با تدبیر دولت عراق عرصه بر منافقین تنگتر خواهد شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: تلاش سرکردگان گروهک منافقین در آن است تا از حضور 2 تا 3 هزار نفری اعضای گروهک سپری بسازند تا جایگاهی را برای خود ایجاد کنند.

1392060413130245 Photolسید محمد جواد هاشمی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درخصوص حمله اخیر به اردوگاه اشرف گفت: آنچه که در اشرف اتفاق افتاد نشان می‌داد که این برخورد خواه ناخواه پیش می‌آمد. یکی دو سالی است که سازمان ملل بنابر توافقی که با دولت عراق داشت در صدد تخلیه اشرف و انتقال اعضای گروهک تروریستی منافقین به لیبرتی و بعد از آن انتقال به یک کشور ثالث بود اما بارها اعلام کرد که این افراد در مصاحبه‌ها همکاری نمی‌کنند و علاوه بر آن سرکردگان گروهک مانع تراشی‌هایی انجام می‌دهند. در زمینه تخلیه اشرف نیز نماینده سازمان ملل اعلام کرد که این کار به واسطه مانع‌تراشی‌های سازمان به درستی انجام نمی‌شود و صبر دولت و مردم عراق در حال اتمام است از این رو پیش‌بینی می‌شد که چنین برخوردی پیش بیاید.

وی ادامه داد: به بهانه وجود وسایل اسقاطی در اشرف تعداد 100 تن از اعضای وفادار سرکرده منافقین در اشرف به سر می‌بردند و این نشان می‌داد که این تنها بهانه‌ای برای بازگشت مجدد به اشرف بود. طبیعتا این کار غیرقانونی بود و سازمان ملل هم زیر بار این موضوع نمی‌رفت. درحمله‌ گروهی از فرزندان شهدای عراق به اشرف که مورد تظلم این گروهک قرار گرفته بودند، درگیری‌هایی ایجاد شد و گروهی که مشخص شد تعدادی از سرکردگان و اعضای شورای رهبری سازمان منافقین بودند و فرماندهی قتل و جنایت در ایران و عراق را بر عهده داشتند، کشته شدند.

هاشمی‌نژاد درباره انتقال اعضای باقی‌مانده منافقین به لیبرتی گفت: گفته شده که دولت‌های غربی به خصوص آمریکایی‌ها به منافقین این توصیه را کرده‌اند که دیگر اشرف جای ماندن نیست و باید باقی اعضا را به لیبرتی انتقال دهند از این رو به نظر می‌رسد با توجه به توصیه‌های آمریکایی‌ها این اتفاق بیفتد.

وی درباره طولانی شدن حضور اعضای گروهک منافقین در لیبرتی و منتقل نشدن آنها به کشور ثالث گفت: دلیل این مساله دو مطلب از دو طرف است. یکی کشورهای پذیرنده پناهنده نظیر کشورهای اروپایی و دیگری که دلیل عمده محسوب می‌شود، کارشکنی‌های سازمان منافقین است. طبیعتا چون سرکردگان روند فروپاشی را می‌بینند تلاش زیادی انجام می‌دهند تا این کار را به تاخیر بیاندازند لذا پیش‌شرط‌هایش در انجام مصاحبه و همکاری با سازمان ملل را به انتقال جمعی اعضای گروهک منوط می‌کند اما این انتقال جمعی غیرقانونی است. شرط پناهندگی، پناهندگی فردی است و اگر فردی وابستگی گروهی داشته باشد باید ابتدا از آن جدا شود و توسط صلیب سرخ گارانتی شود که این فرد از سازمان جدا شده تا فرد قابل انتقال شود اما این شرط منافقین تا به حال مانع ایجاد کرده است و از طرفی کشورهای پذیرنده هم این وضعیت را نمی‌پذیرند چون نسبت به این افراد آگاهی دارند و از این که جامعه‌شان را به وجود چنین افرادی آلوده کنند، ابا دارند البته به صورت نمادین آلمان و آلبانی اعلام کردند که تعدادی از این افراد را می‌پذیرند اما به این مقدار کارساز نیست. در صورتیکه اعضا از سازمان جدا شوند و بتوان طرحی را پیاده کرد که سرکردگان گروهک دست از سر اعضا بردارند، مساله اخراج سرعت خواهد یافت.

دبیر کل کانون هابیلیان درباره انتقال تعدادی از این افراد به ایران بیان کرد: ایران مشکلی برای ورود این افراد ندارد. بیش از 10 سال است که ایران اعلام کرده آن دسته از اعضای گروهک که دستشان به خون مردم آلوده نیست، می‌توانند به کشور بازگردند که خوشبختانه تعداد 700 تن از آنها تحت نظارت سازمان ملل به کشور بازگشتند و زندگی عادی‌شان را دنبال می‌کنند اما تلاش سرکردگان منافقین در این است که از حضور 2 تا 3 هزار نفری اعضا سپری بسازند تا بتوانند خود را زنده و سرپا نگه دارند و از آمریکایی‌ها و سران منطقه پول بگیرند و جایگاهی را برای خود ایجاد کنند مخصوصا این که از محاکم و دادگاه‌ها فرار کنند و به نوعی دیرتر به جنایات‌شان رسیدگی شود طبیعتا وقتی که چنین اعضایی هنوز وجود داشته باشند اذهان به آن سمت بیشتر نزدیک است تا به سرکردگان آنها.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به کشته شدن بیش از 50 تن از فرماندهان و اعضای اصلی گروهک آیا احتمال اقدام تلافی‌جویانه از سوی گروهک وجود خواهد داشت، بیان کرد: قطعا سازمان منافقین از هر فرصتی که برایش پیش بیاید برای خیانت و جنایت استفاده می‌کند. آمار بالایی که آنها از جنایت در کشورمان دارند و خیانتی که در زمان جنگ ایران و عراق و بعد از سقوط صدام به عراق به منظور خوش‌خدمتی به آمریکا و اسراییل داشتند، همه اینها نشان می‌دهد که اگر فرصتی باشد، آنها از آن استفاده می‌کنند. اینطور نیست که فرصتی داشتند و از آن استفاده نکردند و اگر مساله‌ای پیش بیاید درصدد جنایت برایند. صدام بهترین شرایط را برای آنها فراهم کرده بود و آنها اوج خیانت و جنایت خود را در آن زمان انجام دادند. تلقی من این نیست، منافقین خبیث‌تر از آن هستند که منتظر اقدامی علیه خود باشند و بعد دست به جنایت بزنند آنها اگر فرصتی داشته باشند، اقدامات‌شان را انجام می‌دهند وقتی بچه هفت ماهه را زنده زنده آتش می‌زنند و یا اتوبوس شهری را با مسافرانش به آتش می‌کشند. آنها در ازای چه کاری به این خباثت دست زدند.

هاشمی‌نژاد افزود: این وعده الهی است که در آن دنیا نفاق جایش در اعماق جهنم است و در این دنیا سرنوشتی جز ذلت و خواری ندارد. منافقین نیز در چنین شیب تندی قرار گرفتند و چنان که مشخص است کادرهای بالادستی آن از این که این سازمان بتواند چنین نقشی را ایفا کند، ناامید هستند. جدا شدن افرادی با سابقه 40 ساله در این گروهک نشان می‌دهد که این سازمان درست است نقش خیانت‌باری داشته و ابزاری در دست کشورهای دیگر بود اما در واقع نقشی در تعیین جهت سیاسی کشور ندارد.

وی در پایان موضع دولت عراق در خصوص کل جریان تروریسم از جمله منافقین را خوب توصیف کرد و افزود: دولت عراق در حرکتی کاملا حساب شده از ابتدا به صورت مرحله‌ای اقدامات سنجیده‌ای را بر اساس موازین بین‌المللی انجام داد. این تدبیر دولت عراق است و عرصه بر منافقین تنگ‌تر خواهد شد.


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

مطالب پربازدید بخش خبر

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان