دليل انحراف منافقین جدايي از روحانيت متعهد بود

Lakzayi

دکتر شريف لك زايي، عضو هيئت علمي پژوهشكده علوم و انديشه سياسي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، در گفت و گویی که به مناسبت سالروز عمليات غرورآفرين مرصاد انجام شد به تبيين برخي از نظريات و ديدگاه هاي امام خميني(ره) درباره منافقین پرداخت و گفت: امام راحل(ره) از ابتدا و قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، نسبت به ديدگاه ها و آراي سازمان مجاهدين خلق ترديدهايي داشت و هيچ گاه اقدامات آنها را تأييد نمي کرد.

وي با بيان اين که دو دسته عوامل بيروني و درون سازماني باعث جدايي جريان منافقین از انقلاب و بي اعتنايي مردم نسبت به آنها شد، اظهار داشت: فقدان خودسازي، نفاق دروني، قدرت طلبي و زياده خواهي از جمله خلاءهاي دروني جريان منافقین بود که امام راحل(ره) نيز اين دلايل را باعث سوق سازمان مجاهدين خلق به سمت جدايي از ملت و نظام مي دانست.

دکتر لک زايي مهمترين عامل در انحطاط جريان منافقین را جدايي از روحانيت و تفسير به رأي آموزه هاي ديني عنوان و خاطرنشان کرد: سهم خواهي خودخواهانه پس از انقلاب و بي اعتنايي مردم و مسوولان نسبت به اين خواسته، باعث شد تا مبارزات مسلحانه سازمان مجاهدين خلق با ملت و نظام، بروز و ظهور پيدا کند و آنان را به آلت دست بيگانگان در کشور مبدل سازد.

عضو هيئت علمي پژوهشکده علوم و انديشه سياسي در بخش ديگري از سخنان خود به پيروزي غرور آفرين رزمندگان اسلام در عمليات مرصاد اشاره کرد و گفت: الطاف الهي و امدادهاي غيبي خداوند ِ رحمان به همراه انفاس الهي امام خميني(ره) و صراحت و صداقت ايشان با مردم، باعث غلبه شگفت آور جوانان غيور کشور بر منافقین کوردل شد.

وي در ادامه تأکيد کرد: احزاب و جريان هاي سياسي امروز کشور نيز براي حفظ سلامت فکري و عقيدتي خود و نيفتادن در ورطه نابودي، به ارتباط مستمر با روحانيت و بزرگان دين احتياج دارند.

عضو هيئت علمي پژوهشکده علوم و انديشه سياسي در پايان، جنگ نرم افزاري دشمن را، دليل بر شکست آنها در بخش سخت افزاري ارزيابي کرد و گفت: اتحاد و يکدلي همه احزاب و جناح هاي سياسي کشور مي تواند باعث خنثي سازي فشارهاي سياسي و اقتصادي دشمنان و شکست توطئه هاي آنان شود.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29