حضور چشم‌گیر بسیجیان مخلص و متعهد در نمایشگاه تروریسم دولتی آمریکا

0000000

بنیاد هابیلیان، نمایشگاه تروریسم دولتی آمریکا را به مدت ده روز در ناحیه مقاومت بسیج سپاه حر مشهد با حضور چشم‌گیر بسیجیان و پاسداران برگزار نمود.

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، این نمایشگاه به افشاگری درباره جنایات فراوان آمریکا علیه ملت‌های مظلوم مسلمان جهان بالاخص ایران پرداخت.  

0000000000000 بر پایه این گزارش، جنایات دولت مردان آمریکایی علیه مردم ایران، سیاهه بلند و بالایی است: کودتا علیه دولت محمد مصدق و ضربه‌زدن به نهضت ملی‌شدن نفت ایران، تحمیل هزینه‌های گزاف برای خرید ادوات نظامی، کمک به شاه برای تأسیس ساواک و سرکوب وحشیانه اعتراضات مردمی، مسدود کردن اموال و دارایی‌های ایران در پی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، دو بار مبادرت به اجرای کودتا، چراغ سبز نشان دادن به صدام و پشتیبانی از وی برای حمله به ایران، حمله به سکوهای نفتی و انهدام سه ناوچه دفاعی کشور، ممنوعیت شرکت‌های خارجی از سرمایه گذاری در ایران، حمایت از گروه‌های تروریستی فعال در کشور، اعمال ممنوعیت و محدودیت در دسترسی ایران به فناوری‌های نوین و جنگ سایبری از جمله موارد آن است.

این گزارش می‌افزاید، عکس و پوسترهایی با موضوعات مختلفی از‌جمله: معرفی ساختار حکومت آمریکا، مؤلفه‌های فرهنگی منحط ایالات متحده و باورهای سلطه‌جویانه‌ای که مؤسسین این کشور در پی آن هستند، معرفی برخی اتاق‌های فکر تصمیم‌ساز در سیاست خارجی آمریکا، مداخلات نظامی آمریکا از سال‌های جنگ‌جهانی اول تا دهه اول قرن بیست‌و‌یکم، جنگ‌هایی که دولت‌مردان آمریکا با دروغ آغاز کردند، دروغ یازده سپتامبر و لشگرکشی به عراق و افغانستان به بهانه جنگ با ترور، تضییع حقوق شهروندان آمریکایی و جاسوسی غیر‌قانونی از آن‌ها به بهانه امنیت‌ملی و مقابله با تروریسم، اقدامات تروریستی آمریکا در اقصی‌نقاط جهان و اقدامات تروریستی دولت آمریکا علیه ایران در معرض دید پاسداران و بسیجیان قرار گرفت.

گفتنی است، دوازدهم تیرماه یادآور یکی از تلخ‌ترین خاطرات مردم ایران و درعین حال یکی از آشکارترین نمونه‌های نقض حقوق‌بشر از سوی دولت آمریکا است. در ۱۲تیر۶۷ برابر با سوم ژوئیه ۱۹۸۸ یک فروند هواپیمای مسافری ایرباس خطوط هوایی جمهوری اسلامی که از بندرعباس عازم دوبی بود بر فراز آبهای خلیج فارس مورد حمله یگان دریایی آمریکا مستقر در آب‌های خلیج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.

00000000000000این گزارش می‌افزاید، محصولات فرهنگی بنیاد هابیلیان در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.

۱۰۰ سند برای اثبات تروریست بودن آمریکا

در دیدار پرشور هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبرمعظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه دست نظام جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه‌ها پر است، خاطرنشان کردند: یک نمونه از این دست پر جمهوری اسلامی ایران، ارائه اندیشه سیاسی نو، به دنیا، به نام مردم سالاری دینی است که از لحاظ مبانی فکری و اعتقادی، بسیار مستحکم و از لحاظ علمی، قابل اجرا و پیش رونده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به نگرانی دشمنان از گسترش و الگوبرداری این اندیشه سیاسی مستحکم و قابل اجرا، افزودند: به همین دلیل، دولت آمریکا تلاش کرد، در بحبوحه گرفتاری‌های روزافزون خود و در اوج حرکت وسیع مردمی جنبش وال استریت، با سناریویی مسخره، جمهوری اسلامی ایران را به یک حرکت تروریستی مهمل، بی‌منطق و غلط متهم کند، اما هر فرد صاحب منطق و اهل فن در دنیا، با دیدن این سناریوی مضحک، آن را رد کرد.

ایشان تحت‌الشعاع قرار دادن جنبش وال استریت و فشار به جمهوری اسلامی ایران را از اهداف دولت آمریکا در این سناریوسازی برشمردند و افزودند: آن ها قصد دارند، شریف‌ترین عناصر مبارز جمهوری اسلامی ایران را متهم به تروریسم کنند در حالی که امروز، تروریست بزرگ در دنیا، آمریکاست.

رهبر انقلاب اسلامی، دست جمهوری اسلامی ایران را در این عرصه نیز پرخواندند و تاکید کردند: ما یکصد سند غیرقابل خدشه از نقش آمریکا در هدایت ترورها و تروریست‌ها در ایران و منطقه داریم که با ارائه این صد سند، آبروی آمریکا و مدعیان حقوق بشر و مبارزه با تروریسم را در افکار عمومی جهان، خواهیم برد.


مطالب پربازدید سایت

دبیر ستاد حقوق بشر در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

یادداشت دبیرکل بنیاد هابیلیان به مناسبت روز جهانی قربانیان تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور ایران

از روز جهانی قربانیان تروریسم تا روز ملی مبارزه با تروریسم؛ دهه‌ای که باید از شعار به عمل برسیم

انتقاد شدید از تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان: ایران با ۲۳ هزار شهید، نیم‌قرن قربانی تروریسم است

دست‌نوشته های شهید ربابه اسماعیلی

شهادت همیشه بودن است

دکتر سیدمحمدرضا موسوی‌فرد*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

قربانیان تروریسم در سایه استانداردهای دوگانه

جدیدترین مطالب

دکتر سیدمحمدرضا موسوی‌فرد*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

قربانیان تروریسم در سایه استانداردهای دوگانه

دست‌نوشته های شهید ربابه اسماعیلی

شهادت همیشه بودن است

یادداشت دبیرکل بنیاد هابیلیان به مناسبت روز جهانی قربانیان تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور ایران

از روز جهانی قربانیان تروریسم تا روز ملی مبارزه با تروریسم؛ دهه‌ای که باید از شعار به عمل برسیم

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دبیر ستاد حقوق بشر در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

انتقاد شدید از تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان: ایران با ۲۳ هزار شهید، نیم‌قرن قربانی تروریسم است

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان