ترامپ به داعش جان دوباره می‌بخشد

1396040114560191611212844

نماینده دولت آمریکا در ائتلاف اصطلاحاً ضدداعش که در اعتراض به تصمیم دونالد ترامپ برای خروج نظامیان کشورش از سوریه از سمتش استعفا کرد گفته که ترامپ با این تصمیم به داعش جان دوباره بخشیده است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان، «برت مک‌گورک»، نماینده مستعفی دولت آمریکا در ائتلاف اصطلاحاً ضدداعش در یادداشتی در واشنگتن‌پست نوشته «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا که وعده شکست داعش را داده، جان تازه به این گروه تروریستی بخشیده است.

برت مک‌گورک چند روز بعد از آنکه ترامپ اعلام کرد قصد خارج کردن نظامیان آمریکایی از سوریه را دارد از سمتش استعفا کرد. او در یادداشتش در واشنگتن‌پست به انتقاد از این تصمیم ترامپ که به‌گفته او بدون مشورت با متحدان آمریکا یا درک حقایق میدانی صورت گرفته، پرداخته است.

مک‌گورک، مدعی شده حضور نظامی آمریکا در سوریه به شکست داعش در منطقه کمک کرده است. او این ادعا را در حالی مطرح کرده که اهمال ائتلاف آمریکایی در مبارزه با داعش بارها مورد انتقادات جدی قرار گرفته است. اوج این انتقادات خردادماه سال 94 هنگام سقوط شهر «رمادی»، مرکز استان الانبار عراق اتفاق افتاد، در آن زمان، نیروهای آمریکایی ورود کاروان داعش به داخل شهر را نظاره کردند و هیچ واکنشی از خود نشان ندادند.

نماینده مستعفی آمریکا در ائتلاف اصطلاحاً ضدداعش نوشته تصمیم ترامپ برای خارج کردن نظامیان این کشور که پس از گفت‌وگوی تلفنی با «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه اتخاذ شده در حالی صورت گرفته که «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید تأکید داشته نظامیان آمریکایی بایستی تا زمان حضور ایران در سوریه در خاک این کشور باقی بمانند.

مک‌گورک نوشته تصمیم ترامپ همتایان او در پایتخت کشورهای عضو ائتلاف آمریکایی را «متحیر» کرده است. او نوشته نیروهای هم‌پیمان آمریکا در سوریه از آن شوکه شده‌اند و ضمن انکار آن، ابراز امیدواری کرده‌اند که ترامپ نظرش را تغییر دهد.

وی تصریح کرده است: «تصمیم ترامپ برای خروج از سوریه بدون تأمل، رایزنی با متحدانمان یا کنگره، ارزیابی مخاطرات و ارزیابی واقعیت‌ها صورت گرفته است. دو روز بعد از تماس تلفنی پامپئو با من، ترامپ توئیت کرد؛ «ما به داعش در سوریه غلبه کرده‌ایم.»، ولی این درست نبود و حملات هوایی ما علیه داعش ادامه داشت.

مک‌گورک نوشته نکته بدتر این بوده که ترامپ این تصمیم را بعد از تماس تلفنی با اردوغان اتخاذ کرده و پیشنهاد رئیس‌جمهور ترکیه برای اینکه این کشور مسئولیت مبارزه با داعش را به‌عهده بگیرد، پذیرفته است.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

جدیدترین مطالب

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان