ديدار اعضاي مجلس انقلاب اسلامي عراق از كانون هابيليان

جمعي از اعضاي مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق متشکل از اساتيد دانشگاه هاي بغداد با دبيركل كانون هابيليان ديدار كردند . در اين ديدارسید محمد جواد هاشمي نژاد دبيركل كانون هابيليان ضمن خوش آمد گويي به ميهمانان گفت : خير مقدم عرض مي كنم و حضور شما دوستان عراقي را در مشهد گرامي مي دارم . خدا را شكر مي كنم كه در جمع نخبگان عراقي هستم . از اينكه دو كشور ايران و عراق با فرصت هاي به وجود آمده به يكديگر نزديك تر شده اند خوشحالم و معتقدم كه هيچ گروهي را ياراي اين نيست كه در مقابل اراده ي دو ملت براي دوستي و تفاهم ايستادگي كند. دشمنانمان براي خلل ايجاد كردن در اتحاد بین دو ملت تلاش خود رابه كار بسته اند ، به خصوص در طول 30 سال گذشته كه وقوع انقلاب اسلامي باعث شد آنها براي رسيدن به اين هدف بيش از پيش تلاش كنند . كشور برادر و دوست– عراق – با ما اشتراكات زيادي دارد . همه ي ما به ياد داريم كه در زمان صدام، حزب بعث عامل ايجاد تفرقه بين مردم و گروه هاي مختلف عراقي بود . اين حزب تلاش داشت از همه ابزارهاي خود براي ايجاد دشمني و خون ريزي ميان دو ملت استفاده کند و با به راه انداختن جنگ تحميلي سعي كرد آتش كينه و دشمني را ميان دو ملت زنده نگه دارد.

Majles Ala Beh06


در طول ده ها سال گذشته امكان ارتباط ميان دو ملت به خوبي فراهم بوده است اما رژيم صدام به دنبال آن بود تا اين ارتباط را از ميان ببرد اما ديديم كه بعد از جنگ و زماني كه مرزهاي ميان دو كشور باز شد مردم دو كشور چطور عاشقانه به سوي يكديگر آمدند و ميانشان پيوند مجدد ايجاد شد و البته اين امر نشان داد كه نقشه ي استعمارگران براي ايجاد آشوب و تفرقه ميان دو ملت به هيچ جا نرسيده است . براي ملت ايران به خوبي آشكار بود كه اين جنگ ، جنگ آمريكا و ابرقدرتها علیه ملت ايران بوده و صدام تنها عامل پياده كردن دستورات آنها بود . خدا را شاكريم كه با يكديگر نشسته ايم و براي صلح و امنيت تلاش مي كنيم وليكن در همين زمان هم شاهديم كه عواملي براي ايجاد تفرقه و دشمني ميان دو ملت تلاش مي كنند . هدف آمريكا اين بود كه عامل خود – صدام – رابردارد و عامل جديدي را جايگزين آن گرداند؛ اما ملت شريف عراق اين اجازه را به آمريكايي ها نداد و اينجا بود كه آمريكايي ها تمام تلاش خود رابراي ايجاد تفرقه ميان دو كشور به كار گرفت و براي موفقيت در اين امراز كمك گروه هاي تروريستي نيز استفاده كرد . يكي از اين گروه هاي تروريستي سازمان مجاهدين خلق است كه با تمام خاك عراق آشنايي كافي دارد و با سيستم هاي اطلاعاتي اين كشور نيز آشناست و آمريكا نيز مي داند كه مي تواند از مزدوری آنها به خوبي بهره برداري كند . اين سازمان در كشورما بسيار جنايت كرده است و همانگونه كه در گزارش هاي بين المللي نيز آمده است 16 هزار نفر از مردم ايران را ترور كرده است . درزمان صدام چون اهداف حزب بعث و سازمان مجاهدين خلق با يكديگر يكي بود آنها خيلي زود جذب صدام و سيستم وي شدند . اين سازمان تروريستي در كشور شما نيز جنايات بسياري انجام داده است بنابراين ما و شما درمورد آنها داراي درد مشتركي هستيم . اين سازمان به دروغ و حيله اينگونه وانمود مي كند كه مردم عراق خواستار ماندن آنها در عراق هستند اما اگر ملت ايران و عراق با تمام توان به سوي وحدت گام بردارند مسلما آنها نمي توانند ميان ما و شما جدايي بياندازند. يكي از مشكلات اصلي در كشورعراق اين است كه آمريكا در كشور شماست و نمي گذارد دولت منتخب ملت عراق آنها را از خاك عراق اخراج كند. تصور خيلي ها اين بود كه آمريكايي ها كه با هدف مبارزه با تروريسم به عراق آمده اند بعد از ورود به اين كشور تمام تلاش خود را براي مبارزه با تروريسم در همه ي جوانب آن به كار مي گيرند اما آمريكا اجازه نداد ملت عراق و ايران برعليه منافقين اقدامي را انجام دهد و از منافقين حمايت نمود .


Majles Ala Beh03


يكي از عوامل افزايش آمار ترور و كشتار در عراق وجود گروه هاي تروريستی است كه آمريكايي ها از آنها حمايت مي كنند . ده سال است كه يكي از اين سازمان ها به نام سازمان تروريستي مجاهدين خلق در ليست گروه هاي تروريستي آمريكا قرار دارد اما درعراق، خودِ آمريكا از آنها حمايت مي كند . وقتي مجموع اين صحبتها را مقابل هم قرار مي دهيم به چه نتيجه اي مي رسيم ؟ آيا اگر قرار باشد عراق روي آرامش راببيند آن روز، روز مرگ حضور آمريكا در عراق نخواهد بود ؟ آيا گروه هاي ترويستي موجود ضامن بقاي آمريكا در عراق نخواهند بود ؟ مگراينكه بپذيريم همه ي كشورهاي عرب منطقه ي خليج فارس و خاور ميانه عوامل ايران هستند و منتظر دستورات ايران هستند و به قدري قوي عمل مي كنند كه سيستم پيچيده ي اطلاعاتي آمريكا نيز قادر نيست آنها را رديابي و شناسايي كند . البته بعيد مي دانم كه هيچ عقل سليمي اين مساله را قبول داشته باشد .
آقای هاشمي نژاد ادامه داد : تاكنون گروه هاي مختلفي از عراق وارد ايران شده اند و ما پذيراي بيش از 30 گروه بوده ايم . ما به عنوان يك سازمان غیر دولتی تا كنون با مقامات زيادي از كشور شما ديدار كرده ايم و در مورد مسائل زيادي نيز گفتگو كرده ايم؛ با رييس جمهوري، نخست وزير ، رييس مجلس و نيز گروه هاي سياسي و حزبي. ما درمورد همه ي اين افراد و گروه ها بي شك به مسائل و مشكلات دو كشور اشاره داشته ايم و درآن موارد گفتگو كرده ايم اما رسانه هاي غربي در تلاشند جو غالب عراق را بر ضد ايران به تحريك وادارند . مطمئن باشيد كه امنيت عراق يعني امنيت ايران و اين امر شكل نمي گيرد جزدر پرتو تلاش و همت دو ملت و مسوولان هر دو كشوروبدون توجه به جو سازي هاي موجود .


Majles Ala Beh04


درادامه ي اين مراسم غلامرضا بهروزي ، يكي از جدا شدگان از گروهك تروريستي منافقین دقايقي چند به شرح خاطرات دوران گذشته و حضور دراين سازمان تروريستي اشاره كرد . وي گفت : من از اوائل انقلاب با سازمان مجاهدين خلق همكاري تنگاتنگي داشتم . آن موقع 17 سال داشتم و بيشتر جذب شعارهاي رنگارنگ آنها شده بودم . اين همكاري ادامه داشت تا اينكه رسما در سال 1369 وارد سازمان مجاهدين خلق درعراق شدم و از آن سال به طور كامل در جريان رفتارهاي منافقين و همكاري آنها با حزب بعث عراق بودم . حرف هايي كه من براي شما مي گويم با توجه به صحبتهاي خود رجوي است . يك ماه پيش از آغاز جنگ ميان ايران و عراق رجوي تلاش مي كرد تا جنگي ديگر ميان ايران و عراق شروع شود، به طوري كه در همكاري تنگاتنگي كه با استخبارات عراق داشت ، گروه هاي خرابكار راوارد ايران مي كرد تا با ترورهاي كور و خمپاره زني ، ايران را وادار به عكس العمل كند . پايگاه هاي سازمان در بصره ، الاماره، كوت و جلولا بود و براي اين اهداف استخبارات عراق به طور مداوم در خدمت رجوي بود . رجوي اعتقادش اين بود كه آنقدر به ايران حمله كنيم تا آنهارا وادار به عكس العمل كنيم و آن وقت است كه آنها وارد جنگ با عراق مي شوند و ما مي توانيم جنگ بزرگي رابر عليه ايران به راه بيندازيم . خود رجوي به ما مي گفت در ملاقاتهايي كه با صدام داشته به وي گفته راه نجات او – صدام – جنگ مجدد با ايران است اما صدام چنين قدرتي رادر خود نمي ديد . ما هميشه در عراق آموزش نظامي مي ديديم تا به ايران حمله كنيم و همواره سوال ما اين بود كه چه هنگام مي توانيم به ايران حمله كنيم ؟ درمقابل درخواستهاي ما براي حمله به ايران ، صدام مي گفت شما يك گروه چريكي هستيد و كاري از دست شما بر نمي آيد و نهايتا به ايران حمله مي كنيد و همانند عمليات مرصاد شكست مي خوريد و تعداد زيادي از شما نيز كشته مي شوند . من فكر مي كنم آمدن آمريكايي ها به عراق براي آن بود كه صدام ديگر كارايي لازم رابراي آمريكایي ها نداشت . من بارها از زبان رجوي مي شنيدم كه در نشستها به ما مي گفت هدف ما كشاندن صدام به يك جنگ مجدد با ايران است . او استدلال مي كرد اگر آمريكا وارد عراق و افغانستان شود و ناوهايش نيز در خليج فارس مستقر شوند اين مساله باعث مي شود ايران واکنش نشان دهد . من فكر مي كنم يكي از اهداف آمريكا از ورود به عراق،محدود کردن ايران بود اما ايران نيز اين مسایل را به خوبی درك كرد و براي همين از بسياري از حقوق خود چشم پوشي كرد . امروز هم كه سازمان در موضع ضعف بسياري قرار دارد ، با دعوت از كساني كه عشاير ناميده مي شوند آنها را براي همراهي با خود تطميع مي كند؛ اما من و بسياري ديگر مي دانيم كه اين افراد همان بعثي هاي زمان صدام هستند كه در لباس عشاير عراق وارد اردوگاه اشرف مي شوند .


Majles Ala Beh05


پس از سخنان بهروزي ، دكتر خيرالله ، پزشك و استاد دانشكاه بغداد طي سخناني گفت : ما و شما دردهاي مشتركي داریم . تمام چيزهايي كه به شما ضربه مي زند به ما هم ضربه زده است و ما و شما آلام مشتركي داريم . بعثي هاي بازمانده از دوران صدام ، تكفيري ها ، وهابي ها ، القاعده ، سازمان مجاهدين خلق و بسياري ديگر از گروه هايي كه در عراق اقدامات تروريستي انجام مي دهند دشمن قسم خورده ي ملت عراق هستند . آرزوي تمام مردم عراق آرامشي توام با خوشبختي براي ملت عراق است و مي دانم كه مردم سرزمين دوست و برادر – ايران – نيز چنين آرزويي دارند .
درانتهاي اين مراسم طومار اخراج منافقين از عراق به امضاء ميهمانان رسيد . بر طبق برنامه ريزي هاي انجام يافته، قرار است اين طومار به عنوان سند حقوقي امضاء نمايندگان ملت عراق و به عنوان مدركي مستند در جهت درخواست عمومي مردم عراق براي اخراج منافقين ، به سازمان هاي حقوق بشري ارسال شود .


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31