تنها الگوی مبارزه با تروریسم الگوی مردمی است

Index

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در مبارزه با تروریسم باید از مشارکت مردم در مسائل داخلی کشورهایی که مورد تعرض تروریسم قرار گرفتند استفاده شود و ایران همچون گذشته در دوران برقراری دموکراسی در عراق همچنان در کنار دولت و ملت عراق باقی می‌ماند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از ایسنا، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری در بغداد گفت: حل بسیاری از مسائل مردم بستگی به اراده ملت‎ها دارد و نمونه آن را شما در حل پرونده هسته‌ای ایران و ایستادگی ملت عراق در مبارزه با داعش مشاهده کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی تنها الگوی مبارزه با تروریسم را الگوی مردمی دانست و افزود: در مبارزه با تروریسم باید از مشارکت مردم در مسائل داخلی کشورهایی که مورد تعرض تروریسم قرار گرفتند استفاده شود و ایران همچون گذشته در دوران برقراری دموکراسی در عراق همچنان در کنار دولت و ملت عراق باقی می‌ماند؛ آینده عراق آینده‌ای روشن و توام با توسعه پایدار است و جمهوری اسلامی ایران در زمینه گسترش روابط اقتصادی همکاری‌های سیاسی و امنیتی و بررسی شرایط منطقه با مسئولان عراق ارتباط و تعامل نزدیکی دارد.

لاریجانی در واکنش به اظهارات مداخله جویانه وزیر امورخارجه عربستان گفت: برخی حملات سیاسی را نباید جدی گرفت، برخی سخنان عادی‌شان نیز این‌گونه است؛ ایران یک سیاست روشن در تعامل با همه دولت‌های اسلامی دارد و آن هم روابط دوستانه و برادرانه با آن‌هاست اما اگر کشوری (عربستان) بخواهد خودکشی سیاسی کند جلوی آن را نمی گیریم.

وی یادآور شد: ایران در مبارزه با تروریسم صرفا به حرف اکتفا نمی کند بلکه در عمل، اقدام می‌کند.

لاریجانی با اشاره به مشکل امنیتی کشورهای اسلامی گفت: امروز مشکل امنیتی در اکثر کشورهای اسلامی فریاد می‌زند. در سوریه، عراق، لیبی‌ و بسیاری دیگر از کشورها آفت تروریسم گسترش یافته است؛ برخی کشورها تصور می کنند در چنین شرایطی سخنرانی، رافع مشکلات است، البته باید خدا را به خاطر این مساله شکر کرد چرا که برخی از کشورها علاوه بر سخنرانی در عمل نیز از تروریسم حمایت می‌کنند.

لاریجانی در واکنش به رفتارهای دوگانه سعودی‌ها در حمایت از تروریسم و مردم مظلوم عراق گفت: خدا را شکر می کنیم سعودی‌ها ملک مقرب الهی نیستند تا مشکلات خود را پای سایر کشورها بگذارند؛ وقتی داعش به عراق حمله کرد دو صحنه به وجود آمد؛ صحنه اول داعش و جبهه النصره بود که سعودی‌ها از آنان حمایت کردند و صحنه دوم عراقی‌ها و مردم اقلیم کردستان بودند که شهرهایشان مورد تعرض و هجوم داعش قرار گرفت و جمهوری اسلامی ایران از آنان حمایت کرد. آیا حالا باید به خاطر این حمایت حساب پس بدهیم؟ به اقدام ایران دخالت نمی گویند غیرت می گویند.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان