حضور پرشور قاریان و حافظان قرآن کریم در نمایشگاه هابیلیان

0000

بنیاد هابیلیان، با هدف شناساندن ماهیت واقعی گروهک تروریستی منافقین، نمایشگاه جریان‌شناسی نفاق را به مدت یک ماه در مساجد حاشیه شهر مشهد، در حاشیه محافل انس با قرآن کریم با حضور پرشور قاریان و حافظان برگزار نمود.          

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) در این نمایشگاه، تاریخچه گروهک تروریستی منافقین، حوادث سال‌های آغازین انقلاب و نقش منافقین در توطئه‌های بی‌شمار تاریخ انقلاب، جنایات و ترورهای منافقین علیه ملت ایران و ترور بیش از ۱۲۰۰۰ تن از هموطنان بی گناهمان، فرار منافقین به عراق و همکاری با رژیم دیکتاتوری و تروریستی صدام در جنگ تحمیلی، نقش منافقین در سرکوب قیام شیعیان و کردهای عراق و چپاول ثروت مردم این کشور، مناسبات داخلی گروهک منافقین و دادگاه‌های درون سازمانی آنها به نمایش گذاشته شد.

0000003113

این گزارش می‌افزاید: ترور و کشتار مسئولین کشور از جمله رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، رئیس قوه قضائیه، وزراء، نمایندگان مجلس، روحانیون برجسته کشور و ... گوشه‌ای از  جنایات منافقین است که در معرض دید مخاطبین به نمایش گذاشته شد.  

هم‌چنین، تشریح برخوردهای تحقیرآمیز منافقین با زنان و استفاده ابزاری از آنها، وادار کردن اعضاء به خودکشی، انسان، شکنجه، فریب‌های تبلیغاتی، پول‌شویی و شستشوی ذهنی و فساد اخلاقی سران منافقین و ارتباط با گروه‌های تروریستی بین‌المللی نیز بخش دیگری از اسناد به نمایش گذاشته شده در نمایشگاه مذکور بود.

0000031130

از بخش‌های ویژه این نمایشگاه می‌توان به ارائه تولیدات نرم افزاری و چند‌رسانه‌ای بنیاد هابیلیان درباره تروریسم و گروهک منافقین و پخش فیلم‌های مستند از اعترافات اعضای منافقین اشاره نمود.       

گفتنی است، این نمایشگاه با همکاری مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سروش جاودانه وحی برگزار شده بود که با استقبال خوب دوستداران قرآن کریم مواجه گردید.

شایان ذکر است، این نمایشگاه در مسجدالزهراء(س) حاجی‌آباد، مسجد امام رضا(ع) روستای فریزی، مسجد امام حسین(ع) شیرحصار و روستای کلاته قربان، مسجد امام حسین(ع) مهدی‌آباد و معراج الشهداء بلوار توس برگزار شد.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان