بدون شناسایی قبلی ترور می‌کنیم

"عملیات دیگر یک خشکشویی در خیابان دامپزشکی بود... بدون شناسایی و بدون اینکه طرف گناهی داشته باشد، فقط باید می‌رفتیم و می‌زدیم!"

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، 30 خرداد سال شصت سازمان مجاهدین خلق با اعلام خبر عزل ابوالحسن بنی‌صدر توسط مجلس شورای اسلامی، وارد فاز مسلحانه شدند و جنایات بسیاری را علیه مردم کوچه و خیابان و مسئولان جمهوری اسلامی مرتکب شدند.

 30 Kh

    حمایت سرکرده منافقین از آشوب‌های امروز در بازار تهران

یکی از جنایات منافقین به شهادت رساندن مردم کوچه و بازاری بود که ظاهری مذهبی و انقلابی داشتند و صرفاً بخاطر ظاهرشان قتل عام می‌‌‌شدند. یکی از اعضای دستگیر شده سازمان در دهه 60، "مرتضی ناصح‌پور" بود که با نام مستعار علی در اردیبهشت 1359 وارد تشکیلات منافقین می‌شود و در شورش 30 خرداد 60 سرتیم یکی از واحدهای تخریبی منافقین بوده و سپس به عضویت تیم‌ها شناسایی و نظامی منافقین در می‌آید.

 

ناصح‌پور در دی‌ماه سال 62 دستگیر شد و تا آن زمان 25 عملیات جنایتکارانه را مرتکب شده بود. وی در مجموع عملیات‌هایی که دست داشته به نکاتی اعتراف می‌کند که نشان‌دهنده اوج بی رحمی اعضای این فرقه تبهکار بود.

 

متن زیر اعتراف وی به یکی از عملیات‌هایی است که شخصی به شهادت رسیده بدون شناسایی ترور می‌شود:

 

"عملیات دیگر یک خشکشویی در خیابان دامپزشکی بود که در پی همان خط پایین کشیدن عکس‌ها به آنجا رفتیم. بدون شناسایی و بدون اینکه طرف گناهی داشته باشد، فقط باید می‌رفتیم و هرکس که عکس را پایین نمی‌کشید می‌زدیم.(یکی از کارهای سازمان این بود که صاحبان مغازه‌هایی که عکس امام یا یکی از شخصیت‌های انقلابی به دیوار مغازه‌اش بود تهدید می‌کردند عکس را پایین بیاورد وگرنه او را می‌کشتند.)

 

یعنی این خط را هم در اصل مرحله مرحله پیاده کردند. اول می‌گفتند شناسایی هست و اینها مطمئناً از افراد رژیم‌اند و چیزهایی از این قبیل. بعد گفتند اول به آنها باید اخطار کنید و اگر عکس را پایین آوردند که هیچ و اگر نیاوردند، بزنید. بعد از آن تمام اینها رفت کنار و هرکس که عکس داشت باید می‌زدیم. این خط یک هفته بیشتر طول نکشید که باز این خط هم عوض شد و گفتند که همین طوری بزنید!

 

 ما رفتیم و کارگر خشکشویی هم به همان صورت بود. گفتیم که عکس را پایین بیاور که نیاورد ولی بعد رفت یک عکس را آرام پایین آورد و بدون اینکه هیچ حرفی بزند مشغول کارش شد. دوباره موسی به او گفت عکس‌های دیگر را هم پایین بیاور. او رفت و دو عکس دیگر از عکس‌ها را  پایین آورد و همین‌طور روی میز گذاشت و مشغول کارش شد. ما دیگر چیزی نگفتیم و در این موقع موسی 4 تیر به طرف او شلیک کرد و به شهادت رساند. بدون اینکه هیچ حرفی بزند.... کارگر خشکشویی جوان 20 ساله بود."


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

جدیدترین مطالب

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان