خشونت سازماندهی شده علیه زنان

به دعوت کمیته زنان کانون هابیلیان ، گروهی از زنان روشنفکر عراقی ، برای شرکت در جلسه " خشونت سازماندهی شده علیه زنان " ، به مشهد مقدس دعوت شدند.

این برنامه که به مناسبت ، 25 نوامبر ، " روز جهانی حذف خشونت علیه زنان" برگزار گردید به بررسی ابعاد خشونتهایی که گروههای تروریستی علیه زنان و حتی اعضای زن خود روا می دارند پرداخت .

میهمانان عراقی این جلسه عبارت بودند از خانم ها :

- جُمانه اسماعیل العُبیدی ، روزنامه نگار

- بیداء جمعه ، مهندس وزارت اسکان

- عذراء جمعه ، روزنامه نگار

- سمیره احمد ، روزنامه نگار

- امل خضر عباس، معلم

- هدی عبدالسّتار ، مددکار و روانشناس

- شهد عبدالسّتار، مددکار اجتماعی و روانشناس

همچنین از سوی کمیته زنان کانون هابیلیان ، خانم ها نمازی ،فروغی ، آستانه پرست و باغبان حضور داشتند .

 

25nowaber1

در ابتدای این جلسه توضیحاتی در باره فعالیتهای کانون هابیلیان ارائه گردید که مورد توجه شدید خانم های عراقی واقع گردید.

سپس خانم نمازی در مورد نقش اجتماعی زنان اجتماعی و همچنین ترقی و وسعت این نقش پس از انقلاب سخنانی را ایراد کرد.

خانم نمازی در بخشی از سخنان خود با یادآوری دیدگاه امام خمینی (ره) در باره زنان گفت:

" زنان در تمامی عرصه های انقلاب حضور داشتنه و دارند و با توجه به دیدگاهی که امام خمینی نسبت به زنان داشتند ، آنان توانستند تمامی شایستگی های خود را نشان دهند.زن ایرانی توانست بعد از انقلاب ، هویت دینی و ملی خود را حفظ کند و از جهات علمی و معنوی رشد کند.درهای ارتقای علمی بر روی زنان گشوده شد و امروز قبول شدگان در دانشگاه بیشتر زنان هستند و آنان توانستند در بسیاری از امور پستهای کلیدی را در دست بگیرند.

واقعیت نقش زنان در جامعه ایران بر خلاف تبلیغاتی است که علیه ایران می شود و بطور خاص مذهب را عامل بازدارنده معرفی می کند.

یکی از صداهایی که علیه زن ایرانی تبلیغ می کند منافقین هستند ، در حالی که ما شاهد هستیم زنان عضو این گروه در اردوگاه اشرف ، اجازه ندارند از حقوق خودشان صحبت کنند، آنها حق داشتن همسر و در کنار فرزندانشان بودن را ندارند و با این وضعیت منافقین علیه وضعیت زنان در ایران تبلیغ می کنند.

ما اعتقاد داریم که در اردوگاه اشرف ، یک خشونت سازمان یافته که منافع رهبران این گروه را تأمین می کند ، علیه زنان جاری است و ما باید دست به دست هم بدهیم و این مسئله را برای افکار عمومی عراق که در حال حاضر این گروه در این کشور مستقر است روشن سازیم ، بخصوص که شما با جامعه مطبوعاتی عراق سر و کار دارید.

ما در راستای تلاشهایی که برای زنان انجام می دهیم ، حتی امیدواریم که بتوانیم حقوق این زنان را نیز به آنها باز گردانیم."

پس از سخنان خانم نمازی ، خانم عذراء جمعه ،ضمن بیان رنج ها و آلام زنان عراقی در شرایط کنونی تأکید نمود با این همه مصائب باز هم زنان عراقی در عرصه های مختلف حتی در پارلمان و وزارتخانه ها حضور دارند ، اما آنچه از وضعیت و نقش زنان در ایران مشاهده کردم ما خیلی فاصله داریم .

ما تا حدودی وضعیت زنان مجاهد را می دانیم و اطلاع داریم که آنها کسانی هستند که در امور نظامی به خدمت گرفته می شوند و اعتباری برای خود ندارند. در عراق کسی وقعی به آنها نمی گذارد و کلاً آنها را نیروهایی در خدمت آمریکا می دانیم.

گزارشات تکمیلی این دیدار متعاقباً به اطلاع خواهد رسید


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31