تصوير برداري مجموعه مستند «پاياني بر پايان» در مورد منافقين به انتها رسيد

Habilian Irinnبا همکاري کانون خانواده شهداي ترور کشور و شبکه خبر و با هدف افشاگري هر چه بيشتر در مورد منافقين و تاريخچه اين گروهک انحرافي، مجموعه 26 قسمتي «پاياني بر پايان» با پايان تصوير برداري، وارد مراحل فني شد.

کارگردان سريال مستند پاياني بر پايان در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) با بيان اين مطلب، در خصوص ويژگي‌هاي اين سريال ابراز داشت: در اين سريال براي اولين بار از زبان افرادي که از بدو پيدايش فرقه منافقين در اين گروهک حضور داشته‌اند، به بررسي پديده تروريسم در سازمان تروريستي منافقين پرداخته شده است.

ايمان گودرزي افزود: در اين سريال مستند، گفتگوهاي متعددي از زبان ده‌ها تن از توابين و جدا شده‌ها از اين فرقه و افرادي که پيش از پيروزي انقلاب با سرکردگان اين فرقه آشنايي داشته‌اند انجام شده است.

وي استفاده از آرشيوي بکر و دست نخورده از اطلاعات متفاوت در مورد اين فرقه را از امتيازات اين مستند عنوان کرد و گفت: بررسي ويژه عملکرد منافقين در دهه شصت،‌ خانه‌هاي تيمي منافقين، اعترافات بازداشت شدگان اين فرقه و گفتگو با بازماندگان ترور‌هاي منافقين از ديگر بخش‌هاي اين سريال مستند است.

وي همچنين ابراز داشت: محل توليد اين سريال در استان‌هاي تهران، خراسان رضوي، گيلان، مازندران، همدان، قم و کرمانشاه بود و بسياري از لوکيشن‌هاي فيلم‌برداري در مناطق صعب‌العبور و نيز روستاهايي است که تا به حال هيچ گروه تصوير برداري وارد آنجا نشده است.

گودرزي در خصوص تداوم ساخت مجموعه‌‌هاي مستندي از اين دست نيز گفت: بسياري از گروه‌هاي تروريستي که از بدو پيروزي انقلاب مورد حمايت غرب قرار گرفته‌اند از قبيل پژاک، جندالشيطان و کوموله نيز در مجموعه‌‌هاي بعدي مورد نقد و بررسي قرار خواهند گرفت.

کارگردان مجموعه مستند پاياني بر پايان ابراز داشت: اين سريال با هدف به تصوير کشيدن مظلوميت خانواده‌هاي شهدا و قربانيان ترورهاي فرقه تروريستي منافقين و با همکاري کانون هابيليان به عنوان تشکل رسمي خانواده شهداي ترور کشور،‌ مراحل پيش توليد و تحقيقات خود را از بهمن ماه سال گذشته آغاز نمود و از ابتداي اردي‌بهشت ماه سال جاري و با حضور جمعي از خانواده‌هاي شهداي ترور نيز وارد مرحله تصويربرداري شد و با پايان مرحله فوق در هفتم تيرماه، هم‌اکنون اين سريال در مرحله تدوين قرار دارد.

وي با پيش بيني اتمام مراحل فني تا 15 روز آينده ابراز داشت: اين اميدواري وجود دارد که با پايان مراحل فني، پخش اين سريال مستند تا قبل از پايان تيرماه از شبکه خبر آغاز شود.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان