب ادامه می دهند.»

 

گفته های اعضای فراری سازمان درباره زندگی در اشرف و اسکان دوباره (18 سپتامبر 2009)

 

«بسیاری از اعضا صدمات جسمی و روحی به دست سازمان را فاش و نگاه کنونی نسبت به آن را تأیید کرده اند که یک سازمان فرقه گونه است که رونق آن در حفظ کنترل اعضا و کسانی است که فریب ادعاهای دروغین را خورده و راهی اشرف شده اند.»

 

«تقریباً تمام اعضای فراری سازمان، در توضیح انگیزه خود برای خروج از اردوگاه اشرف گفته اند که احساس کرده اند سازمان به آن‌ها خیانت کرده و با تحقیر روانی و جسمی، آنان را ارعاب کرده است. یکی از اعضای مرد سازمان برای بازپس گیری مدارک ضبط  شده، از جمله گذرنامه و شناسنامه ایرانی خود توسط سازمان، درخواست کمک کرده است.»

 

«بسیاری از اعضای فراری سازمان مدعی تحمل آسیب های جسمی و روحی از سوی سازمان، از جمله حبس انفرادی در زندان های سازمان در اشرف شده اند.» یکی از اعضای مرد سازمان، بر روی ویلچر و با عصبانیت می گوید که «سازمان غرور ما را جریحه دار کرده و ما را تهدید می کرد که در صورت نپذیرفتن عضویت در سازمان، ما را به رژیم صدام تحویل خواهد داد».

 

یکی از اعضای سازمان که 20سال در اردوگاه اشرف به سر برده و پس از «افشای دروغ های سازمان» از اشرف خارج شده است، سازمان را «منزجر کننده ترین و منحرف ترین سازمان دنیا» می داند.

 

اخبار جدید از سازمان: ادعای عضو جدا شده سازمان مبنی بر طرح احتمالی سازمان برای خودکشی دسته جمعی (15 ژانویه 2009)

 

«یک عضو فراری از اردوگاه اشرف، پایگاه سازمان در عراق، اعلام کرد که رهبری گروه در اردوگاه اشرف در حال آماده شدن برای الزام ساکنان اردوگاه به خودکشی در اعتراض به دستگیری احتمالی هر یک از ساکنان اشرف هستند.»

 

«مجاهدین ادعا می کنند که در سال 2003 همه سلاح های خود را تسلیم نیروهای آمریکایی کرده اند و اردوگاه آن ها در 96 کیلومتری بغداد بیشتر به یک روستای عراقی نسبتاً پر جمعیت می‌ماند تا پادگانی نظامی. با این حال، ساکنان این اردوگاه تا پایان سال 2008 یونیفرم های مدل نظامی به تن داشتند و پرچم قبل از انقلاب اسلامی ایران را برمی افراشتند. همچنین بر اساس گزارش نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه Forward Operating Base (FOB) Grizzly واقع در پیرامون اردوگاه، نیروهای سازمان همچنان به تمرین تاکتیک های نظامی کوچک و اجرای رزمایش در تاریکی شب ادامه می دهند.»

 

لغو تحریم های اتحادیه اروپا علیه سازمان؛ درخواست کمک دبیرخانه شورای اتحادیه اروپا از آمریکا (27 دسامبر 2009)

 

«فرانسه بر اساس یک تحقیق داخلی تقویت شده، از اتحادیه اروپا برای تنظیم مجدد لیست، درخواست جدی دارد و حکم دادگاه اتحادیه اروپا در تاریخ 4 دسامبر را مورد استیناف قرار داده است. بلژیک که معمولاً در این حلقه های تصمیم گیرنده آشکارا از حقوق بشر دفاع می کند، در حمایت از تنظیم مجدد لیست، نگرانی های امنیتی را مطرح کرده است. بنابراین، با وجود شبهات انگلیس یا دیگر کشورها، فرانسه در این مسیر تنها نخواهد ماند.»

 

«سپس [رئیس دبیرخانه شورای اتحادیه اروپا، رابرت] کوپر اظهارد اشت که اعضای اتحادیه اروپا قطعاً سازمان را گروهی تروریستی می دانند، اما این اتحادیه برای گنجاندن سازمان در لیست گروه های تروریستی باید تصمیم خود را به تصمیم یک «منبع باصلاحیت» منسوب کند. کوپر به مسئول کمیته آمریکا-اتحادیه اروپا پیشنهاد داد که دولت آمریکا از اتحادیه اروپا بخواهد پس از بررسی مجدد، سازمان را در لیست تروریستی خود قرار دهد.»

 

ایران: طرفداران سازمان قصد دارند از طرف ساکنان اردوگاه اشرف، انگلیس و آمریکا ، ديوان بين المللي دادگستري را تحت فشار قرار دهند (2 مارس 2009)

 

«توصیف جایگاه سازمان و طرفدارانش مثل همیشه با اغراق و تحریف همراه است. گروه «دیده بان ایران و لندن» برای مشارکت با طرفداران و نیز اعضای سازمان تلاشی نکرده است، اما وزارت خارجه انگلیس را همچنان از هدایت عمومی دولت آمریکا درباره اردوگاه اشرف، آگاه نگه داشته است. با این حال، سازمان همچنان مسئله ای است که سطوح بالای دولت انگلیس نسبت به آن خسته و عصبانی شده اند و فقط از پناه گرفتن در پشت موضع محکم دولت آمریکا در قبال سازمان بی نهایت خوشحالند.»

 

قبول مسئولیت اردوگاه اشرف توسط دولت عراق از اول ژانویه؛ آغاز انتقال امنیت (22 دسامبر 2008)

 

سفارت آمریکا در بغداد اعلام کرد:حذف سازمان از لیست تروریستی امکان ندارد.

 

«در حالی که واشنگتن در حال بررسی حذف یا ابقای سازمان در لیست تروریستی است، از آنجا که سفارت آمریکا در عراق، در اردوگاه اشرف با سازمان برخورد دارد، به نظر ما ابقای سازمان در این لیست به خاطر برخوردهای ما حائز اهمیت است. حذف سازمان از لیست تروریستی ممکن است مانع همکاری ما با دولت عراق شود (دولتی که سازمان را تروریست می داند) و [ساکنان اردوگاه اشرف] را ترغیب می کند تا تعیین وضعیت حقوقی خود در عراق را به تعویق بکشانند.»

 

ادامه ابقای منافقین در لیست گروه های تروریستی (FTO) از سوی آمریکا (8 ژانویه 2008)

«کاندولیزا رایس» وزیر خارجه آمریکا تشخیص داد که سازمان همچنان 1. سازمانی خارجی است، 2. به فعالیت های تروریستی یا تروریسم، بر اساس تعریف قوانین مربوطه، دست می زند، یا قابلیت و قصد دست زدن به فعالیت های تروریستی یا تروریسم را دارد و 3. فعالیت های تروریستی یا تروریسم این گروه، امنیت ملی آمریکا یا امنیت اتباع این کشور را تهدید می کند. به علاوه، رایس چنین نتیجه گرفت که امنیت ملی آمریکا به خودی خود از بین نمی رود، بنابراین تصمیم گرفت نام سازمان را در لیست سازمان های تروریستی ابقا کند. این تصمیم از زمان امضای آن در 7 ژانویه 2009 لازم الاجرا شد.»

 

«ما سازمان را، با توجه به سابقه تروریستی و سوء رفتار با بسیاری از اعضای خود، حامی معتبری چه برای دموکراسی و چه حقوق بشر در ایران نمی دانیم. با اینکه درباره سیاست های حکومت ایران نگرانی های جدی داریم، اما تحت هیچ گونه شرایطی از اقدامات تروریستی چشم پوشی نمی‌کنیم.»

 

«با این حال، این نکته مهم را باید به خاطر داشت که حمایت سازمان از دموکراسی و حقوق بشر در ایران و دیدگاه ما درباره بی اعتباری چنین حمایتی، به تصمیم وزیر خارجه ارتباطی ندارد.»

 

« با اینکه سازمان خود را علناً جایگزین دموکراتیکی برای رژیم کنونی تهران معرفی می کند، اما خصوصیات فرقه ای این سازمان در سوء رفتار جسمی و روحی با اعضای خود، عکس این ادعا را نشان می دهد. سازمان، تحت رهبری تیم زن و شوهری مسعود و مریم رجوی، سازمانی به شدت تحت مدیریت زنان است که از تساوی حقوق زن و مرد دم می زند، اما در احترام به حداقل های حقوق انسانی اعضایش، چه زن و چه مرد، ناکام مانده است. طبق قوانین نظامی سازمان، اعضا به اجبار طلاق گرفته اند و داشتن دوستی های عادی زن و مرد یا هر گونه دوستی شخصی برایشان ممنوع است در حالی که خود مسعود و مریم با هم ازدواج کرده اند. در اردوگاه اشرف هیچ کودکی زندگی نمی کند. اعضای فراری سازمان، از جلسات منظم اعتراف، ارعاب، برداشتن اجباری رحم، شستشوی مغزی و جداسازی از اعضای خانواده، حکایت ها دارند.»

 

«قوی ترین افسانه ای که سازمان توانسته در ذهن اکثر طرفدارانش جای دهد، این است که جایگزین دموکراتیک رژیم کنونی تهران است. در حالی که ما درباره سیاست های حکومت ایران نگرانی های جدی داریم، سابقه تروریستی 40ساله سازمان و سرکوب فرقه گونه اعضای خود نشان می دهد که این سازمان حامی معتبری برای دموکراسی و حقوق بشر نیست. به علاوه، اکثریت مردم ایران، سازمان را نیرویی مشروع برای تغییر دموکراتیک در ایران نمی دانند. تصمیم وزیر خارجه برای ابقای سازمان در لیست سازمان های تروریستی دربردارنده این پیام روشن است که دولت آمریکا از فعالیت های تروریستی سازمان چشم پوشی نمی کند.»

 

ایران: دولت انگلیس دستور حذف سازمان از لیست تروریستی را مورد استیناف قرار داد (4 دسامبر 2007)

 

«این دعوی توسط چندین طرفدار دوآتشه سازمان در پارلمان که خواستار بازنگری در حکم دادگاه «پوئک» (کمیسیون استیناف سازمان‌های ممنوعه) در رابطه با تروریست خواندن سازمان بوده ، ارائه شده بود.

 

دولت انگلیس: توبه گرگ، مرگ است. حذف سازمان از لیست تروریستی «تلاش های ضدتروریستی انگلیس را تضعیف می کند».


ماهنامه راه‌نما(مطالعات بین‌المللی تروریسم)


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان