حضور هابیلیان در اردوی دانشجویی نخبگان سیاسی کشور

کانون هابیلیان درراستای حضور فعال در دانشگاه ها و تعامل با دانشجویان و اساتید کشور در هشتمين دوره آموزش سياسي دانشجويان يادمان امام رضا علیه السلام حضوری فعال داشت.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور) دراین اردو که با حضور دانشجویان نخبه سراسر کشور در دانشگاه شهید عباسپور تهران برگزار شد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ها به عنوان یکی از متولیان برگزاری این مراسم، اردوی امسال را با هدف دانش افزايي، بصيرت بخشي، مهارت افزايي دانشجويان و شرکت کنندگان برگزار نمود.

 

 

Ordoo01

ارتقاي سطح دانش و معرفت سياسي دانشجويان در حوزه هاي مختلف ، ايجاد نشاط سياسي در تشکل هاي دانشجويي، کمک براي تامين استقلال فکري دانشجويان و جهت دهي و جريان سازي فعاليت هاي سياسي دانشجويان در چارچوب منويات رهبري و ايجاد زمينه لازم براي نخبه پروري سياسي ازدیگراهداف اين اردو بود که در راستای ارتقاء جایگاه دانشجویان نخبه مد نظر قرار گرفت.

شرکت کنندگان این اردو شامل اعضاي شوراي مرکزي تشکل هاي اسلامي دانشگاه ها،‌اتحاديه هاي دانشجويي ،‌کانون هاي سياسي دانشگاه ها و هيات تحريريه نشريات دانشجويي فعال بودند که درراستای ارتقاء جایگاه این افراد برنامه های آموزشی در باب جريان شناسي سياسي ، ‌روش شناسي سياسي ، ‌انديشه سياسي شيعه ، جنبش دانشجويي ؛

 

 

Ordoo03

معرفت شناسي و مهارت هاي تشکيلاتي ، مهدويت و سياست،‌ بررسي انديشه هاي روشنفکران معاصر، نقد ادبيات معاصر سينماي سياسي و فرهنگي ، آمريکا شناسي ، صهيونيست شناسي ،‌ حقوق اساسي و ناتوي فرهنگي از جمله برنامه هاي محتوايي اردوي سياسي است که به صورت کارگاهي و در دو بخش خواهران و برادران برگزارشد.

در کنار اين کارگاه ها تريبون آزاد دانشجويي و ميزگرد در باره جنبش دانشجويي با حضور فعالان سابق تشکل هاي دانشجويي، سخنراني ها و جلسات پرسش و پاسخ در باره اقدامات شوراي نگهبان ،‌مسايل سياسي روز و تبيين انديشه سياسي امام خميني (ره) برگزار شد.

 

 

Ordoo04

 

در حاشیه این مراسم کانون هابیلیان با حضور فعال و برپایی نمایشگاه "ایران قربانیان تروریسم" تلاش درخور و شایسته ای را در آشنایی دانشجویان و نخبگان کشور در راه شناسایی نفاق و مظاهر آن انجام داد. در نمایشگاه هابیلیان که مورد استقبال کم نظیر دانشجویان قرار گرفت شناسایی سازمان تروریستی مجاهدین خلق، نمایشگاه عکس و ارائه نرم افزارهای تولید شده در کانون هابیلیان درمورد منافقین، شناسایی سرکردگان منافقین، ارائه آمار کامل شهدای ترور که توسط منافقین ترور شده اند، ارائه کتابچه های آموزشی درباب جریان شناسی منافقین و ارائه آمار خیانت های قدیم و جدید منافقین با استفاده از سند، ارائه نمایشگاه عکس و پخش مستند و فیلم درمورد جنایت های منافقین در ایران و عراق و از جمله کشتار وسیع کردهای شمال عراق و سرکوب انتفاضه شعبانیه مردم عراق از دیگر برنامه های ارائه شده در این اردو توسط بخش فرهنگی کانون هابیلیان بود. دراین نمایشگاه که با اقبال دانشجویان و اساتید قرار گرفت بیش از 500 دانشجوی پسر دیدن کردند.

 

Ordoo06


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان