تعقیب دو مقام آمریکایی حامی تروریسم از سوی اینترپل با درخواست ایران

پلیس اینترپل ایران با صدور اعلان رسمی علیه دو تن از مقامات سابق آمریکا که در جلسه رسمی کنگره آمریکا با تحریک نمایندگان کنگره، ترور سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس را توصیه کرده بودند، خواستار پیگیری این دو تن توسط پلیس بین­الملل شده است

Terrorismlead

پلیس اینترپل ایران با صدور اعلان رسمی علیه دو تن از مقامات سابق آمریکا که در جلسه رسمی کنگره آمریکا با تحریک نمایندگان کنگره، ترور سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس را توصیه کرده بودند، خواستار پیگیری این دو تن توسط پلیس بین­الملل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از خبرنگار قضایی فارس،‌ در پی تشدید اظهارات خصمانه مقام های رسمی آمریکایی در توسل به اقدامات تروریستی و تشویق به حذف فیزیکی مردم و مقامات جمهوری اسلامی، ایران مقابله حقوقی با این سیاست را در دستور کار قرار داده است.

در همین راستا، پلیس اینترپل ایران با صدور اعلان رسمی علیه دو تن از مقامات سابق آمریکا که در جلسه رسمی کنگره آمریکا با تحریک نمایندگان کنگره، ترور سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس را توصیه کرده بودند، خواستار پیگیری این دو تن توسط پلیس بین­الملل شده است.

این دو نفر با نام‌های جک کین ژنرال بازنشسته و از فرماندهان سابق نیروی زمینی ارتش آمریکا و رائول مارک گرشت از مشاوران ارشد کنگره و دولت آمریکا، از جمله افراد تندروی آمریکا محسوب می‌شوند که در جلسه رسمی کمیته امنیت سرزمینی مجلس نمایندگان آمریکا مورخ 26 اکتبر 2011 به صراحت نمایندگان کنگره آمریکا را تحریک به ترور مردم و مقامات ایرانی و همچنین تصویب قوانینی شدند که اینگونه اقدامات را توجیه کند.

دفتر مرکزی اینترپل بین الملل مستقر در فرانسه با انتشار عمومی این اعلان، و نقل قول جملات این دو مقام سابق آمریکایی خواستار دریافت اطلاعات بیشتر از این افراد، بررسی سوابق کیفری، نظارت بر رفت و آمدهای آنها و همچنین اهداف کنگره آمریکا از دعوت از این افراد خطرناک برای سخنرانی رسمی و ارائه پیشنهاد برای قانونگذاری شده است.

در پی توصیه و تحریک مارک گرشت و جک کین در کمیته امنیت سرزمینی به ترور مسئولین جمهوری اسلامی ایران، روسای همین کمیته در نامه‌ای به رئیس جمهور آمریکا خواستار تشدید فعالیت های تروریستی علیه ایران شدند.

در این نامه مورخ 22 نوامبر 2011 (اول آذر 1390) که توسط پیتر کینگ رئیس کمیته امنیت سرزمینی، مایکل مک کال رئیس کمیته فرعی نظارت و بازرسی، و پاتریک میهان رئیس کمیته فرعی اطلاعات و تروریسم امضا شده است به صراحت تاکید شده است که دولت آمریکا باید با تشدید عملیات های مخفی، تاسیسات زیربنایی و نیروهای ارشد جمهوری اسلامی ایران را ترور کند.

پیش‌تر نیز همین رویکرد مبتنی بر توسل به اقدامات تروریستی علیه ایران توسط جان ساورز رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس مطرح شده بود. جان ساورز در سال 2010 در جمع مسئولان ارشد امنیتی انگلیس خواستار انجام عملیات‌های مبتنی بر اطلاعات جاسوسی شد.

این در حالی است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اخیراً در یک نبرد نامتقارن در حوزه سایبری توانستند با غلبه بر سیستم هدایت و کنترل یک فروند هواپیمای فوق مدرن جاسوسی آمریکا با مدل RQ-170آن را از کنترل نیروهای آمریکایی خارج کنند.

اگرچه اعلان رسمی پلیس بین الملل ایران توسط دفتر مرکزی اینترپل مستقر در فرانسه به مقامات مسئول در آمریکا ارسال شده است اما تاکنون آمریکا هیچ خبر یا اطلاعاتی درباره این افراد نداده است.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان