بازی اروپایی در زمین تروریست‌ها

European Union Flag

سرویس‌های امنیتی غربی نه‌تنها تلاشی برای مبارزه با گروه‌های تروریستی - که بارها با اقدامات خود، نشان داده‌اند جز راهبردهای تروریسم محور به سمت و سوی دیگری تمایل ندارند – نمی‌کند، بلکه با دفاع از آنها سعی می‌کند دولتی که قربانی تروریسم است را گناهکار نشان داده و به مقابله با ان بپردازد.

نمونه روشن این جهت‌گیری متناقض در قبال تروریست‌ها در جریان مواضع سرویس اطلاعاتی دانمارک روشن شد. دولت دانمارک که ازجمله دولت‌های اروپایی است که به تروریست‌ها اجازه حضور در کشور خود را داده، نه تنها پس از حمله تروریستی گروه الاحوازیه تلاشی برای محدودسازی این گروه و یا تحویل سرکردگانش به ایران نکرد، بلکه در یک اقدام متناقض با مواضع ضدتروریستی اروپا، به‌تازگی ایران را متهم کرده که قصد داشته است به مسئول این گروهک در دانمارک حمله کند!

این اتهام که احتمالا با هدف فرافکنی و تحت تاثیر قرار دادن رسوایی سعودی در جریان ترور جمال خاشقجی مطرح شده، به‌خوبی نشان می‌دهد که چطور غربی‌ها با وارونه جلوه دادن حقایق درباره تروریست‌ها، سعی می‌کنند از آنها به‌عنوان یک اهرم فشار در مقابل دولتی‌های مستقلی چون ایران استفاده کرده و مانع از آن شوند که فرآیند مبارزه با تروریسم در سطح جهانی به‌گونه‌ای مطلوب پیش رود.

البته حمایت اروپا از تروریست‌ها محدود به پناه‌ دادن به تروریست‌های الاحوازیه نیست و پیش از این، منافقین نیز پادگان خود را از عراق به آلبانی انتقال داده و به این ترتیب اروپا نشان داد که در همبستگی با تروریست‌ها کوتاهی نمی‌کند!

بسیاری دیگر از گروه‌ها که به‌راحتی از براندازی جمهوری اسلامی، تجزیه ایران و یا جنگ نظامی و تحریم علیه ایران حمایت می‌کنند هم بدون هیچ نگرانی در اروپا مشغول زندگی بوده و به فشار بر مردم ایران برای تحریک آنها به بی‌ثباتی سیاسی ادامه می‌دهند. همه این فعالیت‌ها اما با سکوت دولتهای اروپایی همراه شده و قاره سبز با همه تلاشی که برای مثبت نشان دادن وجهه خود در قبال تهران می‌کند، در عمل حامی تروریست‌ها در مبارزه علیه مردم ایران است.

مواضع اخیر دولت‌های آلمان، فرانسه و بلژیک درباره شوی منافقین در ارتباط با بمب‌گذاری در اجلاس سالانه آنها در پاریس هم نمونه دیگری بود که نشان داد اروپایی‌ها چطور در همراهی با تروریست‌ها، می‌کوشند از آنها به‌عنوان برگ برنده امتیازگیری از کشورمان استفاده کنند.

تهران تاکنون بارها از اروپا خواسته است که به حمایت‌های خود از تروریست‌ها پایان داده و در قبال مبارزه با تروریست‌هایی که پنج هفته قبل به روی مردم غیرنظامی آتش گشودند، احساس مسئولیت بیشتری از خود نشان دهد. کشورمان همچنین به‌صراحت به اروپایی‌ها پیام داده است که انتظار دارد اروپا در قبال ایران رفتاری مستقل از آمریکا در پیش گرفته و به حمایت از حقوق ایران بپردازد.

اما پاسخ به همه این درخواست‌ها تنها لفظی بوده و در عمل، ایران همچنین تحت فشار اروپا قرار دارد و این تروریست‌ها هستند که در ارتباط با سیاست‌خارجه بسیاری از کشورهای اروپایی تصمیم می‌گیرند.

نگاهی به انفعال اروپا در قبال برجام و نیز همراهی سرویس‌های امنیتی غربی با گروه‌های تروریستی، بار دیگر گویای این مساله است که تهران باید بدون امیدبستن بر حامیان تروریسم به مبارزه خود علیه ترور و افراطی‌گری ادامه داده و تحت تاثیر شعارهای حقوق بشری رهبران اروپا قرار نگیرد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31