بازنمایی فرقه تروریستی منافقین در غرب

Nafegh 1

سیاست در جهان غرب بسیار پیچیده و چند وجهی است و مراکز قدرت اگر چه بطور مستقل و جداگانه عمل می کنند اما روح کلی حاکم بر سیاست های آنها در نهایت یک چیز واحد است به طوری که در تحلیل نهایی، این دولت ها هستند که حرف نهایی را در عرصه بین الملل می زنند، چرا که فقط دولت ها باید پاسخگوی تعهدات بین المللی کشور های مطبوع خود باشند و اقدامات قوای مقننه و قضاییه بیشتر جنبه داخلی دارد وچنانچه بخواهد به ابلاغ بین المللی برسد این دولت ها(قوه مجریه) هستند که با توجه به تعهدات بین المللی خود اقدام به تصمیم گیری می کنند.

در رابطه با سازمان تروریستی مجاهدین خلق نیز این وضعیت به کرات مشاهده شده است. این سازمان به دلیل وجهه تروریستی خود یکی از بدنام ترین گروه ها به شمار می رود و همین عامل، باعث قرار گرفتن این گروهک در لیست گروه های تروریستی بسیاری از کشورها از جمله اتحادیه اروپایی و ایالات متحده شده است. اما نکته ای که درزمینه رابطه این سازمان تروریستی و کشور های غربی نباید از نظر دور داشت میزان شناخت برخی از سیاستمداران غربی از این گروهک است. در این رابطه بهترین جمله که گویای بسیاری از واقعیت ها در رابطه با این سازمان و مناسبات آن با سیاستمداران غربی را پرفسور یرواند آبراهامیان ایراد کرده است. آبراهامیان که در رابطه با این فرقه تحقیقات و تالیفات فراوانی به چاپ رسانده است، علت حمایت برخی از سیاستمداران غربی از این گروهک را در مصاحبه با رادیو "بی بی سی" اینگونه بیان می دارد که "آنها (سیاستمداران غربی) در واقع نمی دانند که از چه چیزی حمایت می کنند" به نظر آبراهامیان این گروه در حال حاضر بیشتر به یک فرقه شباهت دارد که فاقد پایگاه اجتماعی است.

ذکر این نکته نیز لازم به نظر می رسد که سازمان منافقین در نظر دولت مردان غربی گروهی شناخته شده است و پیشینه این گروه بر آنها پوشیده نیست و همین امر باعث قرار دادن نام این گروهک در لیست گروه های تروریستی شده است. این عامل باعث شده است که سرکردگان این گروه به دنبال نمایندگان مجالس و قضات این کشورها به عنوان حامی خود باشند.

با توجه به موارد فوق می توان تحلیل واقع بینانه تری در رابطه با مناسبات این سازمان تروریستی و کشورهای غربی داشت. در این میان کشور انگلستان به عنوان مرکز سیاسی اروپا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و منافقین به شدت تلاش دارند تا خود را در نظر رهبران این کشور، گروهی صلح طلب و دموکراتیک جلوه دهند.

در این میان برخی سازمان های غیر دولتی در افشاگری های خود علیه این سازمان تروریستی و تنویر افکار عمومی غرب بسیار فعال بوده اند و اقدامات آنها بسیاری از نقشه های این گروهک را در اروپا با شکست مواجه ساخته است. کانون هابیلیان که به نمایندگی از سوی خانواده های قربانیان ترور در ایران به دنبال روشنگری و ارائه اسناد و مدارکی محکم و خدشه ناپذیری علیه این سازمان در بسیاری از کشورها و سازمان های حقوق بشری بین المللی است و تا کنون توانسته است بسیاری از سیاستمداران غربی را از گذشته تروریستی و این گروهک آگاه سازد.

اقداماتی از این دست باعث شده است دولت انگلستان به این نکته اذعان کند که این گروه "به دلايل مصلحت آميز" تنها به طور موقت اقدامات تروريستي را کنار ‏گذاشته اند. تا جایی که يک سخنگوي وزارت کشور انگلستان به این نکته اشاره کند که "سازمان مجاهدين خلق ايران تا سال 2001 به اقدامات ‏تروريستي مشغول بوده و تا سال 2003 زرادخانه نظامي خود را در اردوگاه اشرف عراق حفظ کرده است و ‏حالا آنها تلاش مي کنند به عنوان يک جنبش دموکراتيک غير خشونت طلب رفتار کنند."‏ روزنامه گاردین در مقاله 18 فوریه خود به صراحت به این نکته اشاره کرده است. نویسنده این روزنامه می افزاید: "در هر صورت، ارزيابي ما اين است که سازمان مجاهدين احتمالاً تروريسم را به طور واقعي کنار نگذاشته ‏و اين اقدام به طور موقتي و فقط به دلايل مصلحت انديشانه صورت گرفته است. ما معتقديم خطر بازگشت ‏سازمان مجاهدين به خط مشي تروريستي وجود دارد و همين مساله متضمن منع اقدامات آنها در اين کشور{انگلستان} ‏است."‏

اخیرا مریم رجوی که به نمایندگی از رئیس فرقه به دنبال یارگیری در کشور های اروپایی است با واکنش سرد وزیر کشور انگلستان در رابطه با سفر به این کشور مواجه شد. این وزیر انگلیسی گفته است كه با وجود خروج نام سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروه‌هاي تروريستي انگليس، اين گروه با عدم مقبوليت عمومي و مردمي رو‌به‌روست و همچنين مريم رجوي مشمول قانون ممنوع بودن ورود به كشور انگليس است كه سال 2005 ابقا شده است. نکته ای که نباید از نظر دور داشت این است که وزیر کشور انگلستان هنوز خاطره اقدامات خودسوزی سال 2003 که از سوی این گروهک انجام شد و در کشور های غربی به مازوخیسم و تروریسم تعبیر شد را فراموش نکرده است و این جمله همتای فرانسوی خود، که این سازمان را "وحشی ترین گروه تروریستی جهان" نامید را آویزه گوش خود ساخته است. اقدامات سازمان دهی این سازمان در خودسوزی برخی از اعضای این فرقه در سال 2003 به طور کلی موجب شناخت اکثر سیاستمداران غربی از این گروه شد و افکار عمومی غرب به شدت نسبت به این حادثه واکنش منفی نشان داد. با توجه به این پیشینه فرقه منافقین در غرب وافشای این اقدامات و همچنین دیگر اقدامات ضد انسانی این گروهک در دهه شصت در ایران و همچنین مشارکت آنها در کشتار کردهای ناراضی صدام در دهه 1990 میلادی از سوی سازمان هایی همچون کانون هابیلیان و دیگر گروه های حقوق بشری، کشور های غربی بیش از گذشته با عملکرد این سازمان آشنا شدند و اقدام وزیر کشور انگلیس در ممنوع الورود خواندن سرکرده این گروه به انگلستان بیشتر در این فضا قابل بررسی است، فضایی که هر چقدر روشنگری درباره این گروهک بیشتر و ماهیت واقعی آنها آشکار شود تصمیم گیری غربی ها درباره آنها سخت تر خواهد شد.


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

مطالب پربازدید بخش خبر

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان