دولت سوئد 25 سال ديگربه منافقين پناهندگي مي‌دهد!

به شرط خروج از فرقه تروريستي؛دولت سوئد 25 سال ديگربه منافقين پناهندگي مي‌دهد!

Voroodmamnoo

اداره مهاجرت سوئد از سال 2004 تاکنون به آن دسته از اعضاي منافقين که تقاضاي پناهندگي در سوئد را داشته‌اند اعلام کرد به شرط خارج شدن از فرقه منافقين و گذشت 25 سال از این خروج، به اعضاي اين سازمان تروريستي پناهندگي خواهد داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) در متن تصميم اداره مهاجرت سوئد آمده است:‌ از نظر اداره مهاجرت سوئد وجود نام يک سازمان در ليست سازمان‌هاي تروريستي اتحاديه اروپا مبناي اصلي براي اين تصميم که آيا اين سازمان مشمول تصميم 2 سپتامبر سال 2004 مي‌شود يا خير نيست، بلکه مبناي تصميم گيري، گزارشاتي است که در رابطه با فعاليت‌هاي هر سازمان منتشر مي‌شود.

در اين گزارش همچنين آمده است: با توجه به پيشينه اطلاعاتي که در رابطه با سازمان مجاهدين خلق(منافقين) وجود دارد، اين سازمان از جمله سازمان‌هايي است که مد نظر دولت سوئد در تصميم 2 سپتامبر 2004 بوده است.

در بند ديگري از اين قانون آمده است: افراد فعال و داراي حق تصميم گيري در سازمان‌هايي که مشخص است بصورت سيستماتيک مرتکب تجاوزات گسترده و جدي از قبيل شکنجه،‌ قتل و اعدام‌هاي خارج از سيستم قضايي شده‌اند بايد قاعدتاً 25 سال جهت دريافت تابعيت سوئدي در انتظار بمانند.

با اعلام اين تصميم اداره مهاجرت سوئد، اعضاي منافقين که خواستار پناهندگي بودند به دادگاه مهاجرت اين کشور شکايت کردند اما در پاسخ دادگاه مهاجرت سوئد به شاکيان اين پرونده اعلام شد:‌ دادگاه مهاجرت با تصميم اداره مهاجرت هم عقيده است که سازمان مجاهدين خلق از جمله سازمان‌هايي است که کرارا مرتکب تجاوزات گسترده‌اي شده است.

 


مطالب پربازدید سایت

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

جدیدترین مطالب

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان